Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,066
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
AndroCorleone
OG Legend
pre 8 godina
.:😄eki::. wrote on October 9, 2017, 3:28 pm:
kako u td da stavim igracev nick(da npr igrac se zove Marko_Marko tako i bude a ne da se zove Marko_Marko a dole pise Deki)

TextDrawSetString
Balsa.
Crime Lord
pre 8 godina
Balsa. wrote on October 5, 2017, 3:47 pm:
Eee izvinite za DP, ALI NIKO NISTA NE PISE, A MENI TREBA NESTO.
Ako neko moze da mi napravi komandu /rewards
u ovom formatu ne CMD:
nego ovako pr. dam if(strcmp(cmd, "/kill", true) == 0)
Al umjesto kill da bude /rewards
i da stavite ako mozete da posle /rewards svaki igrac koji je ingame dobije 3 levela i 50.000$
i da to moze samo admin 5

A ako to ne moze da bude komanda /setstatsall isto u ovom formatu
i da mi se onda pojavi tekst /setstatsall [id/ime]  [skill/posao/org/ugovor/pare/level]

Neko zna?

A moze li mi ko pomoc

Zasto meni niko nece da pomogne?

Izvinite za DP,

AJDE NEKO MOLIM VAS DA MI POMOGNE I SASTAVI OVU KOMANDU <3

Zna li nekooo?

Koji proces komandi?

if(strcmp(cmd, "/kill", true) == 0)
Ovaj ako na to mislis al atavljeno je kill odje a da unesto tog bude rewards
A ono za dobijanje novca mi je acGivePlayerCash (playerid, )

Moze li mi neko pomoci,cekam 5 dana
_Dino_
Street Runner
pre 8 godina
Pokusaj ovo radio sam napamet.. Nisam siguran da radi trebalo bi dati 1 lvlup i 50k ..

if(strcmp(cmdtext, "/rewards", true) == 0)
{
if(IgracUlogovan == 0) return SendClientMessage(playerid,-1," | "BELA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
if(PlayerInfo < 5) return SendClientMessage(playerid,-1," "BELA"Niste ovlasteni!");
        SendClientMessageToAll(-1, "Admin je dao svima 1 lvlup i 50.000$");
for(new i=0; i {
        PlayerInfo ++;
        SetPlayerScore(i, PlayerInfo);
                acGivePlayerCash(i, 20000);
}
          return 1;
}
ophion
OG Legend
pre 8 godina
_Dino_ wrote on October 9, 2017, 6:22 pm:
Pokusaj ovo radio sam napamet.. Nisam siguran da radi trebalo bi dati 1 lvlup i 50k ..

{
if(IgracUlogovan == 0) return SendClientMessage(playerid,-1," | "BELA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
if(PlayerInfo < 5) return SendClientMessage(playerid,-1," "BELA"Niste ovlasteni!");
for(new i=0; i {
        PlayerInfo ++;
}
          return 1;
}

for(new i=0; i

zasto bi prolazilo islo 1000 puta, bolje da koristi foreach jer on provjerava samo online igrace koji su wtf
Balsa.
Crime Lord
pre 8 godina
Łuk wrote on October 9, 2017, 6:22 pm:

{
for(new i=0; i {
        PlayerInfo ++;
}
          return 1;
}

for(new i=0; i

zasto bi prolazilo islo 1000 puta, bolje da koristi foreach jer on provjerava samo online igrace koji su wtf

C:\Users\User\Desktop\Balkan Gaming\gamemodes\bgsamp.pwn(13946) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\User\Desktop\Balkan Gaming\gamemodes\bgsamp.pwn(13946) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\User\Desktop\Balkan Gaming\gamemodes\bgsamp.pwn(13947) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

Izbacuje mi ova dva errora.
Izbacivalo mi je prije masu errora al sam ja sredio npr. ono BELA je bilo nedefinisano pa sam uzo one boje i ovako mi je sad
{
  if(OnDuty == 0 && PlayerInfo < 6) return SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "ERROR: Niste autorizirani za koristenje ove komande - morate biti na duznosti.");
  if(PlayerInfo >= 5)
  for(new i=0; i  {
          PlayerInfo = +1;
    }
          return 1;
        }

Sta ovo znaci nikako ne kontam ovo su errori koje prvi put vidim.
EDIT: Vama hvala sto mi uopste pomazete <333 @_Dino_  @Łuk
Balsa.
Crime Lord
pre 8 godina
Balsa. wrote on October 9, 2017, 6:22 pm:

{
for(new i=0; i {
        PlayerInfo ++;
}
          return 1;
}

for(new i=0; i

C:\Users\User\Desktop\Balkan Gaming\gamemodes\bgsamp.pwn(13946) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\User\Desktop\Balkan Gaming\gamemodes\bgsamp.pwn(13946) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\User\Desktop\Balkan Gaming\gamemodes\bgsamp.pwn(13947) : error 035: argument type mismatch (argument 2)

2 Errors.

Izbacivalo mi je prije masu errora al sam ja sredio npr. ono BELA je bilo nedefinisano pa sam uzo one boje i ovako mi je sad
{
  if(OnDuty == 0 && PlayerInfo < 6) return SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "ERROR: Niste autorizirani za koristenje ove komande - morate biti na duznosti.");
  if(PlayerInfo >= 5)
  for(new i=0; i  {
          PlayerInfo = +1;
    }
          return 1;
        }

pomoc neko??
Balsa.
Crime Lord
pre 8 godina
Balsa. wrote on October 9, 2017, 6:22 pm:

{
for(new i=0; i {
        PlayerInfo ++;
}
          return 1;
}

for(new i=0; i

2 Errors.

{
  if(PlayerInfo >= 5)
  for(new i=0; i  {
          PlayerInfo = +1;
    }
          return 1;
        }

pomoc neko??

Da dodam 13946 je ono dje je playerinfo a ova sledeca je ispod al ne acGivePlayerCash nego preko
_Dino_
Street Runner
pre 8 godina
A ovo?
{
  if(UlogovanIgrac == 0) return SCM(playerid,-1," Niste logirani ingame");
  if(PlayerInfo < 5) return SCM(playerid,-1," Nemate dozvolu za koristenje ove komande!");
  foreach(Player, i)
  {
        PlayerInfo = +1;
        acGivePlayerCash(i, 50000);
  }
        return 1;
}
Balsa.
Crime Lord
pre 8 godina
_Dino_ wrote on October 10, 2017, 12:47 pm:
A ovo?
{
  if(UlogovanIgrac == 0) return SCM(playerid,-1," Niste logirani ingame");
  if(PlayerInfo < 5) return SCM(playerid,-1," Nemate dozvolu za koristenje ove komande!");
  foreach(Player, i)
  {
        PlayerInfo = +1;
        acGivePlayerCash(i, 50000);
  }
        return 1;
}

Radi. Hvala <3. Samo sam izmenio text poruke i stavio 3 levela i 100k. <3
Snike02
Shot Caller
pre 8 godina
Da mi neko kaze kada upisem /sadidrogu da se napravi kako stebla sa marihuana i da pisuje pr 10/60 min ostalo za beranje i kad ode /beridrogu da ga snema,ako zna neko kako da to uradim?
cutura
Godfather
pre 8 godina
Snike02 wrote on October 12, 2017, 3:58 pm:
Da mi neko kaze kada upisem /sadidrogu da se napravi kako stebla sa marihuana i da pisuje pr 10/60 min ostalo za beranje i kad ode /beridrogu da ga snema,ako zna neko kako da to uradim?

pa kad ukuca komandu stavis createobject ta stabla marihuane,i onda kod komande /beridrogu destroyobject i tjt,kako mislis da pise to za minute,na labelu ili gdje?
Snike02
Shot Caller
pre 8 godina
Stifler ツ wrote on October 12, 2017, 3:58 pm:

pa kad ukuca komandu stavis createobject ta stabla marihuane,i onda kod komande /beridrogu destroyobject i tjt,kako mislis da pise to za minute,na labelu ili gdje?

Da da ima labelu i da pise primer kad posadis 1/60 i posle 1 min da pise 2/60 itn.Kako da to uradim?
SejnurHD
OG Legend
pre 8 godina
Treba mi objasnjenje kako da postavim igracu samo jedan tim za DM server, to jest uzme Ballas skin i on je u ballasima.
ophion
OG Legend
pre 8 godina
SejnurHD wrote on October 13, 2017, 10:53 am:
Treba mi objasnjenje kako da postavim igracu samo jedan tim za DM server, to jest uzme Ballas skin i on je u ballasima.
lol, varijabla pTIM, kad udje ako odabere ballas, stavis mu 1 npr, i cuvanje citanje, i kad udje na server ako je pTIM 1 stavis mu skin ballasa i et
Mevlo Kapić
Hustler
pre 8 godina
Mevlo Kapić wrote on October 6, 2017, 11:49 am:
Opet izbaci mi dialog i moram da kliknem "OK" . A ja ne želim to nego želim da mi izbaci u chatu to

Nista lakse.

new cIPIgraca, connectIme;
GetPlayerIp(playerid, cIPIgraca, 24);
ImeIgraca(playerid, connectIme);
new tmp2;
format(tmp2, sizeof(tmp2), "~w~Dobro dosli ~n~~y~  %s", connectIme);
GameTextForPlayer(playerid, tmp2, 5000, 1);

SendClientMesage(playerid,-1,"{FFA500}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} {FFA500}%s.{FFFFFF}\nVreme provedeno na serveru: {FFA500}%d\n\n\n{FFFFFF}", ime, PI);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} Uzivajte igrajuci kod nas, te se lepo zabavite");
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} Vas nivo: {FFA500}%d\n{FFFFFF}Novac u dzepu: {FFA500}%d\n\n{ffffff}Novac u banci: {FFA500}%d.\n{FF0000}",PI, PI, PI);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FF0000} Ovo je pozeljno slikati jer ako imate problema, treba vam dokaz o vlasnistvu naloga!\n\n{FFA500}RG Staff Team\n\n\");
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFA500}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~");

HAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHA jel se ti drogiras, bez formatiranja saljes sa defaultnom scm poruku koja ima %s, funkcije itd lalalalalal
Hahaha zna l' ko ovo uraditi?

Izvinite jel zna keo formatirati da ide SCM?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.