Poznat sam po svim serverima, jedan od boljih multiplayer igraÄa... ne samo SAMP-a nego i ostalih...
Trenutno u potrazi za skripterima koji ce mi pomoci u izradi RP servera...
Pozz!
crunch112
1,639
pregleda
15
crunch112 wrote on December 27, 2009, 4:20 pm:
Hvala hvala, tebe znam sa samp arene... ili kako se vec zove 😄 davno je to bilo xD
hahha pozzz i dobro nam dosao....Nada se da ces prvo nauciti skriptati pa onda otvoriti kvalitetan server.....
27. Dec. 2009.
Server je u izradi, imam dvije osobe od povjerenja koje ce voditi server, ali trebam dobre skriptere i dobru matricu, volio bih uzeti matricu od RRP ali to je teÅ¡ko naći... a za kupiti... huh, suho zlato 😁
27. Dec. 2009.
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igraÄa na mnogo raznih servera i igrica... a matrica bi bila Äisti server od RRP-a na kojem ima sve osim znaÄi tih nekih poslova itd... uglavnom misli se na gamemode...
27. Dec. 2009.
crunch112 wrote on December 27, 2009, 4:37 pm:
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igraÄa na mnogo raznih servera i igrica...
jbg cruch ovde nisi poznat mnogima....a ovde se nalazi najvise SA:MP-ovih igraca.....😛PP 😄D
27. Dec. 2009.
Hvala na dobrodošlici!
Pa... ovdje je većina Balkanskih samp igraÄa... a ja sam inaÄe na Role Play sevrerima gdje se priÄa engleski... i btw... mozda se oni mene ne sjećaju ali ja se njih sjećam jako dobro... 😁
Pa... ovdje je većina Balkanskih samp igraÄa... a ja sam inaÄe na Role Play sevrerima gdje se priÄa engleski... i btw... mozda se oni mene ne sjećaju ali ja se njih sjećam jako dobro... 😁
27. Dec. 2009.
DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!
27. Dec. 2009.
crunch112 wrote on December 27, 2009, 8:43 pm:
Možda a možda i ne =))
Jer kao Å¡to sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igraÄa... Bilo kako bilo... nije ni bitno 🙂
Jer kao Å¡to sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igraÄa... Bilo kako bilo... nije ni bitno 🙂
ma OK je druze DOBRO nam DOSAO poznat si i nama ovde.......😄DDD.....uzivaj na FORUMU 😛PP
28. Dec. 2009.
pliva♫♪ wrote on December 27, 2009, 8:30 pm:
DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!
slazem se...
Dobrodosao
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava