New Generation | Role Play [OTVARANJE 26.12.2009]
4,707
pregleda
27
Ubacicemo jos mnostvo stvari do 26 😄,zato je 26...
nego registruj se na nash forum...prijave za organizacije su otvorene
www.ng-samp.com
GL^HF
nego registruj se na nash forum...prijave za organizacije su otvorene
www.ng-samp.com
GL^HF
8. Dec. 2009.
mislim da niti jedan server nece puno uspjeti dok ne napravi svoj mod(znaci od 0).
edit: al kad jedan napravi, onda ce i drugi vjerovatno htjeti, al ce vec biti prekasno jer su svi presli na ovog koji je prvi napravio... to je samo moje misljenje 😉
edit: al kad jedan napravi, onda ce i drugi vjerovatno htjeti, al ce vec biti prekasno jer su svi presli na ovog koji je prvi napravio... to je samo moje misljenje 😉
8. Dec. 2009.
JoeBullet v2.1 wrote on December 8, 2009, 9:14 pm:
mislim da niti jedan server nece puno uspjeti dok ne napravi svoj mod(znaci od 0).
Hmmm, ti si odlican skripter... Pa sta onda to ne napravis 😄 ??
9. Dec. 2009.
Mute wrote on December 8, 2009, 9:14 pm:
Hmmm, ti si odlican skripter... Pa sta onda to ne napravis 😄 ??
Zato jer je ljencina x)
9. Dec. 2009.
Nece ga napravit jer su to price za malu djecu.Kolko puta je vec dokazano da igracima uopce nije bitan gamemode?Pa pogledajte GF,imaju 40igraca na NIKAKVOM modu,pogledaj GG skino obicni mod s neta i stavio na server i ima 20 igraca dnevno,na nicemu.Koda igrac koji nezna barem malo o skriptanju zna jel mod editiran ili je napravljen od 0,ne da nezna niti ga nezanima.
9. Dec. 2009.
a eto sad ti don corleone radi mod od 0 pa ces vidjet jel nece imati puno igraca...
9. Dec. 2009.
dinkO14 wrote on December 9, 2009, 8:37 am:
Nece ga napravit jer su to price za malu djecu.Kolko puta je vec dokazano da igracima uopce nije bitan gamemode?Pa pogledajte GF,imaju 40igraca na NIKAKVOM modu,pogledaj GG skino obicni mod s neta i stavio na server i ima 20 igraca dnevno,na nicemu.Koda igrac koji nezna barem malo o skriptanju zna jel mod editiran ili je napravljen od 0,ne da nezna niti ga nezanima.
a vas nije skinut sa neta.. GF malo editan -.- moj je bar LARP editan
9. Dec. 2009.
JoeBullet v2.1 wrote on December 9, 2009, 9:09 am:
a eto sad ti don corleone radi mod od 0 pa ces vidjet jel nece imati puno igraca...
On ne radi balkanski server 😉
GGC wrote on December 9, 2009, 8:37 am:
a vas nije skinut sa neta.. GF malo editan -.- moj je bar LARP editan
Editan?Na serveru se nevidi nista editano osim mozda promjenjih imena organizacija(ako i to) + dodani gamemasteri 😉 Uglavnom nezelim ovdje ulazit u raspravu o tome...
9. Dec. 2009.
dinkO14 wrote on December 9, 2009, 9:09 am:
On ne radi balkanski server 😉
Ako je rijeć o meni onda je Don Correlli a ne Don Corleone. A server neće biti SAMO Balkanski.
Gamemode jest važan za većinu igraća, tako sam barem ja vidio.
I molim vas da prestanete više sa offtopikom.
9. Dec. 2009.
GGC wrote on December 8, 2009, 12:06 pm:
JimmA1 gamemode.. malo editan-.- .. lose
Ispravka
OBICNI gf...malo editan?...ovo sam zapisao sto sam se mogao sjetiti u 10 minuta dok sam pisao o serveru...ima jos mnogo toga...uostalom...skripta je medju jacim na balkanu<<(uzmimo u obzir da je od corellia 'internacionalni' 😛 )
Bullet> I ti vise i sam znas da to sto pricas je samo sapunjanje maÄora 😄 > Nas par bi voljelo igrati na takvom serveru sto nije GF edit ali to bi bilo mozda nas par...jer su balkanci navikli na GF i ne odmicu se od njega...
GGC> :-*
BTW: Vidim malo ovaj GGC serucka malkice pa sam se naprosto morao javit 🙂 Prije sta je bilo izmedju mene i ovog foruma( xD ) cemo zaboraviti(nadam se) pa idemo laganini...
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava