Pozdrav svima 🙂
Nzm dal se ovo tu pise al ako ne nek m premesti tamo gde je mesto.
E ovako nov sam sa skriptanjem tako reci beginer 🙂 (PAWN znam za CS) al sam skonto da nije isto 🙂
skino, podesio i sve na N++
I planiram da otvorim samp server i treba mi pomocnici ako vas ne mrzi jel mozete pomoci samo za pocetak mi trebaju sledece skripte :
1 - Da ima privatno vozilo /lockoff i /lockon da se otkljuca i zakljucao autn
2 - /parachute kad ukuca igrac da mu da padobran i da skine 50 $
3 - posto ne vidim zombi modove jel bi neko mogao takodje da odradi to msm ocu zombi server i da se igraci ne mogu medjusobno ubijati.
4 - /survivor (hadmin komanda da bude) da se svi igraci stvore na aerodrom (2 grad) i da pucaju zombije.
5 - Swat baza, swat team, fbi baza, fbi team, police(bots)...
E aj to da zavrsimo znaci imam smisljen mod nebi da pricam i da smaram druge, znaci trazim ISKUSNOG skriptera i mappera ako ima nek javi da napravi mod i da mi objasnjava neke stvari, u ostalom ako neko nece da pomogne tako reci free (garant nece raditi niko free) onda sam spreman da platim ali samo iskusnima a ne nekim klincima od 15/16 godina ili moze cak i da dobije gp i on sebi pravi sta oce (premium server od O-H).
Ako ima zainteresovanih neka tu Reply ili PM ili FB = http://FB.com/SilvesterPajorPraviProfil
Hvala...
;)
340
pregleda
4
Prvo ti treba mod za server imas ovde to su samo par stvari od toga srv ne moze da ti radi xD tako da idi nadji mod pa caprkaj malo po modu.Stisnes ctrl+h i ukucas komande npr koje te zanimaju npr /makeadmin itd i vidis kako i sta itd prvo moras da se upoznas pa tek onda ostalo xD
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava