Zaključano
"Trebam nešto" - tema
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 13 godina
344,109
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
Treba mi ycmd staffstats u dialogu sve da je sredjeno, koliko je puta staff odgovorio na lp, kikovao, banovao, jailovao, mjutovao i tako to..
pre 6 godina
treba mi intro kako avion slijece na pistu.
koliko se sjecam, davne 2012. kada sam skriptao bio je jedan gamemode koji je prikazivao kako avion slijece na pistu, pa te kao stvori u interioru aerodroma.
meni treba to slijetanje ILI NAÄŒIN KAKO SE PRAVI HITNO, imam prejebenu ideju. hvala <3
koliko se sjecam, davne 2012. kada sam skriptao bio je jedan gamemode koji je prikazivao kako avion slijece na pistu, pa te kao stvori u interioru aerodroma.
meni treba to slijetanje ILI NAÄŒIN KAKO SE PRAVI HITNO, imam prejebenu ideju. hvala <3
pre 6 godina
v4yne1 wrote on March 10, 2019, 4:24 pm:
treba mi intro kako avion slijece na pistu.
To mozes uraditi preko NPC botova.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava