Matt♦ wrote on March 29, 2011, 9:31 pm:
Dakle decki, ne zakupljivanjem domene, i free prostorom ostavljate jako los i neozbiljan dojam na igrace koji vas posjecuju i naravno da onda ce manje ljudi dolaziti pa ce slabije i raditi i naravno da ce propasti, treba svemu tome pristupiti vrlo ozbiljno i ne zuriti dok se sve ne odradi perfektno, dakle nema onoga e imam skriptu a nemam jos gotov forum i domenu ali cu ipak otvoriti, gdje vam se zuri? Cekati i mjesec dana duze se isplati ali da bude kako treba.
CH kad je pocinjala u ono vrijeme prije 4 godine, dok jos nije bilo SA:MP servera na Balkanu, je odmah zapocela sa www.croherzegovina.org domenom, dakle odmah sam zakupio i domenu i prostor jos u to vrijeme kad to i nije bilo tako vazno kao sto je danas jer nije bilo konkurencije i nije se znalo puno za SA:MP, a danas pored ovoliko servera jer VRLO vazno zapoceti sa zakupljenom domenom i prostorom, jer danas ljudi imaju dosta izbora izmedu servera i cim vidi free domenu, radije ce otici na server koji ima zakupljenu. U ono vrijeme kad je CH nastala, ja nisam to morao, ali sam radi ozbiljnosti ipak to odmah napravio, dakle niti sekundu nismo bili na free domeni, a mogao sam tada biti i na free jer bi ljudi bili primorani doci kod mene jer tada nisu imali drugog izbora.
Ja prvi, kad vidim free domenu dode mi muka, ove servere koje tu oglasavate, ja posjetim forume od ovih sa zakupljenom domenom, a ove sa free domenom ne zelim ni pogledati bez obzira kakvu skriptu ima, i vjerujem da tako razmislja barem 80% igraca.
Razmišljam i ja tako i potpisujem tvoje , ali mislim dosta ajmo reći djece otvara server koji ne znaju platiti domenu ili ne smiju :S
Zato i ne mogu svi ni otvoriti servere, niti su svi sposobni niti ista... Svi bi bili gazde, a to je nemoguce, nisu svi stvoreni za voditi server niti nesto drugo. Da je tako, svi bi onda imali firme na svijetu i bili vlasnici, a onda ne bi imali niti jednog uposlenog, dakle nije to za svakoga, a ovdje svi misle da to mogu. Ako si previse mlad, ili ako nisi u mogucnosti to napraviti kako treba, bolje onda nemoj ni praviti, radije ako vec zelis biti nesto, dokazi se na nekom serveru kao ozbiljan i normalan decko, pa dodi do neke funkcije i to je to.