Pitanje
1,292
pregleda
19
Luxx wrote on July 20, 2023, 4:15 pm:
Pozdrav, može li mi neko reći za neki dobar samp hosting sa jakom zaštitom od ddosa i da mi objasni kako sve može protekcija za ddos da se napravi?
extreme hosting, niti jedan hosting ti ne daje zastitu za stare igrice.
20. Jul 2023.
Po meni najbolje je OVH, makar sto se tice odnosa cene i onoga sto dobijes, to ne pricamo o pravoj DDoS mitigaciji koja kosta u krv skupo. A jedini nacin da se napravi zastita od DDoS ili Mirroed DoS napada (ili bilo kojem masovnog DoS tipa), je da imas veci protok od napadaca i da imas ruter na okosnici koji moze da detektuje napad i odbacuje pakete da ne zagusuju mrezu i sam target.
20. Jul 2023.
Sniffie White wrote on July 20, 2023, 4:45 pm:
Po meni najbolje je OVH, makar sto se tice odnosa cene i onoga sto dobijes, to ne pricamo o pravoj DDoS mitigaciji koja kosta u krv skupo. A jedini nacin da se napravi zastita od DDoS ili Mirroed DoS napada (ili bilo kojem masovnog DoS tipa), je da imas veci protok od napadaca i da imas ruter na okosnici koji moze da detektuje napad i odbacuje pakete da ne zagusuju mrezu i sam target.
20. Jul 2023.
Sniffie White wrote on July 20, 2023, 4:45 pm:
ovh najbolji... Sta je onda kvm najvece sranje?
20. Jul 2023.
Detth wrote on July 20, 2023, 5:28 pm:
ovh najbolji... Sta je onda kvm najvece sranje?
OVH je hosting, KVM je tehnologija, nacin virtualizacije ...
20. Jul 2023.
Detth wrote on July 20, 2023, 6:59 pm:
ovh pruza sranje firewall
Pa sranje ako ga ne koristis kako bogu spada...nece on magicno da detect dos specialno kraftovan za specificnu aplikaciju (samp u nasem slucsju)
20. Jul 2023.
Luxx wrote on July 20, 2023, 11:23 pm:
Znas li nesto za rusenje sa explotima tipa zombienet itd, kako da se resi ako moze uopste nekako?
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava