"Trebam nešto" - tema

Obrisan korisnik Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
343,962
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Tayson Scripts
Street Runner
pre 5 godina
Potreban mi je System Auto Login da igrac ne mora da kuca Šifru nego da ga doma pusti u igru  😎
Garadooo
Forum Don
pre 5 godina
Tayson Scripts wrote on May 25, 2020, 12:20 am:
Potreban mi je System Auto Login da igrac ne mora da kuca Šifru nego da ga doma pusti u igru  😎

Aj makni to Scripts iz imena,pa onda pokušaj.
Fortebracci
Made Man
pre 5 godina
Ako neko zna , kako da namjestim da adminima kad su na duty automatski im se popravi auto kad se slupaju ?
Chikov
Street Runner
pre 5 godina
ꜰᴏʀᴛᴇʙʀᴀᴄᴄɪ wrote on May 25, 2020, 9:18 am:
Ako neko zna , kako da namjestim da adminima kad su na duty automatski im se popravi auto kad se slupaju ?

Napravi timer na koliko zelis da proverava primer na 5 sekundi dal mu je kola ostecena, ako je ostecena nek mu je popravi i to je to. Lako ti je to ako imalo znas skriptat.
Ne bi ti to preporucio sta znam glupo je bolje ako nemas dodaj adminima komandu /fixveh i tjt kad im se slupa nek si poprave sami.
Tayson Scripts
Street Runner
pre 5 godina
Galardo wrote on May 25, 2020, 8:44 am:
Aj makni to Scripts iz imena,pa onda pokušaj.
Ponizavanje Level 1000
Emrah_Alispahic
Wheel Man
pre 5 godina
Mozel mi neko objasnit kako napraviti da kad se igrac zabije sa vozilom da mu se oduzme damage
Denke
Street Runner
pre 5 godina
Treba mi sistem za spawnovanje paketica i nestajanje ako igrac nije veoma blizu njega
Danisoni
Godfather
pre 5 godina
Emrah_Alispahic wrote on May 25, 2020, 9:47 pm:
Mozel mi neko objasnit kako napraviti da kad se igrac zabije sa vozilom da mu se oduzme damage

Koristi:
OnVehicleDamageStatusUpdate

Primjer:
public OnVehicleDamageStatusUpdate(vehicleid, playerid)
{
new Float:health;
GetPlayerHealth(playerid,health);
SetPlayerHealth(playerid,health-5.0);
}

Ma da bi bilo bolje da dodaš varijablu za praćenje healtha vozila, kako ti ne bi oduzelo 5hp kada igrač okrzni branik, već jedino ako je baš dosta velika razlika između prethodnog healtha i sadašnjeg (recimo bio je 1000.0, sad je 750.0 - znači jak je udar, ako se nije vezao neka ga i ubije).
Dzoni Boss
Street Runner
pre 5 godina
Kako da podesim vreme u skripti da mi pise in game koliko ima sati dole? Nov sam u skriptanju . Ne mislim na td imam td ali se vreme sjebalo nes xd ?
Bryan123
Enforcer
pre 5 godina
Dzoni Boss wrote on May 28, 2020, 2:13 pm:
Kako da podesim vreme u skripti da mi pise in game koliko ima sati dole? Nov sam u skriptanju . Ne mislim na td imam td ali se vreme sjebalo nes xd ?
Objasni malo detaljnije... Je li prikazuje netcno vreme ili ne prikazuje nikako?
Dzoni Boss
Street Runner
pre 5 godina
Darkic wrote on May 28, 2020, 2:30 pm:
Objasni malo detaljnije... Je li prikazuje netcno vreme ili ne prikazuje nikako?
Pokazuje mi 00:00 i jel moze tvoj mail ili ime na nekoj drustvenoj mrezi ?
ScarfyYT
Shot Caller
pre 5 godina
Kad ubacujem novi login sistem ukljucujuci i nove TDove, jel moram brisati stari ili ima neki nacin da ubacim novi i da prikazuje njega bez diranja starog?
Danisoni
Godfather
pre 5 godina
ScarfyYT wrote on May 28, 2020, 11:10 pm:
Kad ubacujem novi login sistem ukljucujuci i nove TDove, jel moram brisati stari ili ima neki nacin da ubacim novi i da prikazuje njega bez diranja starog?

Naravno da mozes, ubacis novi, i prikazujes novi, sklonis samo prikazivanje starog, i stari stavis kao komentar, samim time ti nece uzimati prostor u modu, međutim textdrawi, naročito kada ih je 30-40-50, uzimaju previse mjesta, pa je najbolje ako neces uopste koristiti vise stare da ih prebacis u neki .txt fajl i cuvas negdje u folderu moda, i sklonis iz pwna radi ljepse preglednosti moda
BoneeeZ
Hustler
pre 5 godina
Neko da pomogne kako da napravim kapiju da se otvara na slovo C i kad si u vozilu ha H
Ixiya2031
Enforcer
pre 5 godina
jel moze pomoc nov sam i ne znam kako spajam bazu pa se pitam jel moze neko da mi pomogne zelim spojit meanwhile i da ga pokrenme na kucni host da vidim kako izgleda  😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava