Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,104
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Mikix
Wheel Man
pre 5 godina
Kako da napravim da igrac dobije 20heltha
npr. Kada ima 70.0 hteltha da mu da 90.0 heltha i tako dalje
Manuel23
Wheel Man
pre 5 godina
Sistem pravljenja posla
Kern
Shot Caller
pre 5 godina
Treba mi neki expert da mi spoji ovaj gamemode https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/v-roleplay na moj VPS Debian9 (Webmin/LAMP)
Trudim se 3dana vec i ne uspjevam bas... problem nastane kod mysql.... ako ima neki prostovoljac da mi pokaze preko teamviwera kako spojiti ovaj mysql bio bi mnogo zahvalan! (Sve je vec instalirano treba samo spojit... )
  😁
Nexus Scripting
Hustler
pre 5 godina
Treba mi ako neko ima neki HardPlay mod,BlackStreet stari tako nesto poput tog  😄
Skrilew
Godfather
pre 5 godina
Kern wrote on February 27, 2020, 8:25 pm:
Treba mi neki expert da mi spoji ovaj gamemode https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/v-roleplay na moj VPS Debian9 (Webmin/LAMP)
Trudim se 3dana vec i ne uspjevam bas... problem nastane kod mysql.... ako ima neki prostovoljac da mi pokaze preko teamviwera kako spojiti ovaj mysql bio bi mnogo zahvalan! (Sve je vec instalirano treba samo spojit... )
  😁

Nista previse tesko, bukvalno ulogujes se na svoju bazu od vps-a, zatim importujes bazu koja vec ima u modu(*.sql), zatim otvoris svoj gamemode, preko pawna/sublime-a/atoma/vs-code-a i nadjes u gamemodu sledece:
#define MYSQL_HOST 147.852.1.1 //Ovde uneses IP tvog vps-a, ovo moje iskuliraj
#define MYSQL_USER root //Ovde unosis username od phpmyadmin-a, uglavnom je to root
#define MYSQL_PASS NekaSifra123 //Unosis sifru
#define MYSQL_DATABASE ImeBaze //Ovde unosis ime baze koje si importovao

Zatim ubacis mod na panel, pokrenes, to je to :/
Kern
Shot Caller
pre 5 godina
V01D wrote on February 28, 2020, 12:12 pm:
Nista previse tesko, bukvalno ulogujes se na svoju bazu od vps-a, zatim importujes bazu koja vec ima u modu(*.sql), zatim otvoris svoj gamemode, preko pawna/sublime-a/atoma/vs-code-a i nadjes u gamemodu sledece:
#define MYSQL_HOST 147.852.1.1 //Ovde uneses IP tvog vps-a, ovo moje iskuliraj
#define MYSQL_USER root //Ovde unosis username od phpmyadmin-a, uglavnom je to root
#define MYSQL_PASS NekaSifra123 //Unosis sifru
#define MYSQL_DATABASE ImeBaze //Ovde unosis ime baze koje si importovao

Zatim ubacis mod na panel, pokrenes, to je to :/

Sve sam ja tu uradio pogledao sve tutoriale na yt na forumima ali nece ajde veceras 5min na teamviever
da mi pogledas molim te zajebavam se vec 3dana sa tim i ne uspjevam! ? dodje mi da zapalim sve ?
PetarVG
Hustler
pre 5 godina
NEKO NEKI SISTEM TELEFONA SA BROJEVIMA I TO😕
johny_
Wheel Man
pre 5 godina
Treba mu neki sistem (bilo koji) za autoskolu, napravio sam mapu i sve samo mi je problem da to napravim jer sam početnik u svemu ovom. Hvala
nedjanight1
Street Runner
pre 5 godina
moze neko da mi napravi td za server zvace se Untitled project i da ima ono za banku kao na rp serverima i ono dole se rendom rp porukama (inc neznam da pravim tde lepo plzz neko da mi da )
algorhitmically
Shot Caller
pre 5 godina
nedjanight1 wrote on March 5, 2020, 3:26 pm:
moze neko da mi napravi td za server zvace se Untitled project i da ima ono za banku kao na rp serverima i ono dole se rendom rp porukama (inc neznam da pravim tde lepo plzz neko da mi da )

https://gtablkn.gg/forum/textdraws-1
Garadooo
Forum Don
pre 5 godina
Choub890 wrote on March 8, 2020, 6:32 pm:
Potreban maper! Za vise informacija moze PP ovde ili fb Zift Brt

Pogresan pdf momcino.
bibi_obama
Rookie
pre 5 godina
Moze li mi ko poslati hangar system nesto pravim a nema pojma kako to da odradim.
Tobito
Hustler
pre 5 godina
Potrebno mi je /avozilo komande ako neko ima bio bih zahvalan
Skrilew
Godfather
pre 5 godina
Tobito wrote on March 17, 2020, 11:07 am:
Potrebno mi je /avozilo komande ako neko ima bio bih zahvalan

CMD:veh(playerid, params[])
{
    if(PlayerInfo < 4) return SendClientMessage(playerid, 0xF81414FF, " | "BELA"Niste ovlasceni!");
    if(AVozilo == 1)
    {
        DestroyVehicle(AVozilo);
        AVozilo = 0;
        SendClientMessage(playerid, 0xF81414FF, " | "BELA"Unistio si admin vozilo!");
        return 1;
    }
    new vozilo;
    if(sscanf(params, "i", vozilo)) return SendClientMessage(playerid, 0xF81414FF, " Pomoc | "BELA"/veh [ID VOZILA]");
    //if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, 0xF81414FF, " | "BELA"Ne mozes to iz vozila!");
    if(vozilo < 400 && vozilo > 611) return SendClientMessage(playerid, 0xF81414FF, " | "BELA"Nepravilan ID vozila!");
    if(AVozilo == 0)
    {
        new Float:X, Float:Y, Float:Z;
        GetPlayerPos(playerid, X,Y,Z);
        AVozilo = CreateVehicle(vozilo, X,Y,Z, 0, 0, 0, -1);
        PutPlayerInVehicle(playerid, AVozilo, 0);
        AVozilo = 1;
        SendClientMessage(playerid, 0xF81414FF, " | "BELA"Stvorio si admin vozilo!");
        return 1;
    }
    return 1;
}

Pritom, dodas ovo negde u skripti
new AVozilo;
CoronaFamily
Street Runner
pre 5 godina
Ima li netko komandu za IG pravljenje objekata? Hvala!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava