problem

bley@z Započeo bley@z
pre 1 mesec
268
pregleda
11
Street Runner
pre 1 mesec
Na kojem uredaju se desava problem:pawno
Slika/Video problema: https://ibb.co/s9TdPHTP
Koliko je problem prisutan: od pre nekoliko
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem: svim
Obrazložite svoj problem: probao sam svim metodama da resim ovo, ali ne ide ne razumem se bas u skriptanju samo sam nesto probao da ubacim to sto sam ubacio mi je radilo ali mi je izasao ovaj problem, inace za sve pickupove koristim ovo i nigde mi nije problem samo ovde, ako je neko zeljan da pomogne dobro bi mi doslo..
ovo je kod
Create3DandP("Soba za zaposljene\n"col_blue"[ "col_white"Soba za zaposljene "col_blue"]\n"col_blue"'F' "col_white"za ulazak", 3096.7229,-509.7195,10.2991, 0, 0, 1239, 10.0 );
Create3DandP("Ernest Morris\n"col_blue"'Y' "col_white"za interakciju", 478.3981,-255.2985, 10.8516, 0, 0, 0, 10.0 );
Create3DandP("Lenny\n"col_blue"'Y' "col_white"za interakciju", 1296.2701,-984.3927,32.6953, 0, 0, 0, 10.0 );
ivanboskic1
Underboss
pre 1 mesec
Koliko vidim ti imaš dva puta definisan Create3DAndP, tj imaš dva stocka ili ako nemaš dva stocka onda imaš možda pretpostavljam #define Create3DAndP, znači ako imaš taj define on ti ne treba nego ti treba samo stock ili funkcija Create3DAndP

znači da razjasnimo ukratko, treba ti samo ova funkcija

Create3DandP( const text[], Float:vXU, Float:vYU, Float:vZU, vInt, vVW, pickupid, Float:radius ) {
CreateDynamic3DTextLabel(text, 0x3174D7AA, vXU, vYU, vZU, radius, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, vVW, vInt, -1, 20.0);
CreateDynamicPickup(pickupid, 1, vXU, vYU, vZU, vVW, vInt);
}

Ja sam Ivo Dev, bager koji razgrće sve oko skripti – poznat i kao Zbager

bley@z
Street Runner
pre 1 mesec
Brate hvala ti, ali sada mi nece da mi cita includove izbacuje mi gresku kod njih... jel mi mozes pomoci i to da resimo
AhmAA
Super Moderator
pre 1 mesec
Koja greška i koji plugin? Ako je u pitanju ista greška, pronađi tu funkciju u tom includeu i izbriši je

daddyDOT

Balkan SA:MP Super moderator

Balkan SA:MP

Balkan SA:MP - since 2009

bley@z
Street Runner
pre 1 mesec
fatal error 100: cannot read from file: "pawnbots"
ali kad ga izbrisem pojavi se nova greska sa drugim pluginom
AhmAA
Super Moderator
pre 1 mesec
Okej, čini se da je taj problem nepovezan sa prethodnim - što bi trebalo značiti da si prethodni problem uspješno riješio.

pawnbots u ovom slučaju trebao bi da bude include koji se nalazi u pawno/includes. Provjeri da li imaš taj include, a kad ga nađeš provjeri u kom je directoryu

daddyDOT

bley@z
Street Runner
pre 1 mesec
Pronasao sam ga u pawno include tu je, i sada sta da radim dalje
AhmAA
Super Moderator
pre 1 mesec
Pokaži nam kako ih includeaš u skriptu i provjeri da li tim pawnom kompajliraš skriptu

daddyDOT

bley@z
Street Runner
pre 1 mesec
Brate poludecu, ja izaso iz pawna meni radilo sve samo ta jedna greska, ja ulazim ponovo compilujem i vraca mi se greska ona zbog cega sam okacio... menjam ja opet ono sto mi je poslano i opet nece
Nodze
Underboss
pre 1 mesec
Koji je gamemod izvorni nešto mi je ovo poznato
bley@z
Street Runner
pre 1 mesec
Braate izvini malo na kasnom odgovoru, izvorni je vakanda ali sam ga ja preradio i resio neke bugove koje sam mogao da resim u principu radjen je na foru balkan schoola

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava