5G pored mreznih "adaptera" na ulicama , siri signal preko Satelita , za one koji nisu upuceni sto doprinosi dosta vecoj subjektivnoj temperaturi kod ljudi. Takodje taj isti 5G je po meni smesan trenutno , jer nije dovljno promisljen , no mi kao civilizacija uvek zelimo ici napred iako mozda nije vreme za to. 5G ugrozava zivote svih kojima smeta "niska frekvencija" , zato mozete videti da neke vrsta ptica umiru bez razloga i same od sebe. Toliko od mene , za Corona virus je Vestacki nastao , nema leka trenutno za njega , no ljudi i imuni sistem se izbori sa tim ili ne , te vremenom moze postati otporan na tako nesto. Ako budete zarazeni Corona virusom , "venuzno" ubrizgavanje velike kolicine C Vitamina (oko 3600) i hidrokortizol (Zenicki lekari su dobili priznanje svetske komore za taj postupak ) , posto antibiotik ne moze zaustaviti , cak moze i pogorsati stvari. Kako dolazim do informacija nije bitno , ali su proverene 100% 😎
Te SpaceX letelice su vezane za 5G , posto se experimentise koji je najbolji nacin za to jos uvek.
Pozari u Amazoni i Australiji su postali previse medijski napumpani , svake godine se desavaju pozari na oba mesta , no ovog puta zbog nepaznje ljudi,
Cudni Zvukovi u vazduhu nisu od skora. Culi su ih ljudi koji zive van gradova i sela , gde nema niceg osim prirode.No kada sve stane , jednostavno je primetno to postalo. Priroda je cudo !
Zasto kazem da je priroda cudo , pa u jednom mestu u mexiku ako se nevaram , imate prirodni zvuk struje , to jest strujanja energije , nigde nema dokaza niti iceg , osim sto cujes to hah...
Dodacu na to da je SAD ili ti ga USA testirala novu tehnologiju naoruzanja , takozvani "Laser Smrti" , koji koliko sam skontao moze unistiti nesto u delicu sekunde , poseduje preveliku moc odziva u trenutku kada dotakne povrsinu , no ovo postoji godinama sigurno. Zasto godinama , pa laserski print object aparati postoje dugo , kao i za secenje. Samo je pitanje vremena kada ce to sve postati javno ! Sve je igra ljudi iz senke , nije sve onako kako nam se plasira , stoga verujte informacijama koje saznate licno a ne od nekog.
Nismo sami u svemiru , otkrivena je planeta u drugoj galaxiji , koja je u naseljivoj zoni , no to nije nova informacija.
Ljudi su sleteli na mesec , no zasto do sada nema snimaka da to ljudi opet rade ? Pa to nije bas tacno. Dokazni materijal mozete naci na NASA site , gde vam je objasnjeno kada i u kom trenutku to mozete videti i kako. Takodje obavlja se dosta misija na mesec , no zasto bi se to plasiralo u javnost , ako se jos istrazuje.
Cak manje od 10% svetskih voda nije istrazeno.
Mogu pisati do sutra , no samo informacije koje sami otkrijete , koje proverite direktno su validne , zajebite medije i ostale. Dacu vam hint , sve na zemlji odrzava jedna stvar - Energija ! 😎