Zaključano

[Predstavljanje] matosek123

Započeo matosek123
pre 11 godina
865
pregleda
13
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
matosek123
Shot Caller
pre 11 godina
Vaše ime po mogućnosti i prezime: Renato Matoša
Gde živite i gde ste rođeni: Živim u jednom mjestu, nedaleko od Čakovca (to je u Međimurju, Hrvatskoj za one koji neznaju).
Koliko imate godina: Imam 18 godina.
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Igrao sam na nekim od serverima, i pričalo se za taj forum, reko ajde da pogledma šta je. I eto me ovdje.
VaÅ¡e misljenje o forumu:  Forum je dobro ureÄ‘en, dobra je administracija, cak sam i moderator jednog PDF-a, takoÄ‘er puno puta ima i zanimljivih tema.
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): CroHerze
Koliko dugo igrate SA:MP: Igram od 2010, znači 4 godine već sad.
Da li Skriptate ili Mapate: Nijedno. PokuÅ¡avao sam skriptati, ali sam shvatio da to nije za mene, dok se u mapanju nisam ni okuÅ¡ao. Nikad mi nije iÅ¡la umjetnost 🙂

Napišite nam nešto o sebi: Pa znači, ime mi je Renato, prezime Matoša. Imam 18 godina. Završavam 3. razred srednje škole, za smjer: vozac motornog vozila. To zanimanje me vuce od malih nogu. Jos u osnovnoj skoli, vozio sam traktor doma i po njivi (vecina vas predpostavljam da je isto), i tako je pocelo to, zanimanje o motorima, pa konjske snage.. i eto tako sam se nasao u tom zanimanju. Vidim na forumu da imam par kolega, koji također imaju ili pohađaju isto zanimanje, pa ih ovim pute pozdravljam. Nedavno sam polozio vozacki, ali nazalost jos je nemam u rukama. Uglavnom, zavrsetkom srednje skole, kanim polozit vozacki za prikolicu (E kategorija, ako vam je tako lakse). Također, imam položen ispit za zavanje "Vatrogasac" te sam u mjesnom DVD-u vozač. Planiram se nakon završetka srednje škole, obrazovati za profesionalnog Vatrogasca, te se zaposliti ako Bog da u JVP Čakovec. Ali sve u svoje vrijeme. Eto To bi bilo ukratko od mene.

Pozdrav svima! :-*
Nitro
Godfather
pre 11 godina
Kolega moj,ja sam Tehnicar Drumskog Saobracaja 😄 .
matosek123
Shot Caller
pre 11 godina
Heh, kolega  😄 Drago mi je sto si se javio
Nitro
Godfather
pre 11 godina
Tako nekako dodje 🙂 .
Raza
Underboss
pre 11 godina
oo Renato Picman sa CHa, uživaj 😄
|BC| Matthew.
Underboss
pre 11 godina
Dobrodošao i uživaj.
boky
Made Man
pre 11 godina
Dobrodosao. Ostani dugo i uzivaj!
LuckyLuciano
Godfather
pre 11 godina
'Navik on živi, ki zgine pošteno!' .

Daj dopelaj malo krumpira  😄  😄 .
Zezam se. Sretno 😉
denis_lapi
Godfather
pre 11 godina
-Dobro dosao na forum, bice mi zadovoljstvo da se druzimo i saradjujemo..
matosek123
Shot Caller
pre 11 godina
DeadDon wrote on March 5, 2014, 10:08 pm:
'Navik on živi, ki zgine pošteno!' .

Daj dopelaj malo krumpira  😄  😄 .
Zezam se. Sretno 😉

Haha, to se obrati onima iz Belice.. Nisam iz tog kraja. 🙂 Hvala.
Xilent
Shot Caller
pre 11 godina
Dobrodosao  😉
GGC
Godfather
pre 11 godina
JVP ÄŒK ti trenutno otpuÅ¡ta a ne zapoÅ¡ljuje nove vatrogasce 😎, tako da Å¡ta se tiče tog piÅ¡i kući propalo..

DobrodoÅ¡ao 🙂
matosek123
Shot Caller
pre 11 godina
javi se meni u PP 🙂 Imam neÅ¡to viÅ¡e informacija pa budem ti rekao ako te zanima.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava