Pre taÄno mesec dana sam najavio ovaj projekat, tada sam imao samo ideju u glavi, a sada nakon 40000 linija koda, nakon 30 dana reÅ¡avanja errora, warninga, podeÅ¡avanja foruma, sreÄ‘ivanja teamspeak-a, ponosno mogu da najavim datum otvaranja servera.
Za otvaranje sam izabrao Subota, 11.3.2017. u 19h.
Ja se nadam da će dosta Vas doći, da malo osetite virtuelnu realnost života u zatvoru.
Å to se moda tiÄe, potrudio sam se da se sve poklopi sa stvarnim životom iza reÅ¡etaka, sada ću vam okaÄiti par slika da vidite kako će to izledati.
Dvoriste - Mesto za druzenje, trening, sport, funkcionalan sistem kosarke.

Kancelarije - su mesta gde obitavaju upravnici i zamenici, tamo je zatvorenicima pristup zabranjen bez pratnje.

Kantina - Mesto gde možete da jedete i napunite sebi helte

Kuhinja- je mesto gde se spremaju jela, takođe možete raditi kao kuvar da bi zaradili novac.

Perionica- Možete raditi kako bi zaradili novac, ali ona krije još neke tajne koje ostavljam vama da otkrijete...

Za otvaranje sam izabrao Subota, 11.3.2017. u 19h.
Ja se nadam da će dosta Vas doći, da malo osetite virtuelnu realnost života u zatvoru.
Å to se moda tiÄe, potrudio sam se da se sve poklopi sa stvarnim životom iza reÅ¡etaka, sada ću vam okaÄiti par slika da vidite kako će to izledati.
Dvoriste - Mesto za druzenje, trening, sport, funkcionalan sistem kosarke.
Kancelarije - su mesta gde obitavaju upravnici i zamenici, tamo je zatvorenicima pristup zabranjen bez pratnje.
Kantina - Mesto gde možete da jedete i napunite sebi helte
Kuhinja- je mesto gde se spremaju jela, takođe možete raditi kao kuvar da bi zaradili novac.
Perionica- Možete raditi kako bi zaradili novac, ali ona krije još neke tajne koje ostavljam vama da otkrijete...
*Mod je u fazi testiranja, svaki BUG koji otkrijete kada se server otvori, prijavite i bićete nagrađeni.
Registrujte se na forum i osvojite nagradu kada se server otvori 11.3. u 19h