Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema: GM mi je radio okej do sad i kad sam probao da ubacim nekih objekata i onda compile i mi izlazi ovaj error
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/28of88
[Pomoc] Error
287
pregleda
11
4. Dec. 2013.
Probao sam al opet isto ☹️
I bilo koji gm da otvorim i idem compile izadje mi ovaj eror
I bilo koji gm da otvorim i idem compile izadje mi ovaj eror
4. Dec. 2013.
Kako mislis? Meni je do juce radilo sve okej, sad bilo koji gm da otvorim i idem compile mi izadje error
4. Dec. 2013.
Pa probao sam 2-3 gm isti error. Jutros mi je radio pustao sam srv, i posle toga sam radio neku mapu u mta i reko haj da ubacim na srv i kad sam ubacio i idem compile kad ono izadje mi ovaj error -.-
5. Dec. 2013.
Ma skinuo sam pawno i probao prvo otvorim pawno pa idemo open nadjem GM i compile ali opet mi izlazi taj jebeni error sad sa junkbuster include -.- stv neznam kako da popravim ovo vise
5. Dec. 2013.
Niki_Nicky wrote on December 5, 2013, 2:18 pm:
Ma skinuo sam pawno i probao prvo otvorim pawno pa idemo open nadjem GM i compile ali opet mi izlazi taj jebeni error sad sa junkbuster include -.- stv neznam kako da popravim ovo vise
Ako si skinuo ponovo pawno i samo ga ubacio tamo umjesto staroga, onda si izgubio include fajlove koje se nalaze u pawno > include
Pokusaj sada npr izbaci ti error tipa: cant find utils da uzmes taj utils include i ubacis ga u pawno > include jer ocigledno nedostaje.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava