Zaključano
"Trebam nešto" - tema
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 13 godina
344,064
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
mumitza. wrote on July 11, 2019, 5:59 pm:
Probaj ovaj https://www.youtube.com/watch?v=1xRu6xsF3Jo , napiÅ¡i mi ako hoćeÅ¡ CPU, ram i GPU koji imaÅ¡ na PM pa da vidim može li ti Griffinov ENB, inaÄe oful'o si temu za traženje al' aj xD
pre 6 godina
mumitza. wrote on July 10, 2019, 10:17 pm:
hahahahahahah jebiga retard ušao na BS da kripta, a bio cijeli dan na suncu u bazenu, bukv isto pijan xD
@btw umjesto "i" metni tu varijablu na kojoj su vehs hahahaha
@btw umjesto "i" metni tu varijablu na kojoj su vehs hahahaha
Mozes mi dati primer opet tj napisati kako treba? nzm koje "i"
pre 6 godina
KumaYT wrote on July 14, 2019, 10:13 pm:
Treba mi komanda YCMD:prodajzlato i YCMD:kupizlato ,ali kad kucam /prodajzlato ili /kupizlato da se unese kolicina ako me kontate. Znaci /prodajzlato
YCMD:prodajzlato(playerid,params[],help)
{
#pragma unused help
new
koliko;
if(sscanf(params,"i",koliko)) return SendClientMessage(playerid,-1,"/prodajzlato ");
if(koliko>TVOJEZLATO) return SendClientMessage(playerid,-1,"Nemas toliko!");
TVOJNOVAC+=koliko*1.5; // ovo seb izmijeni bezveze sam nap
TVOJEZLATO-=koliko;
return 1;
}
pre 6 godina
Nure wrote on July 15, 2019, 1:59 pm:
Treba mi pomoc oko loopa koji respawna sva poslovna vozila npr vgrobar; vgradjevinar; itd itd moze neko help?
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 25, 2019, 7:48 am:
Moze pomoc uzeo sam mod uspjeo sam zamjeniti par stvari pomocu youtuba ali textdraw nikako kad god udjem pise to ime pokusavo sam sve moze neko pomoc pls
U pawnu imas opciju za zamjenu slova, kliknes na tu opciju (nalazi se blizu vrha, pored compile opcije), tu upises ime tog servera i napises sa kojim imenom zelis da to zamjenis i tjt
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 25, 2019, 7:48 am:
Moze pomoc uzeo sam mod uspjeo sam zamjeniti par stvari pomocu youtuba ali textdraw nikako kad god udjem pise to ime pokusavo sam sve moze neko pomoc pls
Ukoliko u tdu ima razmak tacnije td je primer 'Balkan Samp' u skripti je napisan kao 'Balkan_Samp', ako je iz vise boja primer 'Balkan' onda u skripti trazis "alkan" - sa navodnicima.
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 25, 2019, 2:04 pm:
Uradio sam to al i dalje se nije nista promjenilo
Pa moras napraviti nove textdrawove i uraditi sve u skripti ... Ako si pocetnik pogledaj malo forum i wiki , a ni yt tut nebi bio loÅ¡ 😁
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava