Ime GM-a: EuroGaming RolePlay 2013 Version
Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.): RolePlay
Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje): Pogledajte sami..
Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i sliÄno...): Bosanski
Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako): House,Bizz,Stan,Vikendica,CoS i još mnogo toga..
Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): UP
Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve ima u modu
Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve ima u modu
Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i sliÄno): Radio sam ga oko mjesec dana.. Kupio sam mod kad se zatvorio UP i imam dozvolu, mod objavljujem jer prestajem skriptati
Server na kojem je GM korišten: EuroGaming RolePlay-u
Slike(OBAVEZNO, makar 2): Klik ovdje za opis. Mada je ovo malo starije, urađeno je puno novih stvari.
Video: Klik ovdje za video.
Izradio: Faris Hadžić (Farkias)
Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): Master.amx uradio neke 2-3 mape...
Download Link: Klik ovdje za download link.
[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version
33,231
pregleda
290
🔥33
Aktivan Član
242 / 250 XP
🌱Početnik(0)
2,228
Teme:
Pridružio se:Nov. 2011
🔥33dana
8. Sep. 2013.
Master.amx wrote on September 8, 2013, 11:22 am:
nemas pravo na moje mape da ih objavljujes molim lijepo da se tema locka
Tvoja jedina mapa koja ima je spawn, ako lockaju, ja ću je izbaciti i opet ću dobiti unlock, tako da me briga..
8. Sep. 2013.
Farkiasâ„¢ wrote on September 8, 2013, 11:22 am:
Tvoja jedina mapa koja ima je spawn, ako lockaju, ja ću je izbaciti i opet ću dobiti unlock, tako da me briga..
nema veze neka opstanu mape, niije jedina spawn ima 5-6 mapa al nea veze ajde neka ostanu da ne bude da sam ja da se ne izrazavam iako si me ti poslje zezno al hajd
Godfather
🔥33
Aktivan Član
242 / 250 XP
🌱Početnik(0)
2,228
Teme:
🔥33dana
8. Sep. 2013.
Master.amx wrote on September 8, 2013, 11:22 am:
nema veze neka opstanu mape, niije jedina spawn ima 5-6 mapa al nea veze ajde neka ostanu da ne bude da sam ja da se ne izrazavam iako si me ti poslje zezno al hajd
Nisam ja tebe niÅ¡ta zezno, fol je u tome Å¡to u zadnje vrijeme nisi niÅ¡ta radio, samo si igrao CSa, zbog toga si izbaÄen iz teama, ako te neÅ¡to zanima pitaj na PM, nećemo ovdje.
8. Sep. 2013.
Farkiasâ„¢ wrote on September 8, 2013, 11:22 am:
uredu necu se svadjati sve ok , radio bih ja da si davao zadatke jer ja neznam sta treba radit dok skripter ne kaze al ok je sve ajde sretno dalje 😄
Nisam ja tebe niÅ¡ta zezno, fol je u tome Å¡to u zadnje vrijeme nisi niÅ¡ta radio, samo si igrao CSa, zbog toga si izbaÄen iz teama, ako te neÅ¡to zanima pitaj na PM, nećemo ovdje.
Godfather
🔥33
Aktivan Član
242 / 250 XP
🌱Početnik(0)
2,228
Teme:
🔥33dana
8. Sep. 2013.
Levu wrote on September 8, 2013, 11:47 am:
Farki da li si izbacio tajne cmd i to 🙂 Inace sve pohvale za mod i imas respect zato sto si ga platio a ipak si ga izbacio 🙂
Ovo je originalna verzija tako da nema tajnih komandi, možete i provjeriti u skripti i da hvala 🙂
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava