Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,064
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Baki SA
Shot Caller
pre 6 godina
Na SM AT modu mi ne radi /getcar za vipa treba kucati id vozila i kucam tocan ali ga ne porta a za admine kad admin geta na drugu komandu radi
M!chaeL
Underboss
pre 6 godina
mumitza. wrote on July 11, 2019, 5:59 pm:
Probaj ovaj https://www.youtube.com/watch?v=1xRu6xsF3Jo , napiši mi ako hoćeš CPU, ram i GPU koji imaš na PM pa da vidim može li ti Griffinov ENB, inače oful'o si temu za traženje al' aj xD
kad probas da otvoris file (od enba ne texture) pise kao da je unknown format or damaged, ako imas mzd skinut ti upload ga pa posalji link 😄
Nure
Enforcer
pre 6 godina
mumitza. wrote on July 10, 2019, 10:17 pm:
hahahahahahah jebiga retard ušao na BS da kripta, a bio cijeli dan na suncu u bazenu, bukv isto pijan xD

@btw umjesto "i" metni tu varijablu na kojoj su vehs hahahaha

Mozes mi dati primer opet tj napisati kako treba? nzm koje "i"
KumaYT
Rookie
pre 6 godina
Treba mi komanda YCMD:prodajzlato i YCMD:kupizlato ,ali kad kucam /prodajzlato ili /kupizlato da se unese kolicina ako me kontate. Znaci /prodajzlato
James_SmithXDl
OG Legend
pre 6 godina
KumaYT wrote on July 14, 2019, 10:13 pm:
Treba mi komanda YCMD:prodajzlato i YCMD:kupizlato ,ali kad kucam /prodajzlato ili /kupizlato da se unese kolicina ako me kontate. Znaci /prodajzlato
YCMD:prodajzlato(playerid,params[],help)
{
#pragma unused help
new
koliko;
if(sscanf(params,"i",koliko)) return SendClientMessage(playerid,-1,"/prodajzlato ");
if(koliko>TVOJEZLATO) return SendClientMessage(playerid,-1,"Nemas toliko!");
TVOJNOVAC+=koliko*1.5; // ovo seb izmijeni bezveze sam nap
TVOJEZLATO-=koliko;
return 1;
}
Nure
Enforcer
pre 6 godina
Treba mi pomoc oko loopa koji respawna sva poslovna vozila npr vgrobar; vgradjevinar; itd itd moze neko help?
ShadowGod
Street Runner
pre 6 godina
new veh[ 10 ];
CMD:respawnsvavozila( playerid )
{
for( new i = 0; i < 10; i++ )
{
SetVehicleToRespawn( veh[ i ] );
}
return 1;
}
Muma Rascall
Forum Don
pre 6 godina
Nure wrote on July 15, 2019, 1:59 pm:
Treba mi pomoc oko loopa koji respawna sva poslovna vozila npr vgrobar; vgradjevinar; itd itd moze neko help?
for(new i; i < sizeof(vgrobar); i++) SetVehicleToRespawn(vgrobar[ i ]);
Cuni942
Rookie
pre 6 godina
Moze pomoc uzeo sam mod uspjeo sam zamjeniti par stvari pomocu youtuba ali textdraw nikako kad god udjem pise to ime pokusavo sam sve moze neko pomoc pls
AndroCorleone
OG Legend
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 25, 2019, 7:48 am:
Moze pomoc uzeo sam mod uspjeo sam zamjeniti par stvari pomocu youtuba ali textdraw nikako kad god udjem pise to ime pokusavo sam sve moze neko pomoc pls

U pawnu imas opciju za zamjenu slova, kliknes na tu opciju (nalazi se blizu vrha, pored compile opcije), tu upises ime tog servera i napises sa kojim imenom zelis da to zamjenis i tjt
Exnas.pwn
Godfather
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 25, 2019, 7:48 am:

Ukoliko u tdu ima razmak tacnije td je primer 'Balkan Samp' u skripti je napisan kao 'Balkan_Samp', ako je iz vise boja primer 'Balkan' onda u skripti trazis "alkan" - sa navodnicima.
Cuni942
Rookie
pre 6 godina
Uradio sam to al i dalje se nije nista promjenilo
MatriiX.aMx
Underboss
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 25, 2019, 2:04 pm:
Uradio sam to al i dalje se nije nista promjenilo

Pa moras napraviti nove textdrawove i uraditi sve u skripti ... Ako si pocetnik pogledaj malo forum i wiki , a ni yt tut nebi bio loÅ¡  😁
Cuni942
Rookie
pre 6 godina
Hvala uradio sam, da li neko zna dobre youtubere da malo ucim o pawnu i to moze nasi il engelski
xFqris
Godfather
pre 6 godina
Treba mi neki attachment editor.. nigdje nmg nac neki dobar, sve falÅ¡evi neki 😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava