Jel moze pomoc 🙂
Imam server na lunix hosting,primer kad ubacim neki game mod nece raditii.
Skoro svi gamemod su za windows i nemoze raditi na linux hosting.
Sad tacno neznam dali se nemoze upaliti server zbog windows fajlova ili zbog ceo windows gamemod.
Moze pomoc jako mi je potrebna 😢
Ako moze neko staviti lunix gamemod ili neke linux fajlove.....
Zaključano
Pomoc
1,312
pregleda
9
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
sam gamemode nemoze bit ni linux ni windows :/
zato...
na game panelu nesmijes brisat server fajlove... samo ubacujes mod.amx , scriptfiles itd..
i provjeri ako imas neke plugine da ti u server cfg-u pise imeplugina.so, takodjer ih moras imat u folderu "plugins"
PS. ako si obriso neki od server fajlova obrati se podrsci hostinga gdje si zakupio taj game server (:
zato...
na game panelu nesmijes brisat server fajlove... samo ubacujes mod.amx , scriptfiles itd..
i provjeri ako imas neke plugine da ti u server cfg-u pise imeplugina.so, takodjer ih moras imat u folderu "plugins"
PS. ako si obriso neki od server fajlova obrati se podrsci hostinga gdje si zakupio taj game server (:
pre 14 godina
Sad mi reko jedan lik sto drzi taj hosting ovako:
Niko ne priÄa o game modu, nego o fajlovima koje ste ubacili na server su za windows, nama su potrebni linux fajlovi.
Bio bih veoma zahvalan ako mi neko da link da skinem te fajlove za linux,ja sam trazio 2 dana i nisam naso ☹️
Server mi propao otisli nekoliko igraca 😢
Niko ne priÄa o game modu, nego o fajlovima koje ste ubacili na server su za windows, nama su potrebni linux fajlovi.
Bio bih veoma zahvalan ako mi neko da link da skinem te fajlove za linux,ja sam trazio 2 dana i nisam naso ☹️
Server mi propao otisli nekoliko igraca 😢
pre 14 godina
Spooky wrote on September 4, 2011, 4:12 pm:
Sad mi reko jedan lik sto drzi taj hosting ovako:
onda samo trazi "reset" servera na gamepanelu :/
pre 14 godina
Spooky wrote on September 4, 2011, 7:20 pm:
Kad restart ftp kako da ubacim mod neki kad trazi te linux fajlove...
Ja nzm ni jedan mod sa linux fajlovima,svi imaju windows 😢
Ja nzm ni jedan mod sa linux fajlovima,svi imaju windows 😢
Bolan samo se pluginovi razlikuju odnosno pluginovi za windowse su obiÄno .dll a za linux .so, ostalo je sve isto :/
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava