Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Glavni razgovor #2

Započeo Obrisan korisnik
pre 16 godina
303,460
pregleda
4,398
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
Quote from August 21, 2010, 12:55 pm:
ja ništa neplaniram dolazin u miru neželim nikakvu svađu ni probleme a to je drugo šta ima ovde osoba koje me ne trpe ali eto pokazuju svoj karakter i njima na dušu...

Po tvojim postovima sve vidim. Već sam ti rekao, prekini dok opet nije izbila neka svađa, a možeš završiti kao r4z0r, panda i ostali kompanjoni ako tako želiš.
pre 15 godina
Gunjac nemoj sada i na to odg. samo promjeni temu i to je to
zzz
Enforcer
pre 15 godina
ma odgovorio sam al eto briÅ¡e neko post..ugl samo ću reć da se neželim svaÄ‘at i krÅ¡it pravila i neželim viÅ¡e o tome jer san doÅ¡a isključivo da se posvetim gaming lifeu  😁
pre 15 godina
Onda to i čini, i kraj rasprave.
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Ovo Correlli nevidi: - Daj Gunjač kvariÅ¡ Correlliju dan, a ak njem kvariÅ¡ kvariÅ¡ i meni jer će biti onda ljut 😄
dinkO14
Underboss
pre 15 godina
Valjalo bi otvorit Movie Server xD
zzz
Enforcer
pre 15 godina
Quote from August 21, 2010, 1:35 pm:
Ovo Correlli nevidi: - Daj Gunjač kvariÅ¡ Correlliju dan, a ak njem kvariÅ¡ kvariÅ¡ i meni jer će biti onda ljut 😄

nije gunjač nego gunjac i molim te nemoj više počimat

dinkO14 wrote on August 21, 2010, 1:40 pm:
Valjalo bi otvorit Movie Server xD

dobra ideja dinko i da balkan samp ima vlastitu SA:MP filmsku produkciju hehe  😁
pre 15 godina
Quote from August 21, 2010, 1:35 pm:

Ovo Vilko ne vidi: Eh, takvi mi ga ne mogu pokvarit. 😎
Weite Tucker
Godfather
pre 15 godina
Trazim ljude koji imaju iskustva sa cam hack i fraps
LordShigi
Crime Lord
pre 15 godina
Quote from August 21, 2010, 2:05 pm:
darko nista ti se neobaziri na takve.. oni su uzvisenija gospoda od nas i vode glavnu rijec.. pusti ih i meni su postovi nestajali al nisam tio da bude svade..posto je vec sada ima previse  😎 Sam ti uzivaj xD

S ljudima koji imaju takav stav tako se i osjecam.
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Ko je uzviÅ¡enija gospoda? Ja? Corr je neÅ¡to veće od mene i tebe, al i ja i on smo ljudi, ljudska bića 🙂

Ovo administratori i smodovi nemogu vidjeti: - Jbm im majku na jednoom serveru 🙂
pre 15 godina
Quote from August 21, 2010, 2:05 pm:
darko nista ti se neobaziri na takve.. oni su uzvisenija gospoda od nas i vode glavnu rijec.. pusti ih i meni su postovi nestajali al nisam tio da bude svade..posto je vec sada ima previse  😎 Sam ti uzivaj xD

Quote from August 21, 2010, 2:29 pm:
Ma daj ajde.. previse bulaznite.. ovaj je forum prerasto u dvije stvari,a to su SPAM i SVADJA.
Tu vise se vodi razgovor kako je neko amater i takve stvari,a ovima sto im treba pomoc odvaze se njih 5-6 koji su jos na nekoj razini normale..
Ja mislim da ovo nevodi nigdje tj. nicem normalnom... odkad znam za ovu stranicu,a to je dosta dugo vode se ratovi izmedju servera,ownera i igraca..
Umjesto da si medusobno pomazemo u razvojima servera.. nemora to bit bog zna kakva pomoc..uopce ni netreba bit pomoc dosta je samo da nereklamirate po nasim serverima..
Ovom forumu bi bilo prikladnije ime "Balkan SA-MP 3 world war".

Ako ti šta ne paše onda možeš otiči.

Banao sam puno korisnika prije da bi napravio barem malo mira na ovoj zajednici, i majke mi moje banat ću ih još više ako treba jer ne želim da opet netko počinje svađu kao što se je to prije dešavalo (možda se i sječaš ako si bio tada registriran).

Tako da gospodine "druže" ako ti ne paše administracija ove zajednice.. pa mi te ne silimo da budeš ovdje. Možeš komotno otiči jer za ljudima sa iskvarenim mislima nećemo žaliti, vjeruj mi. =)

A sada mislim da je dosta oko te rasprave. 🙂
LordShigi
Crime Lord
pre 15 godina
Samo da te ispravim, nije analogni nego digitalni. Analogni koristimo vec desetljecima.
Alen_Mekic
Enforcer
pre 15 godina
To sam gledao prije četri-pet godina, pa sam pao sa stolice.... To ili nešto slično na taj fazon....
pre 15 godina
Quote from August 21, 2010, 3:22 pm:
Ja imam velik respect prema tebi i administraciji,ali bolan pa djaba je to banat on ode na drugi komp i opet ispocetka... ovaj demir ima jedno 10 accountova bgt ja bi ga palijom ganjo xD..

Ne brini za takve kao što je Demir. Takvi dobiju range ban, i ako im se opet uspije vratit onda im opet damo zabranu.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava