Balkan(Free2Play) Freeroam vas poziva na drugi beta test servera koji ce se odrzati 26.02.2017. od 13:00h do 22:00h
Ovo je nas drugi beta test, a nadamo se i zadnji ukoliko igraci budu zadovoljni.
213.186.35.170:7787
213.186.35.170:7787
Koji je nas cilj?
Ono sto se vi zapravo svi pitate, i ono zbog cega citate temu je to sto zelite znati cilj servera.
Nas jedini cilj je ujediniti ljude na server koji ne misli propasti u skorije vrijeme, server kojem su admini zreliji cak i od jabuke (Al' doslovno).
Salu na stranu, poceli smo sa ovim projektom i necemo stati dok ga ne realiziramo.
Nas jedini cilj je ujediniti ljude na server koji ne misli propasti u skorije vrijeme, server kojem su admini zreliji cak i od jabuke (Al' doslovno).
Salu na stranu, poceli smo sa ovim projektom i necemo stati dok ga ne realiziramo.
Funkcioniranje servera
✔Ujedinjavanje ljudi✔
Stariji ljudi na poziciji✔
Donacije (Samo za donator rank koji ce sadrzavati malo vise od obicnog igraca, nista vise)✔
Server sa puno systema✔
Smanjivanje nacionalizma✔
Dijeljenje Admin pozicija samo ljudima koje znam u RL i za koje sam siguran da ce odradjivati sve stvari na serveru✔
Dijeljenje GameMaster pozicija samo 18+✔
Vrijedjanje drugih igraca✘
Prodavanje staff poziciji✘
Naravno ima tu jos stvari, ali dodjite u Nedjelju u 13:00h i uvjerite se!
Stariji ljudi na poziciji✔
Donacije (Samo za donator rank koji ce sadrzavati malo vise od obicnog igraca, nista vise)✔
Server sa puno systema✔
Smanjivanje nacionalizma✔
Dijeljenje Admin pozicija samo ljudima koje znam u RL i za koje sam siguran da ce odradjivati sve stvari na serveru✔
Dijeljenje GameMaster pozicija samo 18+✔
Vrijedjanje drugih igraca✘
Prodavanje staff poziciji✘
Naravno ima tu jos stvari, ali dodjite u Nedjelju u 13:00h i uvjerite se!
SLIKE SERVERA VAM NECEMO OTKRITI, SORRY 😢
Zahvale za ideje: RU-SAMP, SAMP - FORUM, zabranjeno, BALKAN-SAMP i svi ostali forumi i serveri na kojima sam igrao.