Skripta koju koristim: ODRP(moja od 0)
Pomoc: Neznam sta se desava s textdrawom, kad sam server prebacio na 0.3.7 verziju, neki se pokazu neki ne, ove nove sto ubacim se ne pojavljuju, trazio sam po glavnom forumu o cem je rijec ali nisam nista naso, pa me znima o cemu se radi, kakve su to greske, i da znam sto posto da nije greska u skripti i nije do mene.
Dio skripte: /
[POMOC] Textdraw
312
pregleda
6
Mhm, daj mi taj jedan TD koji se ne pokazuje new i gdje se kreira kodove, ja sam imao prije problem npr array ide van svojih granica i tu se desi onda kao return 0;
ja sam to uspjeo rijesiti preko printa, da vidim gdje zabode na kreiranju... probaj odma direktno ako si kreiro npr textdrawove ovako:
i ako imas sad npr
ja sam to uspjeo rijesiti preko printa, da vidim gdje zabode na kreiranju... probaj odma direktno ako si kreiro npr textdrawove ovako:
new Text:Idemoo;i ako imas sad npr
new x = 6;
Idemoo = Create.... u tom slucaju se desava return 0;20. Jul 2015.
Proveri ono osnovno, dal si ubacio sve gde treba(pretpostavljam da znas gde sta treba posto si moderator ovde) i samo proveri jesi koristio TextDrawShowForPlayer, meni se desavalo da zaboravim zato ti kazem 😄
Ako si i to lepo odradio, onda kao sto kaze Vuzimir, lepo preko print-a mozes da nadjes gde je problem...
Ako si i to lepo odradio, onda kao sto kaze Vuzimir, lepo preko print-a mozes da nadjes gde je problem...
20. Jul 2015.
Vuzimir wrote on July 20, 2015, 12:48 pm:
Mhm, daj mi taj jedan TD koji se ne pokazuje new i gdje se kreira kodove, ja sam imao prije problem npr array ide van svojih granica i tu se desi onda kao return 0;
i ako imas sad npr
new Text:Idemoo;i ako imas sad npr
new x = 6;
Idemoo = Create.... u tom slucaju se desava return 0;nisam definiro s arrayom, a i textdrawi su isti kao i ovi sto rade, znaci u ongamemodeinit su upisani, textdrawshowplayer u publicu za timer,znaci greske kod mene nema, ne znam sta drugo moze, kad vratim na 0.3.z sve normalno, bude i ovi novi se pojave
20. Jul 2015.
Mislim da sam i ja imao tako neki slican problem, ali stvarno se ne secam kako sam ga resio ali desi se da SA-MP meni se desio jedan problem isto na modu od 0 koji sam totalno slucajno resio znaci toliko me je iznenadio samp (na kraj pameti mi nebi bilo da je do toga, a nije bila greska u mom kodu)..Jedino da pitas te mozgove koju su napravili SA-MP na njihovom oficijalnom forumu 😄
20. Jul 2015.
Acke wrote on July 20, 2015, 4:34 pm:
Mislim da sam i ja imao tako neki slican problem, ali stvarno se ne secam kako sam ga resio ali desi se da SA-MP meni se desio jedan problem isto na modu od 0 koji sam totalno slucajno resio znaci toliko me je iznenadio samp (na kraj pameti mi nebi bilo da je do toga, a nije bila greska u mom kodu)..Jedino da pitas te mozgove koju su napravili SA-MP na njihovom oficijalnom forumu 😄
ne bi dobio odgovor nikad, al nema pravog rjesenja, uglavnom hvala vam, mislio da ima neki problem u novoj verziji, snacu se. 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava