Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Glavni razgovor #5

pre 14 godina
184,753
pregleda
2,172
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Johnny wrote on March 28, 2011, 12:31 am:
Sad mi se ništa neda XD

Nesreco jedna idi spavaj 😄 (Odo da jedem pa da spavam 😄)

Da mogu zaspao bih.
pre 14 godina
Aloha spameri, Å¡ta je ovo - niko ne spava  😄
gonss
Crime Lord
pre 14 godina
Matt smanji spam -.-, svaki drugi tvoj post... Ja sve mislio BloodMaster i čudim se.
Djea Djea
Enforcer
pre 14 godina
Opet dobih 4 iz Geografije ( Zemljopisa ).

Nekad se jednostavno ne isplati da ucis.

Jos sutra da uberem i jednu dvojcicu - trojcicu iz prava i super sam -.-'

Sta ima kod vas?

Obradujte me i recite da ce uskoro neki vrhunski balkanski stunt/race sa:mp server da se otvori ^^
fixman
Underboss
pre 14 godina
Evo doslo se iz skole 😄
Dobio 5 iz programiranja..Radio neka tri zadatka..Mog'o birat,dva teorije+jedan zadatak il' tri zadatka..
Dzon_Lenon
Kingpin
pre 14 godina
Otvorice se (barem se ja nadam)

GM je 95% zavrsen, samo da se dodaju mape,

poceo sam da pravim mape sa 0.3c objektima

samo me zanima kako da ih ubacim na server? nalazio sam neke FS ali mi crashuje server kad loadujem fs.

(PM me za IP)
Djea Djea
Enforcer
pre 14 godina
Ja sam to radio tako sto sam zapisivao ID-ove objekata koje ubacujem i ime objekta,a zatim zamenjivao taj ID sa ID-om 0.3c objekta. Tesko za razumeti ali nadam se da shvatas 😄
Dzon_Lenon
Kingpin
pre 14 godina
Shvatam, ako radi tako uradicu i ja, imam samo 30 i nesto objekata.

Djuro je nesto mnogo oduzio ovaj konkurs za 2 nova samp servera  🤐
pre 14 godina
Dobio sam zanimljiv PM danas
Pozdrav,
necu se puno prestavljat, inace nevolim ljude koji se kurce i koji su retardirani do bola. SAMO KRADES TUDJE RADOVE TRUTE JEDAN LOPOVSKI OVAKO SAM VIDIO NA RAZNIM FORUMIMA KOSTO TVORI SU RADOVI. AJ TI PA ZAJEBAJI WWW.pomrkacimte.com pa njih jebi a ne ovde nas pametne ljude. Sta ti mislis ko si da ti netko posalje PM radi skriptanja. Ti bi kad skriptas kuce uskripta bizz kolko si pametan. Makni taj retardirani potpis jadnice jadni da se nesramotis i nemoj sad ici bre da places... Posjeti ovaj link http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=logout;sesc=eaed95a058b45347e02c62daf47f776d HVALA

Admini/SMODovi jer dosta ovo za neku kaznu? Neznam lika napada me tu bez dokaza i ičega -.-"

BTW. ovo u potpisu nemojte dosaÄ‘ivat na PM , s time ja nemislim pokazati da se ja predstavljam kao neki "Pro" skripter , nego ima onih početnika pa stalno Å¡alju na PM neÅ¡to aj pomogni i tako to i neÅ¡alju samo meni ali eto ima djece Å¡to ćeÅ¡ 🙂

EDIT: Došlo mi je još 2,3 PM gdje vrijeđa moju obitelj i to mislim stvarno djete jebeno XD
fixman
Underboss
pre 14 godina
Koji mu je nick 😄
Kako da ga kazne(ako ce ga kazniti).
Mada, dobio sam milion PM-ova u kojim mi nesta psuju,prete,ako im lockm temu u offtopicu i sl,tako da ni ti,a ni ja nismo jedini koji to dobijaju..
pre 14 godina
Aleksandar wrote on March 28, 2011, 1:16 pm:
Koji mu je nick 😄
Kako da ga kazne(ako ce ga kazniti).
Mada dobrio sam milion PM-ova u kojim mi nesta psuju,ako im lockm temu u offtopicu i sl,tako da ni ti,a ni ja nismo jedini koji to dobijaju..

Nick Commandos ima 21 post ide meni nešto se bahatiti , to su ti e-kurac off-pička bez uvrijede
pre 14 godina
Meni su pretili i psovali oni koji imaju po 3 posta i neznaju citati pravila.
pre 14 godina
Ma žao mi je takvih , jer ima nas puno na forumu trudimo se pomoći nekome ili izraditi nešto što bi olakšalo novima i sl. a većina su samo nezahvalna djeca koja samo znaju vraćati rečenicama tipa "Glupane ukrao si predobro je da ti napraviš" i svašta

ÄŒujemo se kasnije previÅ¡e sam postao danas ode se ubit u sladoledu 🙂
Commandos
Street Runner
pre 14 godina
Matt♦ wrote on March 28, 2011, 1:11 pm:
Dobio sam zanimljiv PM danas
Pozdrav,
necu se puno prestavljat, inace nevolim ljude koji se kurce i koji su retardirani do bola. SAMO KRADES TUDJE RADOVE TRUTE JEDAN LOPOVSKI OVAKO SAM VIDIO NA RAZNIM FORUMIMA KOSTO TVORI SU RADOVI. AJ TI PA ZAJEBAJI WWW.pomrkacimte.com pa njih jebi a ne ovde nas pametne ljude. Sta ti mislis ko si da ti netko posalje PM radi skriptanja. Ti bi kad skriptas kuce uskripta bizz kolko si pametan. Makni taj retardirani potpis jadnice jadni da se nesramotis i nemoj sad ici bre da places... Posjeti ovaj link http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=logout;sesc=eaed95a058b45347e02c62daf47f776d HVALA

Admini/SMODovi jer dosta ovo za neku kaznu? Neznam lika napada me tu bez dokaza i ičega -.-"

BTW. ovo u potpisu nemojte dosaÄ‘ivat na PM , s time ja nemislim pokazati da se ja predstavljam kao neki "Pro" skripter , nego ima onih početnika pa stalno Å¡alju na PM neÅ¡to aj pomogni i tako to i neÅ¡alju samo meni ali eto ima djece Å¡to ćeÅ¡ 🙂

EDIT: Došlo mi je još 2,3 PM gdje vrijeđa moju obitelj i to mislim stvarno djete jebeno XD

Bgt to da sam ti psovao jesam neksam hocu i opet cu. Sta ako ti netko posalje pm da mu pomognes? PA pomozi mu... Jel on mora sad temu otvarat ako nece da posta nece pa nece...  Svega 3 pm sam ti pslao samo 1 je navedenog sadrzaja s roditeljima.

Matt♦ wrote on March 28, 2011, 1:22 pm:
Ma žao mi je takvih , jer ima nas puno na forumu trudimo se pomoći nekome ili izraditi nešto što bi olakšalo novima i sl. a većina su samo nezahvalna djeca koja samo znaju vraćati rečenicama tipa "ane ukrao si predobro je da ti napraviš" i svašta

ÄŒujemo se kasnije previÅ¡e sam postao danas ode se ubit u sladoledu 🙂

TI pomazes? Ti samo nabijas postove... Ti se trudis pomoc nekome a neces da te na PM pitaju za pomoc nego da dobijes jedan jebeni post. Ja tebe predobro znam i prije BS. Dovidjenja i dabogda se ti udavio sladoledom
pre 14 godina
TI pomazes? Ti samo nabijas postove... Ti se trudis pomoc nekome a neces da te na PM pitaju za pomoc nego da dobijes jedan jebeni post. Ja tebe predobro znam i prije BS. Dovidjenja i dabogda se ti udavio sladoledom

Aj reci fino ime na PM da vidim ko si i koliko te znam.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava