Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,032
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
M!chaeL
Underboss
pre 7 godina
Paul Castellano wrote on August 12, 2018, 9:51 pm:
A šta je to?
To ti je ono kao ukucas /aktivnaigra i onda ti izbaci ako si lupam sad 3h za redom dobijas tu i tu nagradu, i onda kada ti skupis 3h za redom tb da tu nagradu koja pise na /aktivnaigra 🙂
SejnurHD
OG Legend
pre 7 godina
SrkiYT wrote on August 12, 2018, 5:47 pm:
Interesuje me dal postoji negde tutorijal kako da se napravi /aktivnaigra

Sredi nesto slicno ovome. (Nemoj copy-paste komandu vec je prilagodi.)
Pre svega dodaj proveru za respekte. Kod nije proveren, takodje nije uopste savrsen.
Ukoliko sam negde pogresio slobodno me ispravite.

if(PlayerInfo = 3 ){   
}

Nakon toga unutar if playerinfo mozes dodati par linija poput GivePlayerMoney, SetPlayerScore, Playerinfo itd.
Primer za GivePlayerMoney i podesavanje igracevog levela.

CMD:aktivnaigra(playerid, params[]){
if(PlayerInfo = 3 ) {
GivePlayerMoney(playerid, 16000);  // dajemo igracu 16k.
PlayerInfo +=1; // dodajemo igracu + 1 level.
PlayerInfo = 1; // postavljamo igracev level na 1.
}
return 1;
}
M!chaeL
Underboss
pre 7 godina
Sejnur337_ wrote on August 12, 2018, 11:17 pm:
Sredi nesto slicno ovome. (Nemoj copy-paste komandu vec je prilagodi.)
Pre svega dodaj proveru za respekte. Kod nije proveren, takodje nije uopste savrsen.
Ukoliko sam negde pogresio slobodno me ispravite.

if(PlayerInfo = 3 ){   
}

Nakon toga unutar if playerinfo mozes dodati par linija poput GivePlayerMoney, SetPlayerScore, Playerinfo itd.
Primer za GivePlayerMoney i podesavanje igracevog levela.

CMD:aktivnaigra(playerid, params[]){
if(PlayerInfo = 3 ) {
GivePlayerMoney(playerid, 16000);  // dajemo igracu 16k.
PlayerInfo +=1; // dodajemo igracu + 1 level.
PlayerInfo = 1; // postavljamo igracev level na 1.
}
return 1;
}
Sto se tice ove provere prve, tj dal igrac ima 3 respekta, to ja msm da odma ne radi tj radi ali ce igrac moci svake sekunde da uzima nagrade posto ti je ta provera dal ima na statsu ta 3 respekta, a njemu u stvari treba 3 sata za redom u igri + moze da bude npr hh i onda za 1h dobije 2 respekta, onda ova komanda to ti nije za preuzimanje nagrada nego da igrac moze da vidi sta se dobija sa npr 3h za redom igre na srwu... a te nagrade trebaju same da se daju igracu kada skupi npr 3h igre za redom, ali ta komanda ajde manje vise moze da se iskoristi, ali ne moze sa tom proverom....
SejnurHD
OG Legend
pre 7 godina
M!chaeL wrote on August 12, 2018, 11:57 pm:
Sto se tice ove provere prve, tj dal igrac ima 3 respekta, to ja msm da odma ne radi tj radi ali ce igrac moci svake sekunde da uzima nagrade posto ti je ta provera dal ima na statsu ta 3 respekta, a njemu u stvari treba 3 sata za redom u igri + moze da bude npr hh i onda za 1h dobije 2 respekta, onda ova komanda to ti nije za preuzimanje nagrada nego da igrac moze da vidi sta se dobija sa npr 3h za redom igre na srwu... a te nagrade trebaju same da se daju igracu kada skupi npr 3h igre za redom, ali ta komanda ajde manje vise moze da se iskoristi, ali ne moze sa tom proverom....

Moja je greska nisam bas razumeo sta mu tacno treba, rekao je samo cmd /aktivnaigra.
Mikhail.^
Rookie
pre 7 godina
pozz, imam problem kada pokrenem neki mod pise mi Run time error 19. File i nesto dalje, probao sam razne stvari da fixam ali ne ide, nece nikako da proradi, pocetnik sam stvarno i ne znam skoro nista, pa ako biste mi vi mogli pomoci kako i sta bio bih zahvalan 🙂
M!chaeL
Underboss
pre 7 godina
Mikhail.^ wrote on August 15, 2018, 8:47 pm:
pozz, imam problem kada pokrenem neki mod pise mi Run time error 19. File i nesto dalje, probao sam razne stvari da fixam ali ne ide, nece nikako da proradi, pocetnik sam stvarno i ne znam skoro nista, pa ako biste mi vi mogli pomoci kako i sta bio bih zahvalan 🙂
imas li microsoft visual studio i visual studio c++?
Mikhail.^
Rookie
pre 7 godina
M!chaeL wrote on August 15, 2018, 11:55 pm:
imas li microsoft visual studio i visual studio c++?

microsoft visual studio samo
M!chaeL
Underboss
pre 7 godina
Mikhail.^ wrote on August 16, 2018, 9:00 am:
microsoft visual studio samo
Moras oba imati
Ilcev1
Shot Caller
pre 7 godina
sad uradim ja input dialog gde treba unes dan mjesec i godinu ali neznam kak da uradim kod dijalog kako da  uradim ja taj sistem pokusao sam na mog 100 nacina nikad nisam uspeo
ovo treba da bude ovako unesi pr: dan mjesec godina.

Uneses 25.03.1999
kod dijaloga /zastita
udjes u taj dijalog drugi koji se zove /zastita jer si uneseo data mjesec i godina i onda ti kucas /zastita izadje ti vi ste registrovani na 23.03.1999 vi ste uneli taj datum.
Jesoix
Street Runner
pre 7 godina
Pozdrav. Novi sam na forumu pa ne znam gdje bih pitao i pisao... Ovako imam problem

Radi se o modu Rio Grande RPG koji je izvorno NL mod koji je prebacen iz MySQL u YINI. Fora je u tome sto prilikom compileanja izbacuje eror ono file or function is not found. Uglavnom treba se compile mod sa novim pluginima prebacenim na trenutnu verziju sampa. Koliko ja razumijem. Posto taj dio ne znam odradit niti se znam snac po Googleu i pronac te pluginove cak i kad bi ih pronasao ne bih znao sta s njima. Zamolio bih nekog ako ima 5 minuta vremena da mi to odradi. Zelio bih editovat mod i vidjet zapravo kakav je. Ne mogu ga nikako upaliti

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=114025.0
Djoxi samp
Made Man
pre 7 godina
Pozdrav.Skoro sam poceo da editujem SA:RP mod 2.4v i imam problem sa enterijerima tj kad udjem u enterijer opstine,banke i nekih org propadnem.I zeleo bi da znam kako da podesim enterijere i to

HVALA UNAPRED ! 😄
M!chaeL
Underboss
pre 7 godina
Djoxi samp wrote on August 22, 2018, 10:15 am:
Pozdrav.Skoro sam poceo da editujem SA:RP mod 2.4v i imam problem sa enterijerima tj kad udjem u enterijer opstine,banke i nekih org propadnem.I zeleo bi da znam kako da podesim enterijere i to

HVALA UNAPRED ! 😄
Jel uvek propadnes ili po nekad? Ako po nekad propadnes onda malo vislje stavi kordinate za ulaz tj kad kliknes f da te malo vislje spawnuje, ako ti uvek propadne onda ili nemas int ili su ti kordinate na pogresno mesto postavljene
Djoxi samp
Made Man
pre 7 godina
M!chaeL wrote on August 22, 2018, 2:25 pm:
Jel uvek propadnes ili po nekad? Ako po nekad propadnes onda malo vislje stavi kordinate za ulaz tj kad kliknes f da te malo vislje spawnuje, ako ti uvek propadne onda ili nemas int ili su ti kordinate na pogresno mesto postavljene

Uvek propadnem ali kako da znam dal su enterijeri i kako da podesim enterijer i kordinate ?
AdmirTM
Enforcer
pre 7 godina
Treba mi onaj "ALT Chat" kao na DM serverima
Baki SA
Shot Caller
pre 7 godina
Treba mi komanda /aprodajsve , /vipvozilo , /vipmotor i /lastseen?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava