izaso je samp 0.3.7-r2 client testirajte ima vec bagova neradi intenet stranica itd ajde da testirajmo team
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=641818
[UPDATE]SAMP 0.3.7-R2 CLIENT(BETA TESTING)
3,226
pregleda
13
21. Sep. 2017.
Foux wrote on September 21, 2017, 5:40 pm:
Znamo da je izaÅ¡la. 😄
napravio sam temu da znaju da je izasla ko nezna da je izasla
21. Sep. 2017.
Popravili su hosted listu koju je hakir'o neki debil a niko i onako ne gleda to, ovo PlayerPlaySound su nesto promjenili, i prije je bilo to..
nista poseban update, trebali su nesto konkretno izbacit vec jednom kao sto je izasao 0.3.7, ovo je nista.
nista poseban update, trebali su nesto konkretno izbacit vec jednom kao sto je izasao 0.3.7, ovo je nista.
21. Sep. 2017.
anDro_ wrote on September 21, 2017, 6:31 pm:
Popravili su hosted listu koju je hakir'o neki debil a niko i onako ne gleda to, ovo PlayerPlaySound su nesto promjenili, i prije je bilo to..
JoÅ¡ nije objavljena finalna verzija, ima nade joÅ¡ 🙂
21. Sep. 2017.
anDro_ wrote on September 21, 2017, 6:31 pm:
Ja koliko sam cuo, da ce za 0.3.8 biti vise slotova, ja msm oko 2-3k, nisam tacno siguran.
22. Sep. 2017.
Au update za 2 godine sta su sve napravili svaki im cast 2 noviteta ili ti bug fix-a...
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava