[POMOC] Error

Započeo Marko Sekulic
4. Dec. 2013. Zaključano
327
pregleda
13
3
Wheel Man
4. Dec. 2013.
Skripta koju koristim: Extreme
Detaljan opis problema: Pokusao sam da update streamer na 2.6.1.0 zamjeno sam u folderu plugins streamer.dll i streamer.so i zamjeno sam u pawno/include streamer.inc  i kad sam pokusao compile mod izbaci mi error ovaj:
Error:
C:\Documents and Settings\Nermin\Desktop\Extreme Edit\pawno\include\streamer.inc(155) : error 017: undefined symbol "OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128"
Kroni
5
Underboss
4. Dec. 2013.
dodaj ovo negde na frh scripte
#define OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128
marko_sekulic
3
Wheel Man
4. Dec. 2013.
Isti error opet  ☹️
Bugi
5
Crime Lord
4. Dec. 2013.
www.sa-mp.com i skini nov samp server i updatuj plugine sve 🙂 kao i include fajlove
marko_sekulic
3
Wheel Man
4. Dec. 2013.
|LZ| Bugi wrote on December 4, 2013, 7:34 pm:
www.sa-mp.com i skini nov samp server i updatuj plugine sve 🙂 kao i include fajlove

to je za tebe lako za uradit, ali za mene ne  🤐 mozes li malo opsirnije objasniti ili na pm ili ovdje kako da uradim to 🙂
Benac
4
Enforcer
4. Dec. 2013.
Moras update server na 0.3x i rijesio si
MadDog
5
Crime Lord
5. Dec. 2013.
Kada skines samp server sa linka gdje su ti dali, dobices samp-server.exe, samp-npc.exe, includes, pawno itd...potrebno je da sve SADRZAJE tih foldera prebacis u SVOJE foldere, nikako nemoj FOLDERE da kopiras samo kod sebe, jer ces izgubiti dosta stvari, koje su ti vec potrebne za rad moda.
Blaeks_Biofor
5
Forum Don
5. Dec. 2013.
Quote from December 5, 2013, 6:07 pm:
Kada skines samp server sa linka gdje su ti dali, dobices samp-server.exe, samp-npc.exe, includes, pawno itd...potrebno je da sve SADRZAJE tih foldera prebacis u SVOJE foldere, nikako nemoj FOLDERE da kopiras samo kod sebe, jer ces izgubiti dosta stvari, koje su ti vec potrebne za rad moda.
ne sve foldere, filterskripte i plugine ne kao ni gamemod
marko_sekulic
3
Wheel Man
5. Dec. 2013.
uradio sam to sto ste rekli, i isto sam ubacio streamer 2.6.1.0 i include njegovu i compilam i nema errora ali kad pokrenem server nece da mi load ni streamer ni sscanf omg tj. nece da se upali srw..
a kad vratim plugin streamer stari od 2.6.0.0 onda radi sve normalno  😢
Blaeks_Biofor
5
Forum Don
5. Dec. 2013.
zaboravio si streamer plugin fajl
marko_sekulic
3
Wheel Man
5. Dec. 2013.
streamer.dll i streamer.so sam ubacio sta jos fali...
Blaeks_Biofor
5
Forum Don
5. Dec. 2013.
da ga zapises u server .cfg ?
marko_sekulic
3
Wheel Man
5. Dec. 2013.
zapisao sam..
plugins streamer sscanf

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.