[Pomoc] Salje 9999999999 puta SCM

Započeo Bugi
23. Maj 2013. Zaključano
279
pregleda
6
5
Crime Lord
23. Maj 2013.
Skripta koju koristim: od 0
Detaljan opis problema: Napravio sam robbank i sad problem je sledeci: kad kucam robbank ovaj text upozorenje i ovo ispisuje 99999999999999999999 puta pomagajte  :-*
Dio skripte:
CMD:robbank(playerid, params[])
{
        if(IsPlayerConnected(playerid))
        {
            if(robbing == 1)
            {
                SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "{FFFF00}{AFAFAF} Vec pljackate banku");
                return 1;
            }
            if(alreadyrobbed == 1)
            {
                SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{FFFF00}{AFAFAF} Ne mozete da pljackate banku.");
                return 1;
              }
            if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 1.7, 682.9809,483.2711,704.1957))
            {
                SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "{FFFF00}{AFAFAF} Niste na mestu za pljacku banke.");
                return 1;
            }
                    SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{FF0000}[LZ|PLJACKA] {AFAFAF} Poceli ste da pljackate, sacekajte 60 sekundi");
                    SetTimerEx("bankrob", 60, false, "i", playerid);
                    robbing = 1;
                    SendClientMessageToAll(COLOR_ORANGE, "{0000FF}||----------UPOZORENJE----------||");
                    SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, " || U toku je pljacka Beogradske banke.");
                    SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, " || Sve jedinice se mole da reaguju");
                    SendClientMessageToAll(COLOR_ORANGE, "{0000FF}||----------UPOZORENJE----------||");
            return 1;
}
return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
ivica158
5
Crime Lord
23. Maj 2013.
zasto saljes svima poruku sendclientmessagetoall ako si namijenio da to ide policiji

primjer tipa ovako
format(string, sizeof string, "tvoj tekst."); 
DeptPoruka(DEPT_BOJA, string);----> ovo oznacava da salje recimo policiji fbi swat, ako imas takvo nesta, ako me shvacas.
Bugi
5
Crime Lord
23. Maj 2013.
Quote from May 23, 2013, 2:46 pm:
zasto saljes svima poruku sendclientmessagetoall ako si namijenio da to ide policiji

primjer tipa ovako
format(string, sizeof string, "tvoj tekst."); 
DeptPoruka(DEPT_BOJA, string);----> ovo oznacava da salje recimo policiji fbi swat, ako imas takvo nesta, ako me shvacas.

Ne blesi 😄 problem je sto salje 9999999999 puta a ja i ocu da salje toall  :-*
Bugi
5
Crime Lord
23. Maj 2013.
resio sam ali ono nije dupla tema pitao sam za countdown jbt kako da mi ispisuje ono 60,59,58 da ostane na mestu zans na sta mislim...  😢
Bugi
5
Crime Lord
23. Maj 2013.
forward bankrob(playerid);
forward robbedoff(playerid);
public bankrob(playerid)
{
new money = 900*PlayerInfo;
    SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{FF0000}[LZ|PLJACKA]{AFAFAF} Opljackali ste banku, sada bezite!!");
    GivePlayerMoney(playerid, money);
    PlayerInfo = PlayerInfo+money;
    alreadyrobbed = 1;
    robbing = 0;
    SetTimerEx("robbedoff", 1800000, false, "i", playerid);
    SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, " || Banka je opljackana uspesno.");
    SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, " || Zgrada banke je opkoljena jedinicama.");
    return 1;
}

Eto znaci Ocu ono da pise Pljackate jos: 60 pa posle 1sec Pljackate jos: 59 i tako do 0 i da dobije pare.. msm to da dobije prae je u redu samo da taj count nekako napravim 😄
Blaeks_Biofor
5
Forum Don
23. Maj 2013.
u komandi stavis novu funkciju koja ce ocitavati taj gametext za pljacku a u toj novoj funkciji ocitas ovu funkciju bankrobbed

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.