Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,156
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
N.aMx
Enforcer
pre 7 godina
Vuckooo01 wrote on January 29, 2018, 10:58 am:
Pozdrav, imam problem u vezi pawn errora, gledao sam da nadjem resenje ali nije mi poslo za rukom. Da li moze neko da mi pomogne oko ovog errora:
C:\Users\Vucko\Desktop\SAMP MOD\Vuckoooo\Vucko\gamemodes\KGRP.pwn(47745) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Evo i linija: if(!strcmp(cmdtext, "/pdotvori", true) == 0)
Ne razumem stvarno u cemu je problem i amater sam u skriptovanju, ali svakako hvala unapred 🙂

Pogresan PDF. "Razgovor u vezi PAWN skriptanja"
Vuckooo01
Rookie
pre 7 godina
Nacho wrote on January 29, 2018, 11:24 am:
Probaj dve zagrade na kraju ))
Probao sam ali i dalje isto cak se pojavio jos jedan error i warning:
C:\Users\Vucko\Desktop\SAMP MOD\Vuckoooo\Vucko\gamemodes\KGRP.pwn(47745) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
C:\Users\Vucko\Desktop\SAMP MOD\Vuckoooo\Vucko\gamemodes\KGRP.pwn(47745) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Vucko\Desktop\SAMP MOD\Vuckoooo\Vucko\gamemodes\KGRP.pwn(47752) : warning 225: unreachable code
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.
Wiruspwns
Enforcer
pre 7 godina
Treba mi kako da napravim da igrac dobija levelup kada  kuca komandu jasamsannper
Vuckooo01
Rookie
pre 7 godina
Izvinjavam se na spamu, ali hitno mi je. Pitam opet da li neko zna koje je resenje za ovaj error?
 error 017: undefined symbol "cmdtext"
RahimPAWNO
OG Legend
pre 7 godina
Vuckooo01 wrote on January 29, 2018, 6:48 pm:
Izvinjavam se na spamu, ali hitno mi je. Pitam opet da li neko zna koje je resenje za ovaj error?

new cmdtext [ 32 ];
Vuckooo01
Rookie
pre 7 godina
Bašovski wrote on January 29, 2018, 6:52 pm:
new cmdtext [ 32 ];
Radi, hvala puno  🙂
SejnurHD
OG Legend
pre 7 godina
Vuckooo01 wrote on January 29, 2018, 6:48 pm:

Skini zcmd.inc i koristi CMD procesor umesto tog starog.
Vuckooo01
Rookie
pre 7 godina
Jel moze neko da mi napravi kod za kapiju kad kliknem "H" u kolima da se otvori (PD garaza), hvala 🙂
Kadvanj
Hustler
pre 7 godina
Ovako treba mi vise stvari pa ko moze da mi pomogne za makar jednu bio bih mu zahvalan
E ovako treba mi neki athlone mod koji sistem registracije nema u textdrawovima nego u dijalozima
Onda mi treba sistem vozila /v list , /vpark /v find /v sell /v sellto itd...
Janko
Street Runner
pre 7 godina
Da li moze neko da mi napravi na primer kao na Balkan School u organizaciji SP kada kliknete neku tipku na tastaturi da izlazi tekst
npr:Zaustavite vozilo sa strane i pokazite dozvole
Da li bi mogao to neko da mi napravi pa da mi posalje na pastebin,hvala unapred! 😳 😕 😉 😉
RahimPAWNO
OG Legend
pre 7 godina
Janko wrote on February 4, 2018, 9:14 pm:
Da li moze neko da mi napravi na primer kao na Balkan School u organizaciji SP kada kliknete neku tipku na tastaturi da izlazi tekst
Da li bi mogao to neko da mi napravi pa da mi posalje na pastebin,hvala unapred! 😳 😕 😉 😉

to je keybinder loooool
Maclane
Shot Caller
pre 7 godina
Bazu od imperium gaminga ne sto je od tebraxxa ili od mene nego neko ko je pravio sam .....
Rax_King
Godfather
pre 7 godina
Janko wrote on February 4, 2018, 9:14 pm:

https://pastebin.com/raw/6Q9uvNfg

Pokusaj ovako, prilagodi svom kodu.
Ademii
Made Man
pre 7 godina
Moze pomoc non stop radim na Ipelomaxu pa bi' zeleo da probam TDEditor koji je problem:
SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE: https://imgur.com/a/xHZHb
Rax_King
Godfather
pre 7 godina
Nacho wrote on February 4, 2018, 10:42 pm:
Moze pomoc non stop radim na Ipelomaxu pa bi' zeleo da probam TDEditor koji je problem:
SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE: https://imgur.com/a/xHZHb

https://www.dll-files.com/msvcr100.dll.html

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava