Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Glavni razgovor #2

Započeo Obrisan korisnik
pre 16 godina
303,503
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
stvarno ti je mrsko pregledati 4 stranice u pod forumu gdje su tutoriali  ?!  ŽALOSNO !  + imaÅ¡ tražilicu !
Legend
Enforcer
pre 15 godina
Pa googlaj malo xD
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Toliko o onome bsp hostingu! Lik me zajebo, 30 slotova i .info domen mi otiso u vjetar tj. 65 kuna! Lik kaze da nisu sjele pare, ja nazovem banku sjele odavno -.- Jebem mu majku u picku
braco3
Wheel Man
pre 15 godina
Quote from October 5, 2010, 6:51 pm:
Toliko o onome bsp hostingu! Lik me zajebo, 30 slotova i .info domen mi otiso u vjetar tj. 65 kuna! Lik kaze da nisu sjele pare, ja nazovem banku sjele odavno -.- Jebem mu majku u picku

Tako ti je to kad vjerujeÅ¡ svakome!  😕 😕 😳
gonss
Crime Lord
pre 15 godina
br@co wrote on October 5, 2010, 6:51 pm:

Tako ti je to kad vjerujeÅ¡ svakome!  😕 😕 😳

Tako ti je kad verujes botu i prevarantu!
Viky
Crime Lord
pre 15 godina
Meni se to skoro dogodilo...

Evo ja skriptam i uzivam, skriptam Saw rp 🙄
Viky
Crime Lord
pre 15 godina
Ajmo na noge lagane xD di je nocna ekipa x)
ZmaXy
Underboss
pre 15 godina
Quote from October 5, 2010, 11:01 pm:
Ajmo na noge lagane xD di je nocna ekipa x)

Taj sam.... xD 😄
adam
Kingpin
pre 15 godina
Luka P. wrote on October 4, 2010, 12:06 pm:
MTA >> SA:MP 😉

Å to je to toliko dobro u MTA da je bolji od SA-MPa?

1. Ne znam nijedan MTA server na koji se možeš spojit odmah, nego prvo skidaš njegove resurse (tj. modove i ta shranja)... što zna potrajati i do par minuta na većim serverima
2. Jesi kad vidio MTA server sa više od 50 igrača? Mislim da nije problem to što nema igrača, nego MTA uopće ne može "upravljati" s puno igrača...

Samo cu reci MTA IS SUCK
Viky
Crime Lord
pre 15 godina
Mta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
LordShigi
Crime Lord
pre 15 godina
MoNk95 wrote on October 4, 2010, 12:06 pm:

1. Ne znam nijedan MTA server na koji se možeš spojit odmah, nego prvo skidaš njegove resurse (tj. modove i ta shranja)... što zna potrajati i do par minuta na većim serverima
2. Jesi kad vidio MTA server sa više od 50 igrača? Mislim da nije problem to što nema igrača, nego MTA uopće ne može "upravljati" s puno igrača...

Samo cu reci MTA IS SUCK

Ja cu reci YOUR ENGLISH IS SUCK

BloodMaster"]Mta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
Kakvo ucitavanje bokte?
adam
Kingpin
pre 15 godina
LordShigi wrote on October 4, 2010, 12:06 pm:

Samo cu reci MTA IS SUCK

Ja cu reci YOUR ENGLISH IS SUCK

BloodMaster"]Mta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
Kakvo ucitavanje bokte?

Sta se gubis bre ti,dobro sam napisao i jeste zivo sranje zbog chata komandi i ucitavanja aj bezi muka mi je kad cekam  😳 ja bi banovao tu igricu 😛
GGC
Godfather
pre 15 godina
Svatko ima svoje misljenje monk, moje je ko i vecini samp i mta igraca, mta je bolji.. Ne samo zbog gaminga, nego i zbog scripting mogucnosti, kao i downloadanja modova, mislim na modove koji svi vide na serveru, ali naravno nema tolko igraca, a ni servera jer ne postoji 'basic' scripta, iako GF nije basic, ali da tamo(na MTA forum) netko postavi nekakvu dobru skriptu, vidio bi kako bi se razvili serveri i igraci s vremenom..

I da, kaze se 'MTA Sucks'...
Astra
Rookie
gonss
Crime Lord
pre 15 godina
Astra wrote on October 6, 2010, 12:22 pm:

Haha mrer ce ti sigurno doci 😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava