[Pomoc] Error

18. Jun 2014. Zaključano
571
pregleda
12
5
Crime Lord
18. Jun 2014.
Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Dodao sam ono skin i vozila u dialogu i baca mi error i warning nekoliko.
C:\Users\Korisnik\Downloads\ 
Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(192) : error 017: undefined symbol "TEXT_DRAW_FONT_MODEL_PREVIEW"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(196) : error 017: undefined symbol "PlayerTextDrawSetPreviewModel"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(197) : error 017: undefined symbol "PlayerTextDrawSetPreviewRot"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(189) : warning 203: symbol is never used: "mZoom"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(189) : warning 203: symbol is never used: "Zrot"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(189) : warning 203: symbol is never used: "Yrot"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(189) : warning 203: symbol is never used: "Xrot"
C:\Users\Korisnik\Downloads\Mr.Braun\pawno\include\mSelection.inc(189) : warning 203: symbol is never used: "modelindex"

Dio skripte:
James_SmithXDl
6
OG Legend
18. Jun 2014.
updetuj a_samp inc na najnoviju verziju kao i taj inc. i otvori mod njegovim pawnom
Branko_Milovanovic
5
Crime Lord
18. Jun 2014.
Update sam o5 nece ?
James_SmithXDl
6
OG Legend
18. Jun 2014.
pa updejtuj citav server na jednu verziju tako i inc fajlove do toga ti je.
Branko_Milovanovic
5
Crime Lord
18. Jun 2014.
Ako mozes naci ovo je sve sto ima taj server... ( GTA BOSNA )
#include < a_samp >
#include < a_objects >
#include < core >
#include < float >
#include < time >
#include < morphinc >
#include < file >
#include < foreach >
#include < streamer >
#include < YSI\y_ini >
#include < YSI\y_amx >
#include < YSI\y_commands >
#include < sscanf2 >
#include < Dini >
#include < EVD >
#include < mSelection >
James_SmithXDl
6
OG Legend
18. Jun 2014.
skini samo samp 0.3z server prebaci inc fajlove koji se nalaze u njemu u svoj mod pa ako ti i za ostale javlja problem i njih updejtuj.
Branko_Milovanovic
5
Crime Lord
18. Jun 2014.
Sad nece da mi startuje server.
[17:39:51] *** Streamer Plugin: Include file version does not match plugin version (script needs to be recompiled with the latest include file)
[17:39:51] Script[gamemodes/as.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[17:39:51] Number of vehicle models: 0
James_SmithXDl
6
OG Legend
18. Jun 2014.
pa kaze ti da verzija plugin nije ista kao verzija plugina. ako si ubacio neki od novi plugina uradi recompile scripte i plugin koji si skino ubaci njegov dll u plugins i njegov inc u include fajlove.
Branko_Milovanovic
5
Crime Lord
18. Jun 2014.
Skinuo sam sa SA:MP windows server inculde sve al opet nece pluginsa nije bilo...
James_SmithXDl
6
OG Legend
18. Jun 2014.
Scripter Braun wrote on June 18, 2014, 4:01 pm:
Skinuo sam sa SA:MP windows server inculde sve al opet nece pluginsa nije bilo...

sta nece moram raditi ako skines streamer ubacis njegov plugin i inc i recompile scriptu tako i svaki drugi plugin.
Branko_Milovanovic
5
Crime Lord
18. Jun 2014.
Skinuo sam streamer i sada radi video sam da ima jedan streamer da ucita 1000+ objekata u blizini ?
James_SmithXDl
6
OG Legend
18. Jun 2014.
Scripter Braun wrote on June 18, 2014, 4:09 pm:
Skinuo sam streamer i sada radi video sam da ima jedan streamer da ucita 1000+ objekata u blizini ?

jedini jos za kojeg znam pored tog je http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=39836

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.