xLanmi wrote on August 28, 2020, 10:29 am:
Onda moje izvinjenje dobivas Naithan zvao si se verzija 2 pa sam mislio da si onaj debil , no nbtn...
Ja imam pravo da vredjam takve debile , samo cekam da ga neko nadje na ulici jer on ne bira kome ce psovati sve, ali neka , ima vremana 🙂
Najjaci su mi ti "SKRIPTERI" dodju na ovaj forum odu u zahtev za pomoc oko skriptanja i napisu ne valja ti ovo 😕?
Makenzi i ta ostala ekipica - ako hocete da postanete nesto - treba i da znate nesto a ne da tripujete kako ste "VI" najjaci, najbolji, pa ajde da spustamo sve skriptere, a nijednog moda nemate ovde objavljenog, ako vec citate dokumentaciju pa izvucete stavite neki tutorial jer prevedete sa ENG na Balkanski jezik , a onda kad vas neko nesto pita o tome ne znate da objasnite to je dovoljno da znam koliko vi "ZNATE" ...
Ja ovde imam 2 - 3 moda, mogu napraviti sve sto pozelim ?
Pa sta ako je dosta ovih starih skriptera koristi stariji nacin programiranja - ne koristi includove , ysi - plugine i ostalo , to znaci da ne valja?
Ne, to znaci da oni znaju i bez toga... 😉
A vi sto mene prozivate, pola vas ne bi znalo napraviti ono sto ja znam, dzabe vam dokumentacija kada ste glupi kao noc...
Toliko od mene 🙂
Ja imam pravo da vredjam takve debile , samo cekam da ga neko nadje na ulici jer on ne bira kome ce psovati sve, ali neka , ima vremana 🙂
Najjaci su mi ti "SKRIPTERI" dodju na ovaj forum odu u zahtev za pomoc oko skriptanja i napisu ne valja ti ovo 😕?
Makenzi i ta ostala ekipica - ako hocete da postanete nesto - treba i da znate nesto a ne da tripujete kako ste "VI" najjaci, najbolji, pa ajde da spustamo sve skriptere, a nijednog moda nemate ovde objavljenog, ako vec citate dokumentaciju pa izvucete stavite neki tutorial jer prevedete sa ENG na Balkanski jezik , a onda kad vas neko nesto pita o tome ne znate da objasnite to je dovoljno da znam koliko vi "ZNATE" ...
Ja ovde imam 2 - 3 moda, mogu napraviti sve sto pozelim ?
Pa sta ako je dosta ovih starih skriptera koristi stariji nacin programiranja - ne koristi includove , ysi - plugine i ostalo , to znaci da ne valja?
Ne, to znaci da oni znaju i bez toga... 😉
A vi sto mene prozivate, pola vas ne bi znalo napraviti ono sto ja znam, dzabe vam dokumentacija kada ste glupi kao noc...
Toliko od mene 🙂
Brt pisalo u opisu da sam Nejtan 😄
Ne valja brt triger se bez razloga , boli te k sta kaze neki makenzi hahahah ali realno...
Nek psuje , nek baca psovke bacili ga sa zgrade dabogda 😄
Naithan profi pise kletve , ako zelite jednu - PM 😎
daddyDOT wrote on August 28, 2020, 10:28 am:
Druže ovaj mi je dan ovako malo off sa kompa čisto malo sebi da dođem, malo uživati u životu, ne biti opterećen nebulozama koje pišu u GR 😉
Ja glup , jel ? Bombu cu ti bacit ! 😎
Hydra. wrote on August 28, 2020, 10:23 am:
Što imate u planu za danas, ja baš nemam nista 🙄
Trollam sce zive i sprdam se all day 😄
daddyDOT wrote on August 28, 2020, 10:10 am:
Ajoj djeco moja
Ljubav moja <#
Crystal wrote on August 28, 2020, 10:13 am:
Lanmi, jesi to OK buraz ?
Prvo pogledaj ko ti piše, pa onda osuđuj...
Prvo pogledaj ko ti piše, pa onda osuđuj...
Skontao je 😄 😎
VINNY sastavim ti 10kletvi i otpocnemo dramu ,zgrnemo kes sa BSampa i otvorimo server sa modom od 0 ali sa nekim polovnim modom iz GM Skripiti odavde , nije FAKE drama ljudi , ne veruj sta pise 😎 😄
@Vasic daj novi GLRazg , ovaj smo sjebali vec 😎