Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,101
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Mister Naithan
Kingpin
pre 6 godina
Fqris wrote on July 26, 2019, 4:08 pm:
Treba mi neki attachment editor.. nigdje nmg nac neki dobar, sve falÅ¡evi neki 😄

@Fqris
https://www.google.com/search?q=attachment+editor+samp&oq=attachment+editor+samp&aqs=chrome..69i57j0.6935j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
ᗪ乇Ҝ丂卂
Underboss
pre 6 godina
002 wrote on July 25, 2019, 8:54 am:
Ukoliko u tdu ima razmak tacnije td je primer 'Balkan Samp' u skripti je napisan kao 'Balkan_Samp', ako je iz vise boja primer 'Balkan' onda u skripti trazis "alkan" - sa navodnicima.

Ne mora biti napisan sa '_' 😛, u tdeditoru imas 'Use Box', stavis to ides size i sredjena stvar, ja sam kao majmun pre kad sam radio duge tekstove neke uvek stavljao _ tipa Dobrodosli_na_kpadks_dafsda.. al dobro heh
Cuni942
Rookie
pre 6 godina
Rijesio sam taj problem ali sad poslije tutorijala odma me izbaci sa srw i pise the server didnt respond neko help pls
Emo
Kingpin
5
pre 6 godina
Fqris wrote on July 26, 2019, 4:08 pm:
Treba mi neki attachment editor.. nigdje nmg nac neki dobar, sve falÅ¡evi neki 😄

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=645507
/xoa za aktivaciju

graph designer

Garadooo
Forum Don
pre 6 godina
Treba mi  X-Treme San Andreas Multiplayer Ultimate Visual Mapper ako neko ima dl link da radi neki.
Hvala.
Cuni942
Rookie
pre 6 godina
Znal neko zasto mi stalno server kad ga ubacim na host izbacuje poslije 5 min i pise the server didnt respond pogledo sam verziju dobra je
Garadooo
Forum Don
pre 6 godina
Cuni942 wrote on July 28, 2019, 4:48 pm:
Znal neko zasto mi stalno server kad ga ubacim na host izbacuje poslije 5 min i pise the server didnt respond pogledo sam verziju dobra je

http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=232.0
Mislim da to trebas postaviti ovdje po formularu predvidjenom za tu sekciju.
Hamza01
Hustler
pre 6 godina
Neko da napravi cmd /changename ali da kad se on konektuje opet na srw da ga ne izbaci zbog spec nika ako kontate sta hocu ...
Garadooo
Forum Don
pre 6 godina
Hamza01 wrote on July 28, 2019, 10:56 pm:
Neko da napravi cmd /changename ali da kad se on konektuje opet na srw da ga ne izbaci zbog spec nika ako kontate sta hocu ...

Nece ti niko napraviti cmd,probaj izvuci iz moda nekog i prilagoditi sebi
M!chaeL
Underboss
pre 6 godina
Galardo wrote on July 28, 2019, 11:31 pm:
Nece ti niko napraviti cmd,probaj izvuci iz moda nekog i prilagoditi sebi
Tema se zove "Trebam nesto" zasto mu niko nebi napravio cmd?
Hamza01
Hustler
pre 6 godina
Da znam da napravim ne bih trazio pomoc.... Nemoj pisati ako ne zelis i ne znas da mi pomognes,samo skuljas postove!Ako neko zna neka mi napraviTreba mi ako igrac ima acc da nema provjeru za ime a ako nije registrovan da ima provjera za njega.Hvala
Emo
Kingpin
5
pre 6 godina
M!chaeL wrote on July 29, 2019, 5:01 pm:
Tema se zove "Trebam nesto" zasto mu niko nebi napravio cmd?

Mozda zato sto taj "neko" ne zna kakv on mod koristi,kako je sta definisano,zato

graph designer

M!chaeL
Underboss
pre 6 godina
#ek2k18 wrote on July 29, 2019, 5:06 pm:
Mozda zato sto taj "neko" ne zna kakv on mod koristi,kako je sta definisano,zato
On napravi po svom i ovaj ce lako definisati...
Muma Rascall
Forum Don
pre 6 godina
Hamza01 wrote on July 28, 2019, 10:56 pm:
Prebaciš provjeru sa connecta u register tj. ako igrač nema registrovan acc onda da provjerava nick.. malo logike samo
Hamza01
Hustler
pre 6 godina
#ek2k18 wrote on July 29, 2019, 5:06 pm:
Korisrim UP mod...

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava