[Pomoc] Ne mogu da compile xber 3.5.5

Započeo Mayor.
1. Apr. 2017.
561
pregleda
7
2
Street Runner
1. Apr. 2017.
Skripta koju koristim: Balkan Extazy xber 3.5.5
Detaljan opis problema: nov sam u ovome i predugo se mucim sa ovom skriptom. Naime poenta cele price je da ja hocu sebi da dam ownera na kucnom serveru s tim sto preko scriptfiles->korisnici ne moze, i preko rcon login ne moze... tako da kontam da moze nesto u skripti da se izmeni.
Trazio sam po ovom forumu i nasao sam donekle logicno resenje da se u skripti izmeni owner_1. To kada uradim i stisnem compile ceo pawno zabode i kada pokrenem ponovo server nece uopste da ucita mod posle toga (pre toga ga je ucitavao, registrovao sam se normalno na srv)
Takodje cak i da mi ovo uspe opet bi me guzio onaj keycode koji se trazi kada se logujes kao vlasnik... nasao sam taj kod u skripti ali kad sam pokusao da se ulogujem pod imenom Doz (uteftereni owner_1) taj kod nije bio validan i posle toga me stalno kikuje kad se logujem pod tim imenom... ako ima neko ko je malo bolje upoznat sa ovim modom bio bih zahvalan da mi pomogne... ako je problem kompleksan i mrsko vam je da kucate mozemo se cuti na skajpu il nebitno...
Dio skripte: mislim da nije potrebno, ko se razume u mod valjda mu je dovoljno ovo
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
expressoboy123
5
Godfather
1. Apr. 2017.
Izbrisi pawn.cfg i moces compile i stavi svoje ime na definiciji owner 1 i kad se reg idi rcon login i daj admina
Mayor.
2
Street Runner
1. Apr. 2017.
Hvala, pokusacu pa javljam dal sam uspeo
Mayor.
2
Street Runner
1. Apr. 2017.
sry za DP
Nece, probao sam da obrisem, opet isti error izlazi, evo slika: http://imgur.com/a/qLBaK
kad sam vec tu, znam unapred da ce me i ovo zajebavati pa da pitam odma:
///////////////////////////////////////////////////////
#define A_LD_CODE 2345
///////////////////////////////////////////////////////

jel treba ovaj kod da bude pod navodnicima i da li je to taj keycode sto unosim kad se logujem kao owner.
BTW mod je u originalnom stanju, kako sam ga skinuo odavde, nista nije dirano.
i jos jedna stvar, kada ulazim u pawno izlazi mi kao error (failed to set data for "), ja tu stisnem ok, ili izadjem i on otvara pawno normalno... mozda je do toga nesto.
Pikac
5
Underboss
1. Apr. 2017.
To sto ti izlazi failed to set data for evo resenja: otidji u pawno folder idi u settings i tamo gde ti pise FileAssoc=1 tu stavis FileAssoc=0
Mayor.
2
Street Runner
1. Apr. 2017.
Uspeo, hvala obojici!
Jel da lockam ja ili cekamo moderatore? 😄
expressoboy123
5
Godfather
1. Apr. 2017.
Kad vec imas opciju 😀

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.