[POMOC] Warning(s007)

Započeo branac_rocky
14. Mar. 2015. Zaključano
633
pregleda
21
4
Shot Caller
14. Mar. 2015.
Skripta koju koristim: NL
Detaljan opis problema: Izbacuje mi errore(nije samo meni,tako da nije do mog GTA..)
Dio skripte:
Iz chatloga
Warning(s007): Exception 0xC0000005 at 0x7F3851

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Zna li netko što može uzrokovati ovo?
Lenonâ„¢
5
Godfather
branac_rocky
4
Shot Caller
14. Mar. 2015.
Can be coused by over-mapped objects (to much objects) --> Ne crasha samo gdje su objekti
Bad car components (spoilers,etc) --> Ne crasha gdje su auta,ne mora nikoga biti tu..tako da mislim da nije do toga..
To much Labels (3D txt Labels) --> Koji je limit i mora li to biti tu oko mene?Jer mene npr zna na MC planini a nema ništa tu...tak da..
Or bad mods of skins/cars/textures --> Ne koristim to
arnel avdic
5
Underboss
14. Mar. 2015.
Može biti do prekoračenja objekt limita ili previše objekata koji nisu podrzani za tu verziju sampa,npr. ubaciš neke objekte iz 0.3c u 0.3z i pojavit će ti se upitnik gdje je taj objekt ,meni je tako sa ovom novom verzijom 0.3.7z verzijom bilo ali nije krešalo, provjeri ovo dvoje
Može biti do toga kada neko tunira auto u tom momentu crasha i on i svi ostali, takodje moze biti do draw distance objekta ne mozes staviti da ti ucitaje objekte sa pet hiljada metara ... eto ti razlozi mogu biti problem (koje ja znam)
branac_rocky
4
Shot Caller
16. Mar. 2015.
prekoračenja objekt limita
Koji je limit?(Sve mi je u dynamic)
arnel avdic
5
Underboss
16. Mar. 2015.
branac_rocky wrote on March 16, 2015, 8:44 pm:
prekoračenja objekt limita
Koji je limit?(Sve mi je u dynamic)

ak ti je sve u dynamic onda nema limita
Rudimental
5
OG Legend
17. Mar. 2015.
CreateObject - Ima limit od 1000 objekata
RemoveBuildingForPlayer - Takodje ima limit od 1000 objekata
branac_rocky
4
Shot Caller
17. Mar. 2015.
Ako sam prešao limit RemoveBuildinga,dali bi trebalo crashati samo gdje su ti objekti koji su izbrisani ili?
Rudimental
5
OG Legend
17. Mar. 2015.
Ne znam sta bi bilo kad bi presao limit jer ga nikad nisam presao 😄
Lenonâ„¢
5
Godfather
18. Mar. 2015.
branac_rocky wrote on March 17, 2015, 6:21 pm:
Ako sam prešao limit RemoveBuildinga,dali bi trebalo crashati samo gdje su ti objekti koji su izbrisani ili?

Nece ti crashati, samo objekti koji su presli limit nece biti obrisani.
branac_rocky
4
Shot Caller
18. Mar. 2015.
A sad sam gledao,imam oko 400 removebuildinga,i imam neÅ¡to CreateObjecta( za texture) no svejedno mi nije preÅ¡ao limit,tako da ne znam opet zaÅ¡to crasha  😢
Rudimental
5
OG Legend
18. Mar. 2015.
Crash kao crash ako je u nekim zonama uzrok tome moze biti recimo neki objekti imas par objekata koji prave crash to jednostavno mozes testirati tako sto nadjes crash zonu vidis jel imas objekte tu ako ima obrises ih i vidis jel sve ok ako bi bilo ok znaci imas neki objekat koji pravi crash ... Takodje i tuning na vozilima moze biti uzrok crasha pa onda skidas tuning ...
branac_rocky
4
Shot Caller
18. Mar. 2015.
a problem je što npr u San Fierru vozam se,(prazan server) i odjednom mi crasha...(Nema nikakvih mapanih objekata ni ništa)
Nije uvijek isto,jednom me na MC planini npr,opet ponavljam samo me na mom serveru crasha,i ostalima također crasha samo na mom,ostali su sve 5.
arnel avdic
5
Underboss
18. Mar. 2015.
de malo provjeri drawdistance objekata svih kojih imaš na serveru , ili si nešto radio pa ti to zeza sjeti se malo ne mozemo mi razmisljat tvojim mozgom
branac_rocky
4
Shot Caller
18. Mar. 2015.
arnel avdic wrote on March 18, 2015, 9:05 pm:
de malo provjeri drawdistance objekata svih kojih imaš na serveru , ili si nešto radio pa ti to zeza sjeti se malo ne mozemo mi razmisljat tvojim mozgom

Nemam drawdistance na nijednom objektu

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.