"Trebam nešto" - tema

Obrisan korisnik Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
343,970
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
deniskripter
Wheel Man
pre 6 godina
ゼロツーScripTT.sql wrote on April 23, 2019, 4:24 pm:
Izvoli samo povezi kako tebi odgovara
https://fiddle.sa-mp.dev/KnightlyHazardousMassasauga
okej to ali ja imam ycmd neznam kako PLS NAP ZA YCMD: i da samo admini i gamemasteri mogu pisat na to a da nisu Lvl3
Scripter Vladimir
Underboss
pre 6 godina
deniskripter wrote on April 23, 2019, 5:02 pm:
okej to ali ja imam ycmd neznam kako PLS NAP ZA YCMD: i da samo admini i gamemasteri mogu pisat na to a da nisu Lvl3
Brate, ako ne mozes to lagano nap batali skriptanje :\
Scripter Vladimir
Underboss
pre 6 godina
Ako treba javi se priv da te naucim ili samo da dam  🙂
Exnas.pwn
Godfather
pre 6 godina

https://fiddle.sa-mp.dev/BeigeBaggyPufferfish
Boske
Hustler
pre 6 godina
Jel moze neko da mi napise komandu da se admin teleportuje na kordinate x y z u ycmd ja to imam u dcmd al se nikako ne snalazim da prevedem dcmd u ycmd
deniskripter
Wheel Man
pre 6 godina
Moze mi neko napraviti mini info ko na skill areni ili elitez gaming ono sa desne strane da bude skin pare lvl 
... Unapred Hvalal 🙂
Garadooo
Forum Don
pre 6 godina
deniskripter wrote on April 26, 2019, 7:46 pm:
Moze mi neko napraviti mini info ko na skill areni ili elitez gaming ono sa desne strane da bude skin pare lvl 
... Unapred Hvalal 🙂

Ne bih reko da ce ti iko napravit "mini info" td-ove,uzmi iz nekog drugog moda i prilagodi sebi
Exnas.pwn
Godfather
pre 6 godina
Boske wrote on April 24, 2019, 1:14 pm:
Jel moze neko da mi napise komandu da se admin teleportuje na kordinate x y z u ycmd ja to imam u dcmd al se nikako ne snalazim da prevedem dcmd u ycmd

YCMD:xgoto( playerid, params[],help )
{
    if( PlayerInfo[ playerid ][ pAdmin ] < 3 ) return SCM( playerid,-1, "Niste u mogucnosti koristiti ovu komandu." );
new Float:Poz[ 3 ];
if( sscanf(params, "fff", Poz[ 0 ], Poz[ 1 ], Poz[ 2 ] ) ) return SCM( playerid, -1,"/xgoto [ x ] [ y ] [ z ]" );
        SetPlayerPos( playerid, Poz[ 0 ], Poz[ 1 ], Poz[2 ] );
        SCM( playerid,-1, "Teleportovani ste na koordinate %f, %f, %f",Poz[ 0 ], Poz[ 1 ], Poz[ 2 ] );
return true;
}

Boske
Hustler
pre 6 godina
Hvala punoo
Мунгос
Rookie
pre 6 godina
Cao , kako da fixujem komandu /spodesavanja kada je upisem i ukljucim nesto ona krasuje server da li iko zna resenje?
James_SmithXDl
OG Legend
pre 6 godina
Мунгос wrote on May 1, 2019, 12:58 am:
Cao , kako da fixujem komandu /spodesavanja kada je upisem i ukljucim nesto ona krasuje server da li iko zna resenje?
zamijeni SCMF
Nikola_Toretto
Street Runner
pre 6 godina
Treba mi pomoć: Kako početi Skriptati? Znam Editovati Mod dobro, ali da li mi može neko reći Å¡ta trebam Raditi od Početka ( Å ta prvo uraditi? npr. Poslove, Animacije, neke Komande itd. )? Želio bih napraviti neÅ¡to kao United Village's , da bude u 1 ili vise malih Gradova. ÄŒuo sam da je to lakÅ¡e napraviti nego neÅ¡to u BG. Da li ima neki YouTuber ili neÅ¡to tako ko je napravio Serial gdje pravi svoj Mod od 0 ? Mnogi su samo pokazali "kako započeti". Hvala svima koji mi odgovore !  🙂 🙂 🙂
AhmAA
Super Moderator
pre 6 godina
Nikola_Toretto wrote on May 12, 2019, 4:34 pm:
Treba mi pomoć: Kako početi Skriptati? Znam Editovati Mod dobro, ali da li mi može neko reći Å¡ta trebam Raditi od Početka ( Å ta prvo uraditi? npr. Poslove, Animacije, neke Komande itd. )? Želio bih napraviti neÅ¡to kao United Village's , da bude u 1 ili vise malih Gradova. ÄŒuo sam da je to lakÅ¡e napraviti nego neÅ¡to u BG. Da li ima neki YouTuber ili neÅ¡to tako ko je napravio Serial gdje pravi svoj Mod od 0 ? Mnogi su samo pokazali "kako započeti". Hvala svima koji mi odgovore !  🙂 🙂 🙂

Znam za SadGoatProduction, mislim da je on radio GM od 0, a mnoge stvari kod njega imaš objašnjene, ukoliko ti nešto ipak bude nejasno, imaš ovaj ili originalni samp forum.
Također, koristi se i sa SAMP Wiki gdje su ti objašnjene razne funkcije.

daddyDOT

Balkan SA:MP Super moderator

Balkan SA:MP

Balkan SA:MP - since 2009

c0x
Enforcer
pre 6 godina
Nikola_Toretto wrote on May 12, 2019, 4:34 pm:

Pogledaj kanal na YT SadGoatProduction, lik sve detaljno objasnjava kako poceti mod od 0.
Nikola_Toretto
Street Runner
pre 6 godina
Da li mi neko moze poslati  kodove za "Dinamicno Kreiranje Kuce, Stanova i Firmi" ? Hvala !

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava