Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

crunch112

Započeo crunch112
pre 16 godina
1,626
pregleda
15
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
crunch112
Rookie
pre 16 godina
Poznat sam po svim serverima, jedan od boljih multiplayer igrača... ne samo SAMP-a nego i ostalih...
Trenutno u potrazi za skripterima koji ce mi pomoci u izradi RP servera...

Pozz!
Chris
Godfather
pre 16 godina
Dobrodosao, hehe ja prvi...
crunch112
Rookie
pre 16 godina
Hvala hvala, tebe znam sa samp arene... ili kako se vec zove 😄 davno je to bilo xD
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 16 godina
crunch112 wrote on December 27, 2009, 4:20 pm:
Hvala hvala, tebe znam sa samp arene... ili kako se vec zove 😄 davno je to bilo xD

hahha pozzz i dobro nam dosao....Nada se da ces prvo nauciti skriptati pa onda otvoriti kvalitetan server.....
crunch112
Rookie
pre 16 godina
Server je u izradi, imam dvije osobe od povjerenja koje ce voditi server, ali trebam dobre skriptere i dobru matricu, volio bih uzeti matricu od RRP ali to je teÅ¡ko naći... a za kupiti... huh, suho zlato  😁
dinkO14
Underboss
pre 16 godina
Dobrodoso!

"Poznat" po cemu zakljucujes lol.Svi smo mi poznati u odredenom krugu.O kakvoj ti matrici pricas lol?
crunch112
Rookie
pre 16 godina
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igrača na mnogo raznih servera i igrica... a matrica bi bila čisti server od RRP-a na kojem ima sve osim znači tih nekih poslova itd... uglavnom misli se na gamemode...
pre 16 godina
crunch112 wrote on December 27, 2009, 4:37 pm:
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igrača na mnogo raznih servera i igrica...

jbg cruch ovde nisi poznat mnogima....a ovde se nalazi najvise SA:MP-ovih igraca.....😛PP 😄D
JuNiOr
Crime Lord
pre 16 godina
Dobrodosao 😉
crunch112
Rookie
pre 16 godina
Hvala na dobrodošlici!

Pa... ovdje je većina Balkanskih samp igrača... a ja sam inače na Role Play sevrerima gdje se priča engleski... i btw... mozda se oni mene ne sjećaju ali ja se njih sjećam jako dobro...  😁
[CH]pliva
Made Man
pre 16 godina
DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!
crunch112
Rookie
pre 16 godina
Možda a možda i ne =))

Jer kao Å¡to sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igrača... Bilo kako bilo... nije ni bitno 🙂
pre 16 godina
crunch112 wrote on December 27, 2009, 8:43 pm:
Možda a možda i ne =))

Jer kao Å¡to sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igrača... Bilo kako bilo... nije ni bitno 🙂

ma OK je druze DOBRO nam DOSAO poznat si i nama ovde.......😄DDD.....uzivaj na FORUMU 😛PP
[GG] ZicMortal
Made Man
pre 16 godina
Dobrodosao  🙂
GGC
Godfather
pre 16 godina
pliva♫♪ wrote on December 27, 2009, 8:30 pm:
DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!

slazem se...

Dobrodosao

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava