Zaključano

Kako postaviti provjeru samp verzije na server (0.3.7-R2)

Započeo Optimuss
pre 7 godina
6,212
pregleda
31
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Optimuss
Street Runner
pre 7 godina
Shone92 wrote on July 8, 2018, 2:12 pm:
Dobar,citeri ovo vam radi na r2 i prima vecinu citeva,uzivajte http://www.mediafire.com/file/uaggtlk0dyr4elg/SAMP_Addon_2.2_Setup.exe/file 🙂

5.1.85.159:7777 probaj ja sam licno probo i nece 😉
David||BM
Made Man
pre 7 godina
low pajseru previse ne optimizovano zasto 256 stringa? opet korisno da si samo malo potrudio ja bi stavio pod onplayerconnect u scmu :d 😛
Optimuss
Street Runner
pre 7 godina
Procitaj sta sam sve napiso + treba malo optimizacije na brzinu uradjeno 😉
ZmajkoScript
Hustler
pre 7 godina
Hvala tebra nema vise citera  :-*
Optimuss
Street Runner
pre 7 godina
Znaci ja od kako sam ovo ubacio nisam niti jednog citera primjetio
N.aMx
Enforcer
pre 7 godina
Prelako za napravit...
EDIT: Ne kazem da nije korisno, samo cleo modovi (i to malo njih) radi na zadnjoj verziji samp-a (ne mislim na DL) 😄
Muma Rascall
Forum Don
pre 7 godina
Trebao si dialogid staviti na zadnji ili 29999(jer ono ko dostiže to..) da ne bi neki bio pod 336 npr prodaja vozila i to pa da pritisnu "Potvrdi" ili neÅ¡to slično ako me razumijeÅ¡ hahahaha pohvale. 😄
N.aMx
Enforcer
pre 7 godina
X ♫ wrote on July 13, 2018, 1:18 pm:
Trebao si dialogid staviti na zadnji ili 29999(jer ono ko dostiže to..) da ne bi neki bio pod 336 npr prodaja vozila i to pa da pritisnu "Potvrdi" ili neÅ¡to slično ako me razumijeÅ¡ hahahaha pohvale. 😄

Ja se secam kada je ceta radio onaj afera mod od "0" pa kao odes pustit muziku ono ti proda kucu HAHAH (Nista dialogid niije menjao kad je kopirao sa neta/iz modova hshshs)
Muma Rascall
Forum Don
pre 7 godina
6YuKiMuRo9 wrote on July 13, 2018, 1:22 pm:
Ja se secam kada je ceta radio onaj afera mod od "0" pa kao odes pustit muziku ono ti proda kucu HAHAH (Nista dialogid niije menjao kad je kopirao sa neta/iz modova hshshs)
Hahahahahahahha Ceta pro, meni to uvijek bilo pod definicijom ili u enumatoru xd
Mislim da ne bi bio problem i da otvori Å¡ta da je manji delay za kick, ali 2 sekunde je dovoljno da se neÅ¡to zajebe. 😄
N.aMx
Enforcer
pre 7 godina
X ♫ wrote on July 13, 2018, 1:25 pm:
Hahahahahahahha Ceta pro, meni to uvijek bilo pod definicijom ili u enumatoru xd
Mislim da ne bi bio problem i da otvori Å¡ta da je manji delay za kick, ali 2 sekunde je dovoljno da se neÅ¡to zajebe. 😄

Ja to drzim u enumatoru...
Da ne bude da spamam ovu temu za dj primetio sam nesto sto me bode u oci...
@tema crni sine zasto pod OnPlayerSpawn doda proveru?!
Dzony Castello
Street Runner
pre 7 godina
Na Switchu uradjen taj system davnih dana  😄
Rockye.
Hustler
pre 7 godina
Bravo svaka cast
Spasicc
Enforcer
pre 7 godina
Ma ti si car ovo bas dugo trazim Hvalaa  🙂
Mateja Djeric
Shot Caller
pre 7 godina
Prvo: promenio bih da se ta funkcija odnosno provera izvrsava pod OnPlayerConnect.
Drugo:nisam znao da ta provera uopste postoji 😄
Sutke
Made Man
pre 7 godina
Hvala,pohvale

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava