Eto par novih slika... I naravno da kažem par rijeci...
Znaci GTX roleplay mod je polako pri kraju sto bi znacilo da vam kazem par rijeci o nekim stvarima trenutno cu pricati o biznisu, kuci i cos sustavu na nasem serveru.
Naime, biznis, sbiznis i cos su IZBACENI iz naseg moda jos prije par mj. i napravio sam KOMPLET novi sustav kuca, biznisa i carownershipa... Ono sto je carobno kod ova tri kompleta skripti jest da su KOMPAKTIBILNE & DINAMICNE... Kompaktibilne u smislu da sve imaju nesto sta se moze dijeliti izmedu sustava, a kada kazem dinamicno znaci da na serveru sve radim sa JEDNOM komandom!
Ovakve sam limite napravio:
Igrac moze imati MAXIMLANO 3 kuce (trenutno)
Igrac moze imati MAXIMLANO 5 vozila (razlog zasto 5 cu pojasniti)
Igrac moze imati MAXIMLANO 1 biznis (trenutno)
Znaci napravio sam MAX 3 kuce iz razloga da igraci uvijek imaju nesto za raditi, a ne imat jednu kucu, 3 vozila i to je sve tj. sve je napravio sta je mogao...
Sto se tice vozila napravio sam limit 5 vozila po igracu iz razloga sta nas COS sustav ima daleko veci spektar vozila i opcije od vecine ostalih znaci mi nemamo samo aute, tu se nalaze: Auti, Motori, Avioni, Helikopteri i naravno Plovila i SVE se upravlja jednom komandom, a to je /vehicle 🙂
Biznis sam napravio da je limit 1 po igracu iz razloga sto mislim da za pocetak pokretanja servera ce biti dovoljno igracu 1 biznis kao prevenciju od bugova znaci u SLUCAJU da ne bi bilo iskoristavanja bugova (ako se nade koji) da steta bude manja. To se lako promjeni.
Za one koji zele bas znati, ovi moji sustavi (kuce, biznis i cos) NISU ponavljam NISU! edit NITI jednog drugog sustava, sustav kuca NIJE garsinov, biznis NIJE edit ni COS takoder, a u to ce te se uvjeriti kada se server otvori. Do tada vas jos jednom pozivam na nas forum, pozdrav do tada 😉