Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
343,999
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Tobito
Hustler
pre 5 godina
POtreban mi je sistem kapije onaj da moze da se pozveze sa kucom i cija je kuca da moze da je otvara.
Jiky
Shot Caller
pre 5 godina
treba mi speedometer , za cops and robbers serwer 🙂
Makisha
Hustler
pre 5 godina
treba mi skripta koja bi mi omogucila da kada idem /aduty da mi se ne lomi vozilo.
TheGabriel
Hustler
pre 5 godina
lolisha wrote on April 10, 2020, 11:58 pm:
treba mi skripta koja bi mi omogucila da kada idem /aduty da mi se ne lomi vozilo.

ptask Repair_AdminVehicle(playerid)
{
    if (AdminDuty) { // Ako je na duty
        RepairVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid));
        SetVehicleHealth(GetPlayerVehicleID(playerid), 999.0);
    }
    return 1;
}
Jiky
Shot Caller
pre 5 godina
Admin Sistem.. neki prosti sa /ah /aduty i ta sranja mala 😄
Gaucho69
Crime Lord
pre 5 godina
Jiky wrote on April 11, 2020, 7:21 pm:
Admin Sistem.. neki prosti sa /ah /aduty i ta sranja mala 😄

Izvuci iz nekog moda svaki mod to ima
Jesteibice
Hustler
pre 5 godina
Treba mi ovako nesto kao sto je na videu: https://www.youtube.com/watch?v=HVn3ZhqXWeI
Jasson_Brighton
Street Runner
pre 5 godina
vlado_plavsic wrote on August 16, 2012, 6:15 pm:
Stara Tema #1
Stara Tema #2

Moze neko pomoc
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 017: undefined symbol "playerid"
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : fatal error 107: too many error messages on one line

Pozdrav,
  Balkan SA:MP Team
Skrilew
Godfather
pre 5 godina
Jesteibice wrote on April 13, 2020, 5:51 pm:
Treba mi ovako nesto kao sto je na videu: https://www.youtube.com/watch?v=HVn3ZhqXWeI

Napravis taj textdraw i ubacis u mod (pazi da bude player)

Kada si to uradio, napravis novu funkciju
DajIgracuNovac(playerid, kolicina)
{
GivePlayerMoney(playerid, kolicina);
PlayerTextDrawShow(playerid, TvojNovacTD);
new string;
format(string, 12, "%d", kolicina);
PlayerTextDrawSetString(playerid, TvojNovacTD, string);
defer NekiTimer(playerid); //Timer od 5 sekundi koji ce sakriti taj textdraw
}

timer NekiTimer(playerid) //Ovo je timer od 5 sekundi, kada prodje 5 sekundi, textdraw ce se sakriti
{
PlayerTextDrawHide(playerid, TvojNovacTD);
}
Vincenzo_Peruggia
OG Legend
pre 5 godina
Treba mi komanda koja ce igracu dodeliti odredjenu sumu novca prilikom registera ali ne u samom registeru nego da kada se spawna mora da upise tu komandu kako bi dobio i da kada pokusa sledeci put da to uradi da mu iskoci poruka vec ste dobili pocetnu pomoc , tako nesto komanda bi se zvala pocetnapomoc 😄
Garadooo
Forum Don
pre 5 godina
#ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ wrote on April 15, 2020, 5:21 pm:
Treba mi komanda koja ce igracu dodeliti odredjenu sumu novca prilikom registera ali ne u samom registeru nego da kada se spawna mora da upise tu komandu kako bi dobio i da kada pokusa sledeci put da to uradi da mu iskoci poruka vec ste dobili pocetnu pomoc , tako nesto komanda bi se zvala pocetnapomoc 😄

Objasnio sam ti na disc. skripteru  😄
Vincenzo_Peruggia
OG Legend
pre 5 godina
Galardo wrote on April 15, 2020, 5:25 pm:
Objasnio sam ti na disc. skripteru  😄

Jesi kako nisi , ovako je to izgledalo , stavi ovo na ono , ovo ubaci onde tamo stavi to i haj zdravo 😄 treba mi ceo kod kako bi to izgledalo ili neka komanda koja je priblizna toj 🙂
Skrilew
Godfather
pre 5 godina
#ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ wrote on April 15, 2020, 5:21 pm:

U enumu igraca dodas nesto tipa pUzeoNovac, dodas tu varijablu pod cuvanjem i ucitavanjem igraca.

Kada si to uradio, default ce ta vrednost biti 0, tako da kada otkuca komandu stavis:
PlayerInfo = 1;

Zatim pri vrhu te komande:
if(PlayerInfo == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Vec si uzeo pocetni novac!");

Cela komanda bi izgledala ovako, prosto, lako i jednostavno
CMD:pocetninovac(playerid, params[])
{
if(PlayerInfo == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Vec si uzeo pocetni novac!"); //Provera da li je vec uzeo novac
GivePlayerMoney(playerid, 10000); //Ovde koliko novca zelis dati
PlayerInfo = 1; //Stavljamo varijablu na 1 tako da vise ne moze uzimati novca
}
Vincenzo_Peruggia
OG Legend
pre 5 godina
@V01D hvala brt namesteno 😄
Desilo mi se situacija , upisem komandu prvi put i radi normalno i kad pokusam opet pise vec ste uzeli ali kada se ponovo ulogojem i upisem komandu opet mogu da uzmem pare pa sam namestio na OnPlayerSpawn
PlayerInfo = 1;
samo u svojoj verziji kako je podeseno i u enumu sam prvenstveno stavio sa 1 pa nije radilo i stavio sam na 0 i radi sve super 😄
omcho
Enforcer
pre 5 godina
Simec wrote on April 17, 2020, 1:17 pm:
Trebam hitno skriptera koji je voljan da pomogne preko anydeska za vozilo sistem, hvala unapred!

Napravis lepo temu ovde LINK
Lepo postavis kod, sta te muci napises koji deo koda ne radi kako treba i eto ga

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava