Zaključano

Glavni razgovor #7

Započeo Obrisan korisnik
pre 14 godina
145,771
pregleda
1,788
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
OiSkora
Shot Caller
pre 14 godina
ljudi , dobro jutro . kako ste mi ?
ovako jel mi moze netko reci kako da mp3 pretvorim u .mid ali da ostane sve normalno , samo da je .mid jer mi jedino to moze za FL Studio  😁 moran znati pocet cu radit remixe

jeli mi dobra slika ? : ili mozda ova :

ali molim vas recite ako se moze iz mp3 u .mid , molim vas !!  😁  😁
Black_Zero
Made Man
pre 14 godina
Druga slika je lepsa
LordShigi
Crime Lord
pre 14 godina
Nemozes vjerovat, ovi debili od admina na CH su me banali zbog mog nicka Bruno_Sopranos, a njega koristim vec 2 godine na CH, a kamoli drugdje. Vise nikad ni malim prstom necu koraciti na taj server.
Haker
Hustler
pre 14 godina
LordShigi wrote on May 15, 2011, 9:04 am:
Nemozes vjerovat, ovi debili od admina na CH su me banali zbog mog nicka Bruno_Sopranos, a njega koristim vec 2 godine na CH, a kamoli drugdje. Vise nikad ni malim prstom necu koraciti na taj server.

HAHAHAHAHA ja sam umirao od smijeha a ti se jadan topis u banu..
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina

Hahaha  😄

xD

btw uradio sam update na mapi Infernus Paradise,sad je veca i teza za preci 😉
pavle.bakun
Crime Lord
pre 14 godina

Ja te znam pod tim nickom od kako sam dosao na ovaj forum msm stojalo ti je u potpisu xD
Trazi unban
Haker
Hustler
pre 14 godina
eXtreme wrote on May 15, 2011, 9:04 am:

Ja te znam pod tim nickom od kako sam dosao na ovaj forum msm stojalo ti je u potpisu xD
Trazi unban

Najveci problem je sto ga pola admina tamo nezna a napravio je duplo vise od njih za CH
Dude
Crime Lord
pre 14 godina

tko ti je banao nick?
Darko
Enforcer
pre 14 godina
http://www.youtube.com/watch?v=snQcGcHBV_0

Nemam viÅ¡e kaj za reći, molim Vas da me ne banate.. Jer ovo cjeli dan gledam i uvijek se smijem ko divljak 😄
OiSkora
Shot Caller
pre 14 godina
Darko wrote on May 15, 2011, 9:38 am:
http://www.youtube.com/watch?v=snQcGcHBV_0

Nemam viÅ¡e kaj za reći, molim Vas da me ne banate.. Jer ovo cjeli dan gledam i uvijek se smijem ko divljak 😄

jao brate ovo je preSMJEŠNOOOOOOOOOOOOOO , smijem se ko na šmrkani kreten !
LordShigi
Crime Lord
pre 14 godina
Dude wrote on May 15, 2011, 9:04 am:

tko ti je banao nick?

Sam_Zero ili tako nesto...
Nikola I
Enforcer
pre 14 godina
................................
Dude
Crime Lord
pre 14 godina

tko ti je banao nick?

Sam_Zero ili tako nesto...

bit ces unbanan!
pavle.bakun
Crime Lord
pre 14 godina
Nikola I wrote on May 15, 2011, 10:15 am:
ja sam ban dobio...

Mod uopste nije dobar, zato sto je neotimiziran i usran, i pokradene su ideje!
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Nikola I wrote on May 15, 2011, 10:15 am:
volim dobiti ban...

Mod je dobar zato sto su kopirali CH i imaju igraca upravo zato.Sta bi bilo da nisu kopirali CH ? Vjerujem da nebi imali ni 15 igraca.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava