[PRODAJEM] Instagram Account - 19.1k pratioca

Idk Započeo Idk
pre 2 godine
2,103
pregleda
25
Underboss
pre 2 godine
andr00- wrote on April 18, 2023, 10:04 pm:
BL, entitet RS, Bosna i Hercegovina *
Banja Luka, vise ima ljudi koji pripadaju Srpske nacionalnosti nego Bosanske. Zato i jeste RS.
AndroCorleone
OG Legend
pre 2 godine
R' wrote on April 18, 2023, 10:09 pm:
Banja Luka, vise ima ljudi koji pripadaju Srpske nacionalnosti nego Bosanske. Zato i jeste RS.

Grad gdje ja živim ima hrvatsku vecinu ali se svejedno nalazi u BiH, BL je u RS-u - jednom od BH entiteta, simple
btw. bosanska nacionalnost ne postoji te su u BiH konstitutivni Bosnjaci, Srbi i Hrvati
rusic.
Underboss
pre 2 godine
andr00- wrote on April 18, 2023, 10:14 pm:
Grad gdje ja živim ima hrvatsku vecinu ali se svejedno nalazi u BiH, BL je u RS-u - jednom od BH entiteta, simple
btw. bosanska nacionalnost ne postoji te su u BiH konstitutivni Bosnjaci, Srbi i Hrvati
Kod mene možda ima 15 Bosnjaka, sve ostalo su Srbi zavisi kako u kom delu naravno ali vise se ističe brojka Srba nego Bosnjaka. A i ti Bošnjaci ko da nisu na ulicama roka Baja mali knindza i gas
AndroCorleone
OG Legend
pre 2 godine
R' wrote on April 18, 2023, 10:17 pm:
Kod mene možda ima 15 Bosnjaka, sve ostalo su Srbi zavisi kako u kom delu naravno ali vise se ističe brojka Srba nego Bosnjaka. A i ti Bošnjaci ko da nisu na ulicama roka Baja mali knindza i gas

Sta zelis da kazes time ne kuzim? i kod nas se slusa npr. Thompson pa sam svaki dan na kavi sa Bosnjacima i u odlicnim odnosima smo svi
stevich
Kingpin
pre 2 godine
Bosnaaa

salim se volim bosnu punoo <3<3
PedjaZakon
Godfather
pre 2 godine
kaje korist od toga ?
Garadooo
Forum Don
pre 2 godine
Pozabavit cu se ja sa debilom rusicem
rusic.
Underboss
pre 2 godine
Galardo wrote on April 20, 2023, 6:34 am:
Pozabavit cu se ja sa debilom rusicem
😠
stevich
Kingpin
pre 2 godine
al ga proda bem mu sisu
Idk
Wheel Man
pre 2 godine
kim3205 wrote on April 20, 2023, 12:29 am:
kaje korist od toga ?

Pravljenje platforme za zajednicu, biznis sta god. Danas sve zahtjeva prisutnos na medijskim platformama a gradjenje jedne nije niti malo lagano

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava