Poznat sam po svim serverima, jedan od boljih multiplayer igraÄa... ne samo SAMP-a nego i ostalih...
Trenutno u potrazi za skripterima koji ce mi pomoci u izradi RP servera...
Pozz!
Zaključano
crunch112
1,626
pregleda
15
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 16 godina
crunch112 wrote on December 27, 2009, 4:20 pm:
Hvala hvala, tebe znam sa samp arene... ili kako se vec zove 😄 davno je to bilo xD
hahha pozzz i dobro nam dosao....Nada se da ces prvo nauciti skriptati pa onda otvoriti kvalitetan server.....
pre 16 godina
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igraÄa na mnogo raznih servera i igrica... a matrica bi bila Äisti server od RRP-a na kojem ima sve osim znaÄi tih nekih poslova itd... uglavnom misli se na gamemode...
pre 16 godina
crunch112 wrote on December 27, 2009, 4:37 pm:
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igraÄa na mnogo raznih servera i igrica...
jbg cruch ovde nisi poznat mnogima....a ovde se nalazi najvise SA:MP-ovih igraca.....😛PP 😄D
pre 16 godina
DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!
pre 16 godina
crunch112 wrote on December 27, 2009, 8:43 pm:
Možda a možda i ne =))
Jer kao Å¡to sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igraÄa... Bilo kako bilo... nije ni bitno 🙂
Jer kao Å¡to sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igraÄa... Bilo kako bilo... nije ni bitno 🙂
ma OK je druze DOBRO nam DOSAO poznat si i nama ovde.......😄DDD.....uzivaj na FORUMU 😛PP
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava