Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

"Trebam nešto" - tema

Započeo Obrisan korisnik
pre 13 godina
344,107
pregleda
2,816
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Baky
Enforcer
pre 8 godina
Mevlo Kapić wrote on October 6, 2017, 11:49 am:
Opet izbaci mi dialog i moram da kliknem "OK" . A ja ne želim to nego želim da mi izbaci u chatu to

Nista lakse.

new cIPIgraca, connectIme;
GetPlayerIp(playerid, cIPIgraca, 24);
ImeIgraca(playerid, connectIme);
new tmp2;
format(tmp2, sizeof(tmp2), "~w~Dobro dosli ~n~~y~  %s", connectIme);
GameTextForPlayer(playerid, tmp2, 5000, 1);

SendClientMesage(playerid,-1,"{FFA500}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} {FFA500}%s.{FFFFFF}\nVreme provedeno na serveru: {FFA500}%d\n\n\n{FFFFFF}", ime, PI);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} Uzivajte igrajuci kod nas, te se lepo zabavite");
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} Vas nivo: {FFA500}%d\n{FFFFFF}Novac u dzepu: {FFA500}%d\n\n{ffffff}Novac u banci: {FFA500}%d.\n{FF0000}",PI, PI, PI);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FF0000} Ovo je pozeljno slikati jer ako imate problema, treba vam dokaz o vlasnistvu naloga!\n\n{FFA500}RG Staff Team\n\n\");
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFA500}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~");

HAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHA jel se ti drogiras, bez formatiranja saljes sa defaultnom scm poruku koja ima %s, funkcije itd lalalalalal
Hahaha zna l' ko ovo uraditi?

Izvinite jel zna keo formatirati da ide SCM?

Jel ti scm kod drugih komandi il SendClientMessage . Reci kako je kod drugih pa cu ti rijesit
Afkee
Hustler
pre 8 godina
Treba mi neki TextDraw creator ali da se mogu stavljati preview modeli,da ne baga ako mi neko pomogne zaista cu mu biti zahvalan
Denis123
Crime Lord
pre 8 godina
Treba mi neki dobar anticheat.  😄
Mevlo Kapić
Hustler
pre 8 godina
Baky wrote on October 6, 2017, 11:49 am:
Opet izbaci mi dialog i moram da kliknem "OK" . A ja ne želim to nego želim da mi izbaci u chatu to

Nista lakse.

new cIPIgraca, connectIme;
GetPlayerIp(playerid, cIPIgraca, 24);
ImeIgraca(playerid, connectIme);
new tmp2;
format(tmp2, sizeof(tmp2), "~w~Dobro dosli ~n~~y~  %s", connectIme);
GameTextForPlayer(playerid, tmp2, 5000, 1);

SendClientMesage(playerid,-1,"{FFA500}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} {FFA500}%s.{FFFFFF}\nVreme provedeno na serveru: {FFA500}%d\n\n\n{FFFFFF}", ime, PI);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} Uzivajte igrajuci kod nas, te se lepo zabavite");
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFFFFF} Vas nivo: {FFA500}%d\n{FFFFFF}Novac u dzepu: {FFA500}%d\n\n{ffffff}Novac u banci: {FFA500}%d.\n{FF0000}",PI, PI, PI);
SendClientMesage(playerid,-1,"{FF0000} Ovo je pozeljno slikati jer ako imate problema, treba vam dokaz o vlasnistvu naloga!\n\n{FFA500}RG Staff Team\n\n\");
SendClientMesage(playerid,-1,"{FFA500}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~");

HAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHA jel se ti drogiras, bez formatiranja saljes sa defaultnom scm poruku koja ima %s, funkcije itd lalalalalal
Hahaha zna l' ko ovo uraditi?

Izvinite jel zna keo formatirati da ide SCM?

Jel ti scm kod drugih komandi il SendClientMessage . Reci kako je kod drugih pa cu ti rijesit
SCM je... Ajde probaj to riješiti kume
Mladjan
Street Runner
pre 8 godina
jel ima neki dobar gamemod za editora pocetnika koji ima sto manje bugova. Gledam sad i sve ili ima trojanac ili nije ni za šta. Molim vas pomozite!
Dowla
Underboss
pre 8 godina
Mladjan wrote on October 19, 2017, 6:41 pm:
jel ima neki dobar gamemod za editora pocetnika koji ima sto manje bugova. Gledam sad i sve ili ima trojanac ili nije ni za šta. Molim vas pomozite!

Kreni sa ovim.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=82293.0
Mladjan
Street Runner
pre 8 godina
Dowla ツ wrote on October 19, 2017, 6:41 pm:

Kreni sa ovim.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=82293.0

hvala na brzom odgovoru, a jel ima neki noviji mozda?
Adal
Wheel Man
pre 8 godina
Treba mi nargila sistem!
Ako neko moze da mi napravi ili posalje kod za pawno
Nikola4
Made Man
pre 8 godina
Treba mi komanda /avozilo ali da se pojavi Dialog sa ponudjenim nekoliko vozila i kada kliknem na vozilo da se spawna.
SejnurHD
OG Legend
pre 8 godina
Nikola4 wrote on October 22, 2017, 6:39 pm:
Treba mi komanda /avozilo ali da se pojavi Dialog sa ponudjenim nekoliko vozila i kada kliknem na vozilo da se spawna.

Nasao sam ovu fs bez dialoga, samo komande. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=125692
Mevlo Kapić
Hustler
pre 8 godina
Jel mi može neko poslati CMD /lparkiraj...
Da lideri parkiraju vozila od mafije/bandi/ogranizacija
Adal
Wheel Man
pre 8 godina
Moze neko da mi napravi komandu (pawn) za davanje nagrade za server?
npr /anagrade /nagrade /svima
Bolo koju komandu uzmite ali da se moze i respekt,novac i level da se daje?!

Hvala!
Vasca
Rookie
pre 8 godina
Pozdrav Ja Sam Pocetnik O Skriptanju I Imam Neki Problem imacete Jednu Sliku.

Slika Pawno: https://imgur.com/a/j58TI

Ukoliko Mozete Da Mi Pomognete Bio Bi Vam Jako Zahfalan

Kako sto sam reko pocetnik sam u radneju u Pawnu tako da bi mi trebalo pomoc najvise dobim za znak kao { :

Hvala Unapred!
Linsco
Underboss
pre 8 godina
Vasca wrote on October 24, 2017, 3:20 pm:
Pozdrav Ja Sam Pocetnik O Skriptanju I Imam Neki Problem imacete Jednu Sliku.

Slika Pawno: https://imgur.com/a/j58TI

Ukoliko Mozete Da Mi Pomognete Bio Bi Vam Jako Zahfalan

Kako sto sam reko pocetnik sam u radneju u Pawnu tako da bi mi trebalo pomoc najvise dobim za znak kao { :

Hvala Unapred!

Slikaj te linije gde su errori ne mogu videti,takodje mi slikaj problem oko errora koja linija nisam bog da ti vidim ceo pawno
Vasca
Rookie
pre 8 godina
Izinjavam Se Evo vam Slike

Slikae: https://imgur.com/a/nrQGx

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava