Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,103
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Jiky
Shot Caller
pre 6 godina
RevOLvɘЯ.pwn wrote on March 28, 2019, 9:35 pm:
Ne radi link ne mogu da vidim

ono ispod burga kao market
@RevOLvɘЯ.pwn
AhmAA
Super Moderator
11
pre 6 godina
Jiky wrote on March 29, 2019, 10:30 am:
ono ispod burga kao market
@RevOLvɘЯ.pwn

Evo učitalo mi je. Nije veliki prostor pa prosto izbriši taj market i napravi mali park preko mapeditora,možda 10-15min rada max

daddyDOT

Balkan SA:MP Super moderator

Balkan SA:MP

Balkan SA:MP - since 2009

Nidza
Shot Caller
pre 6 godina
Potreban mi je sistem za radar al ne onaj radar sto se stavi u vidu objekta i stoju tu stalno nego da moze clan saobracajne policije da ukuca komandu /radar i da on vata samo pravo do neke udajenosti  pritom da kad se saobracajac skloni sa tog mesta radar treba da se ugasi (da se skloni sa te pozicije), isto i kad igrac izadje sa servera da se taj radar izgubi(ugasi).
Paunovicc Mapper
Enforcer
pre 6 godina
Moze neko da mi objasni preko AnyDesk-a kako da izbacim textdraw- i da ubacim nove pls
Paunovicc Mapper
Enforcer
pre 6 godina
Corleone.pwn wrote on April 1, 2019, 4:19 pm:
Pogledaj na YouTube naci ces sigurno.. Inace ako ne nadjes najlakse ti je CTRL+F i upisi samo TextDraw.
Zatim sve dokle vidis to TextDraw izbrisi. Tjt.
Ako hoces da ubacis samo kad uradis textdrawove udji u fajl od moda preko kojeg pravis TextDrawove i samo nadji fajl .txt gde ti je kod od TextDrawova i ubaci u skriptu na isto mesto gde si obrisao prosle TextDrawove.
Ukoliko nisi nesto lepo razumeo samo mi posalji PM.
@ραυησνι¢
Moze ovako,ti meni pokazes preko anydesk-ja tebi dam nagradu ?: D
Corleone.pwn
Rookie
pre 6 godina
ραυησνι¢ wrote on April 1, 2019, 6:40 pm:
Moze ovako,ti meni pokazes preko anydesk-ja tebi dam nagradu ?: D

Jedino da ti napisem PM kad mogu. Ovih dana sam zauzet imam nekih problema.. Pa kad resim te probleme da ti se ja javim..Moze tako?
@ραυησνι¢
Paunovicc Mapper
Enforcer
pre 6 godina
Corleone.pwn wrote on April 1, 2019, 6:51 pm:
Jedino da ti napisem PM kad mogu. Ovih dana sam zauzet imam nekih problema.. Pa kad resim te probleme da ti se ja javim..Moze tako?
@ραυησνι¢
Moze brate moj !
fqzy
Shot Caller
pre 6 godina
E ovako znam da trazim previse ali bio bi veoma zahvalan ako neko ima sistem rob banke/ wanted lvl/ use inventory/ kao na balkan school ...
rob banke mislim na to da se moze rob dostavit...
Nodze
Underboss
3
pre 6 godina
Jiky wrote on March 28, 2019, 9:17 pm:
Treba mi mpa za ovde
https://imgur.com/a/5PMBNDv

imas u removebuild  tu su sve mape koje su obrisane, nadjes dole i obrises mozda ce ti pisat market kod burga
Nikolic9123
Rookie
pre 6 godina
Pozdrav, krenulo je da me zanima skriptanje, ali gledam ove tutorijale na yt, i ni jedan skripter nije objasnio nista posebno, nego većina njih su umisljeni i rade kao roboti, ja sam nov I samo želim da shvatim neke funkcije sta se kako zove i cemu za sta služi, a ostalo je lako nadam se, konkretno za početak ako neko moze da.mi objasni sta je #include , define, kako započeti komandu, kojim simbolom je završiti, sta znaci sta prosto, sta znače dve kose crte, sta je YSI, streamer, sscanf.. valjda se ovako pise, hvala svim skripterima unapred!

Edit:Ako ima mnogo da se objašnjava slobodno me kontaktirajte i preko PMa
250K
Hustler
pre 6 godina
Nikolic9123 wrote on April 14, 2019, 10:00 pm:
Pozdrav, krenulo je da me zanima skriptanje, ali gledam ove tutorijale na yt, i ni jedan skripter nije objasnio nista posebno, nego većina njih su umisljeni i rade kao roboti, ja sam nov I samo želim da shvatim neke funkcije sta se kako zove i cemu za sta služi, a ostalo je lako nadam se, konkretno za početak ako neko moze da.mi objasni sta je #include , define, kako započeti komandu, kojim simbolom je završiti, sta znaci sta prosto, sta znače dve kose crte, sta je YSI, streamer, sscanf.. valjda se ovako pise, hvala svim skripterima unapred!

Prvo I osnovno pitanje: Jel znaš ENGLESKI jezik?
Mister Naithan
Kingpin
pre 6 godina
Nikolic9123 wrote on April 14, 2019, 10:00 pm:

Prati forum , gledaj samp wiki , prati modove i sisteme skripti , prouci sta kako funkcionise pa tek onda kreni da radis.
Nikolic9123
Rookie
pre 6 godina
Pozdrav Skripteri, evo me opet, ovog puta uspeo sam skinuti neki mod i krenuo ga ,,editovati,, onoliko koliko znam, problem je sada ovaj eror koji izadje kad pokrenem server, ali server sve normalno radi, samo ne znam sta je ovo, i ako je neko imao problema s ovim neka mi napise kako da se resi, hvala svima.

Slika: https://imgur.com/a/qSo1tFO
250K
Hustler
pre 6 godina
Nikolic9123 wrote on April 15, 2019, 3:14 pm:
Pozdrav Skripteri, evo me opet, ovog puta uspeo sam skinuti neki mod i krenuo ga ,,editovati,, onoliko koliko znam, problem je sada ovaj eror koji izadje kad pokrenem server, ali server sve normalno radi, samo ne znam sta je ovo, i ako je neko imao problema s ovim neka mi napise kako da se resi, hvala svima.

Slika: https://imgur.com/a/qSo1tFO

To je YSI 1.0 HAHAHAHAH
https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/archive/5.x.zip
Nikolic9123
Rookie
pre 6 godina
Hvala brate, ja ne znam ni sta skidam nit znam sta je YSI😂

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava