Zaključano
"Trebam nešto" - tema
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 13 godina
344,007
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
Pozdrav, nov sam u ovome i pokusavam sa oficijalne stranice sampa da skinem server i da pokrenem od 0 to znaci pokrenem preko samp-server bez gamemode ali nece da otvori samp-server.
Pokusavao sam i sa YouTube da obrisem sve u gamemode, filterscripts i kao nesto da ukucam u pawno to zamenim u server fajl i da pokrenem ali nece ni tako ako moze pomoc bio bi puno zahvalan..
I kako kada udjem u pawno da imam sa desne strane kodove i sve to ??
Pokusavao sam i sa YouTube da obrisem sve u gamemode, filterscripts i kao nesto da ukucam u pawno to zamenim u server fajl i da pokrenem ali nece ni tako ako moze pomoc bio bi puno zahvalan..
I kako kada udjem u pawno da imam sa desne strane kodove i sve to ??
pre 6 godina
Poz ljudi treba mi id ovog zutog pickup trazim kao manijak nmg da ga nadjem da obrisem znati li vi koji je evo slike https://imgur.com/a/OZtkBJH
pre 6 godina
Potreban mi je anticheat koji prikazuje sa lijeve strane u textdrawu informacije o Äiterima, ako neko može poslati mod koji ima taj anticheat ili tako neÅ¡to. Hvala
pre 6 godina
Imam problema sa clickable textdrawovima...
Dakle povezem sve textdrawove sa register sistemom, znaci lozinka, drzava, godine itd...
I kada udjem ingame oni uopce nisu clickable...
Editujem San Marino mod..
Zahvaljujem se na pomoci jer svaka pomoc bi mi dobro dosla, mucim se oko toga vec 2-3 dana...
Dakle povezem sve textdrawove sa register sistemom, znaci lozinka, drzava, godine itd...
I kada udjem ingame oni uopce nisu clickable...
Editujem San Marino mod..
Zahvaljujem se na pomoci jer svaka pomoc bi mi dobro dosla, mucim se oko toga vec 2-3 dana...
pre 6 godina
Moze li mi neko dati /prodaj i /prihvati prodaja itd itd kao prodavanje droge,zlata,matsa itd
pre 6 godina
Moze pomoc,hocu da dodam vozilo na /aveh, kad ja kucam ingame /aveh pokaze se onaj menu kao na skill areni,ali ja hocu da dodam jos vozila,
moze pomoc preko anydeska ili tako nes plss !
pre 6 godina
Ïαυησνι¢ wrote on February 18, 2019, 1:31 pm:
Moze pomoc,hocu da dodam vozilo na /aveh, kad ja kucam ingame /aveh pokaze se onaj menu kao na skill areni,ali ja hocu da dodam jos vozila,
Ides u folder scriptfiles, nadjes fajl vozila.txt i otvoris to, i ispod dodajes id-eve vozila, sacuvas i tjt..
pre 6 godina
Roby Mapper wrote on February 1, 2019, 11:11 pm:
Poz ljudi treba mi id ovog zutog pickup trazim kao manijak nmg da ga nadjem da obrisem znati li vi koji je evo slike https://imgur.com/a/OZtkBJH
Nije to pickup, to je map icon, kod: CreateDynamicMapIcon(x, y, z, 56, -1, 0, 0, -1, 150.0);
pre 6 godina
Tayson Pawno wrote on January 7, 2019, 2:43 am:
Treba mi pomoc oko Menjanja boje td-ova automatski kao na BE valjda me razumete
Dodato sam ovako I nece da radi ☹️
forward RandomBojeTD();
public RandomBojeTD()
{
TextDrawColor(TDEditor_TD, 1100598527);
TextDrawColor(TDEditor_TD, -1);
return 1;
}
pod
OnGameModeInit
RandomBojeTD();
SetTimer("RandomBojeTD", 10000, true);
Dodato sam ovako I nece da radi ☹️
forward RandomBojeTD();
public RandomBojeTD()
{
TextDrawColor(TDEditor_TD, 1100598527);
TextDrawColor(TDEditor_TD, -1);
return 1;
}
pod
OnGameModeInit
RandomBojeTD();
SetTimer("RandomBojeTD", 10000, true);
Uzmi ovako 🙂
task random_td_colors[ 1000 ]( ) {
new change_color = random(5);
switch( change_color ) {
case 0..2: TextDrawColor(TDEditor_TD, boja);
case 3..5: TextDrawColor(TDEditor_TD, bojatd);
for( new x = GetPlayerPoolSize( ), i; i <= x; i++ ) {
TextDrawShowForPlayer( i, textdraw );
}
}
return 1;
}
timer ti ne treba dole nadam se da nisam nesto pogresio, preko fona sam kucao inc..
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava