Zaključano
"Trebam nešto" - tema
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 13 godina
343,999
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 5 godina
lolisha wrote on April 10, 2020, 11:58 pm:
treba mi skripta koja bi mi omogucila da kada idem /aduty da mi se ne lomi vozilo.
ptask Repair_AdminVehicle(playerid)
{
if (AdminDuty) { // Ako je na duty
RepairVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid));
SetVehicleHealth(GetPlayerVehicleID(playerid), 999.0);
}
return 1;
}
pre 5 godina
vlado_plavsic wrote on August 16, 2012, 6:15 pm:
Stara Tema #1
Stara Tema #2
Moze neko pomoc
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 017: undefined symbol "playerid"
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : fatal error 107: too many error messages on one line
Pozdrav,
Balkan SA:MP Team
Stara Tema #2
Moze neko pomoc
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(4215) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 017: undefined symbol "playerid"
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\trajk\Desktop\cc\gamemodes\CoCRP.pwn(133146) : fatal error 107: too many error messages on one line
Pozdrav,
Balkan SA:MP Team
pre 5 godina
Jesteibice wrote on April 13, 2020, 5:51 pm:
Treba mi ovako nesto kao sto je na videu: https://www.youtube.com/watch?v=HVn3ZhqXWeI
Napravis taj textdraw i ubacis u mod (pazi da bude player)
Kada si to uradio, napravis novu funkciju
DajIgracuNovac(playerid, kolicina)
{
GivePlayerMoney(playerid, kolicina);
PlayerTextDrawShow(playerid, TvojNovacTD);
new string;
format(string, 12, "%d", kolicina);
PlayerTextDrawSetString(playerid, TvojNovacTD, string);
defer NekiTimer(playerid); //Timer od 5 sekundi koji ce sakriti taj textdraw
}
timer NekiTimer(playerid) //Ovo je timer od 5 sekundi, kada prodje 5 sekundi, textdraw ce se sakriti
{
PlayerTextDrawHide(playerid, TvojNovacTD);
}
pre 5 godina
Treba mi komanda koja ce igracu dodeliti odredjenu sumu novca prilikom registera ali ne u samom registeru nego da kada se spawna mora da upise tu komandu kako bi dobio i da kada pokusa sledeci put da to uradi da mu iskoci poruka vec ste dobili pocetnu pomoc , tako nesto komanda bi se zvala pocetnapomoc 😄
pre 5 godina
#ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ wrote on April 15, 2020, 5:21 pm:
Treba mi komanda koja ce igracu dodeliti odredjenu sumu novca prilikom registera ali ne u samom registeru nego da kada se spawna mora da upise tu komandu kako bi dobio i da kada pokusa sledeci put da to uradi da mu iskoci poruka vec ste dobili pocetnu pomoc , tako nesto komanda bi se zvala pocetnapomoc 😄
Objasnio sam ti na disc. skripteru 😄
pre 5 godina
Galardo wrote on April 15, 2020, 5:25 pm:
Objasnio sam ti na disc. skripteru 😄
Jesi kako nisi , ovako je to izgledalo , stavi ovo na ono , ovo ubaci onde tamo stavi to i haj zdravo 😄 treba mi ceo kod kako bi to izgledalo ili neka komanda koja je priblizna toj 🙂
pre 5 godina
#ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ wrote on April 15, 2020, 5:21 pm:
U enumu igraca dodas nesto tipa pUzeoNovac, dodas tu varijablu pod cuvanjem i ucitavanjem igraca.
Kada si to uradio, default ce ta vrednost biti 0, tako da kada otkuca komandu stavis:
PlayerInfo = 1;Zatim pri vrhu te komande:
if(PlayerInfo == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Vec si uzeo pocetni novac!");Cela komanda bi izgledala ovako, prosto, lako i jednostavno
CMD:pocetninovac(playerid, params[])
{
if(PlayerInfo == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Vec si uzeo pocetni novac!"); //Provera da li je vec uzeo novac
GivePlayerMoney(playerid, 10000); //Ovde koliko novca zelis dati
PlayerInfo = 1; //Stavljamo varijablu na 1 tako da vise ne moze uzimati novca
}
pre 5 godina
@V01D hvala brt namesteno 😄
Desilo mi se situacija , upisem komandu prvi put i radi normalno i kad pokusam opet pise vec ste uzeli ali kada se ponovo ulogojem i upisem komandu opet mogu da uzmem pare pa sam namestio na OnPlayerSpawn
Desilo mi se situacija , upisem komandu prvi put i radi normalno i kad pokusam opet pise vec ste uzeli ali kada se ponovo ulogojem i upisem komandu opet mogu da uzmem pare pa sam namestio na OnPlayerSpawn
PlayerInfo = 1; samo u svojoj verziji kako je podeseno i u enumu sam prvenstveno stavio sa 1 pa nije radilo i stavio sam na 0 i radi sve super 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava