Quote from August 21, 2010, 2:05 pm:
darko nista ti se neobaziri na takve.. oni su uzvisenija gospoda od nas i vode glavnu rijec.. pusti ih i meni su postovi nestajali al nisam tio da bude svade..posto je vec sada ima previse 😎 Sam ti uzivaj xD
Quote from August 21, 2010, 2:29 pm:
Ma daj ajde.. previse bulaznite.. ovaj je forum prerasto u dvije stvari,a to su SPAM i SVADJA.
Tu vise se vodi razgovor kako je neko amater i takve stvari,a ovima sto im treba pomoc odvaze se njih 5-6 koji su jos na nekoj razini normale..
Ja mislim da ovo nevodi nigdje tj. nicem normalnom... odkad znam za ovu stranicu,a to je dosta dugo vode se ratovi izmedju servera,ownera i igraca..
Umjesto da si medusobno pomazemo u razvojima servera.. nemora to bit bog zna kakva pomoc..uopce ni netreba bit pomoc dosta je samo da nereklamirate po nasim serverima..
Ovom forumu bi bilo prikladnije ime "Balkan SA-MP 3 world war".
Ako ti Å¡ta ne paÅ¡e onda možeÅ¡ otiÄi.
Banao sam puno korisnika prije da bi napravio barem malo mira na ovoj zajednici, i majke mi moje banat ću ih joÅ¡ viÅ¡e ako treba jer ne želim da opet netko poÄinje svaÄ‘u kao Å¡to se je to prije deÅ¡avalo (možda se i sjeÄaÅ¡ ako si bio tada registriran).
Tako da gospodine "druže" ako ti ne paÅ¡e administracija ove zajednice.. pa mi te ne silimo da budeÅ¡ ovdje. MožeÅ¡ komotno otiÄi jer za ljudima sa iskvarenim mislima nećemo žaliti, vjeruj mi. =)
A sada mislim da je dosta oko te rasprave. 🙂