[POMOC] Errori

Započeo LoOdaK
8. Jan. 2015. Zaključano
287
pregleda
10
6
OG Legend
8. Jan. 2015.
Skripta koju koristim😮d 0
Detaljan opis problema: pa ovako pravim reg sistem i imam errore na ovoj liniji
Dio kripte:
format(str, sizeof(str), ""tzuta"%s - PRAVILA", SERVER_NAME);

a ovo su errori
C:\Documents and Settings\PCB\Desktop\SERVER\gamemodes\Alpha.pwn(66) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Documents and Settings\PCB\Desktop\SERVER\gamemodes\Alpha.pwn(66) : error 001: expected token: ";", but found "-string-"
C:\Documents and Settings\PCB\Desktop\SERVER\gamemodes\Alpha.pwn(66) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Documents and Settings\PCB\Desktop\SERVER\gamemodes\Alpha.pwn(66) : fatal error 107: too many error messages on one line

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
LAVendeta
4
Shot Caller
8. Jan. 2015.
format(str, sizeof(str), "stavis tu %s TEXT", ime);
Boki Boki
6
OG Legend
8. Jan. 2015.
Sada imam ovde error
format(str2, sizeof(str2), ""tzuta"%s, \nDobro Dosao na Alpha Server!\n\nKako bih igrao moras prihvatiti\ndole navedena pravila:\n\n1.Zabranjeno je psovanje i vrijedjanje\n2.Zabranjeno je iskoristavanje bugova\n3.Zabranjen je DeathMatch\n4.Zabranjeno koristenje CHEAT-a (CHEAT=BAN)\n\nDali prihvatas pravila ?", pName(playerid)};
LAVendeta
4
Shot Caller
8. Jan. 2015.
pa opet imas isti problem prepravi kao sto sam it dao i dopuni
Boki Boki
6
OG Legend
8. Jan. 2015.
Evo napravio sam i imam samo jos jedan error ne mogu ga shvatiti sta znaci i kako ga popraviti
error 001: expected token: ",", but found ";"
Rudimental
5
OG Legend
8. Jan. 2015.
Posalji tu liniju na kojoj imas taj error...
Kriso_Anderson
5
Kingpin
8. Jan. 2015.
Da ti kazem samo jedno pored drugog si \n
Boki Boki
6
OG Legend
8. Jan. 2015.
Rudi evo linije
format(str2, sizeof(str2), "%s, \nDobro Dosao na Alpha Server!\n\nKako bih igrao moras prihvatiti\ndole navedena pravila:\n\n1.Zabranjeno je psovanje i vrijedjanje\n2.Zabranjeno je iskoristavanje bugova\n3.Zabranjen je DeathMatch\n4.Zabranjeno koristenje CHEAT-a (CHEAT=BAN)\n\nDali prihvatas pravila ?", pName(playerid);
Rudimental
5
OG Legend
8. Jan. 2015.
Falila ti jos 1 zagrada koja bi zatvorila format
format(str2, sizeof(str2), "%s, \nDobro Dosao na Alpha Server!\n\nKako bih igrao moras prihvatiti\ndole navedena pravila:\n\n1.Zabranjeno je psovanje i vrijedjanje\n2.Zabranjeno je iskoristavanje bugova\n3.Zabranjen je DeathMatch\n4.Zabranjeno koristenje CHEAT-a (CHEAT=BAN)\n\nDali prihvatas pravila ?", pName(playerid));
Boki Boki
6
OG Legend
8. Jan. 2015.
Hvala Rudi moze lock

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.