"Trebam nešto" - tema

Obrisan korisnik Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
343,964
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Nikola_Toretto
Street Runner
pre 6 godina
Zna neko zasto? Kad idem na Compile u PAWNO udje mi u Igricu, izadjem iz igrice i ima onaj Prazan Compile Prozor.
Djozo1995
Shot Caller
pre 6 godina
Hitno mi je potreban test admin system, ako neko ima pastebin, ili voljan da mi napravi sve sto je potrebno zahvaljujem
Nikola_Toretto
Street Runner
pre 6 godina
Treba mi pomoć: Pozdrav, može li mi neko reći da li je moguće Promjeniti RPG Mod u RP ? Ako jeste kako i da li je tesko? Hvala !  🙂 🙂 🙂
muamerkadusic
Godfather
pre 6 godina
Nikola_Toretto wrote on May 13, 2019, 2:02 pm:
Treba mi pomoć: Pozdrav, može li mi neko reći da li je moguće Promjeniti RPG Mod u RP ? Ako jeste kako i da li je tesko? Hvala !  🙂 🙂 🙂

Nije tesko samo smanji plate na poslovima i povecaj rp u organizacijama i smanji respekte po plati na 1 i stavis npr za level 2 da treba 10 respekta. 😄
Nikola_Toretto
Street Runner
pre 6 godina
Treba mi pomoć: Moze neki Skripter da mi pomogne oko jedne Sitnice ? Ima Bug koji je po mom misljenju lako za Fix-ati ali je meni tesko jer nemam Pojma o Skriptanju. Mnogo mi znaci. Hvala !  🙂
Ninja
Underboss
pre 6 godina
Neko da mi napravi Tdowe free?
Ninja
Underboss
pre 6 godina
Neko da mi odradi discord server i dizajnira server?Ima nagrada
ᗪ乇Ҝ丂卂
Underboss
pre 6 godina
Nikola_Toretto wrote on May 13, 2019, 7:50 pm:
Treba mi pomoć: Moze neki Skripter da mi pomogne oko jedne Sitnice ? Ima Bug koji je po mom misljenju lako za Fix-ati ali je meni tesko jer nemam Pojma o Skriptanju. Mnogo mi znaci. Hvala !  🙂

Kazi nam koji bug
xFqris
Godfather
pre 6 godina
//
Cherlnos
Street Runner
pre 6 godina
Moze neko da mi pomogne oko sistema za pljackanje za UP mod
Harun-Ganić
Street Runner
pre 6 godina
Treba mi najobicniji nargila sys ili kreiranje nargile preko komande , hvala !
Garadooo
Forum Don
pre 6 godina
Harun Shadow wrote on June 6, 2019, 9:23 pm:
Treba mi najobicniji nargila sys ili kreiranje nargile preko komande , hvala !

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=113569.0
Imas jos boljih potrazi na forumu!
James_SmithXDl
OG Legend
pre 6 godina
L3NNON wrote on June 4, 2019, 8:42 pm:
Moze neko da mi pomogne oko sistema za pljackanje za UP mod

klik 1
klik 2
samo malo ukucas rob bank system i naci ces 😄
svaki od ovih ce ti radit samo moraš logično dodat lijepo u UP mod haha
Mangup Na Babu
Wheel Man
pre 6 godina
Treba mi komanda da mogu napraviti firmu za rent i rent vozila.Imam mod sve,ali nemam nigde rent vozila u citavom modu,a ne umem kako da napravim tj nema komanda...ako me ne razumete javite se pa cu vam objasniti ako je neko voljan da mi pomogne.Znaci treba mi komanda da mogu da napravim rent firmu da bi mogli igraci kupiti tu rent firmu i treba mi komanda da mogu da stvaram rent vozila posto nemam rent vozila uopste na spawnu niti po celom serveru
Saxy Bracurda
Enforcer
pre 6 godina
Ovako treba mi ovaj mod https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/athlone-community-bugfix-update-v30 , Athlone v3 File ga objavio ali zasto ga nemogu compile  i ne dostaju neki fajlovi ako neko moze sredit ili cak i ti @file420_

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava