[CL] Update v1.1.0 [u toku]

Započeo MirsoN
1. Mar. 2017. Zaključano
1,455
pregleda
6
5
Made Man
🔥4
1. Mar. 2017.

Veliki pozdrav svim igračima i članovima zajednice Cold Life. Računar mi već duže vrijeme ne radi, tako da sam se prebacio na bratov laptop i krenuo sa radom. Već dosta stvari je urađeno na modu i ne želim sve da objavim odjednom, nego ću objavljivati postepeno a vi pratite temu. Radi se sto urednije i unikatnije na modu tako da se nadamo da ce biti jako dobar update, jer ulazemo dosta truda.

Novi radio player
  • Napravili smo novi radio sistem od 0. Stare radio stanice koje nisu funkcionirale su izbacene, dok su ubacene nove koje rade. Takodjer uradjen je sistem u textdrawima koji uljepsaje samu igru i daje nasem serveru unikatnost.

• Radio se nalazi na donjoj strani ekrana, tacno u sredini. Vrlo je lak za koristenje i dobro izgleda, te se sve radi klikom misa.

Dozvole System
  • Takodjer smo od 0 napravili novi sistem prikazivanja dozvola, takodjer u textdrawima. Komanda je ista, /pdozvole, i mozete listati lijevo desno da gledate ima li ili nema osoba dozvole.

• Textdrawi se nalaze centrirani na lijevoj strani. Textdrawi su u beti tako da ce od updatea mozda biti male izmjene.

New Dynamic House System
  • Da bi serveru omogucili full kontrolu nad imovinm, uradjen je novi sistem kuce. Dodana je neaktivnost za svaku kucu koja se resetira ulaskom u nju ili spawnom u njoj.

• Kuca se sama skida nakon 10 dana neaktivnosti (sto je 240h), kao i ostala nepokretna imovina.

Ormar System
  • Dodan je novi sistem vezano za Ormar Kuce. U kucu mozete spasiti 3 skina, a skinove koje mozete spasavati su skinovi iz butika. Skinove kada spasite mozete ih uvjek uzeti iz ormara, skinovi se resetuju kada se proda kuca (igracu ili drzavi)

Register System
  • Uredili smo malo sistem registracije na serveru. Promjenili smo textdrawe (vrijede i za ulazne), presvukli dialoge i dodali registracijski ugovor da uljepsa izgled registracije.

AutoSkola
  • Uradili smo novu mapu AutoSkole, na novoj mapi uz AutoSkolu dolazi i poligon. TakoÄ‘e sistem je uraden u textdrawima da izbjegnemo ono sto vecina servera ima u dialozima i ubijemo monotoniju.

Zavod i poslovi
  • Uradili smo mapu Zavoda za zasposljavanje jer toga na serveru nije bilo, poslove si pronalazio putem GPS-a. TakoÄ‘e uz zavod smo izmijenili sistem zaposljavanja, jer gotovo na vecini servera za posao potreban level, mi smo to izbacili i uveli smo radno iskustvo te kada aplicirate za posao u zavodu posle PayDaya dobijate poziv iz zavoda vise o tome na slikama... Radno iskustvo dobijas kao zaposlen igrac svaki PayDay. Ako vam je mrsko raditi i za to imamo rjesenje nakon 5 primljenih plata ako niste ni jednom obavljali posao automatski dobijate otkaz..

Forum: www.cold-life.info
IP Servera: 178.33.46.135:7800
IP TS3: ts.morenja.eu:9989
Norman
5
Kingpin
1. Mar. 2017.
Samo napred !
GhostPawno
5
OG Legend
1. Mar. 2017.
Odlicno  🙂
TorX
5
Made Man
🔥4
1. Mar. 2017.
Hvala 😄
AndroCorleone
5
OG Legend
1. Mar. 2017.
Svaka cast, odlican update. Bas sam trazio server za igru i naletim na ovo 😄
TorX
5
Made Man
🔥4
1. Mar. 2017.
anDroâ„¢ wrote on March 1, 2017, 7:18 pm:
Svaka cast, odlican update. Bas sam trazio server za igru i naletim na ovo 😄

Slobodno se pridruži, update joÅ¡ nije odraÄ‘en joÅ¡ se radi novih stvari pored ovoga 🙂

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.