Pomoc

Započeo Arnesos
2. Apr. 2018.
1,038
pregleda
18
3
Wheel Man
2. Apr. 2018.
Stalno mi  izlaze razni errori tipa ovog: undefined symbol "playerid"
Kako mogu jednom za stalno rijestiti ovaj error ako moze neko da pomogne ali detaljno jer sam pocetnik.
muamerkadusic
5
Godfather
2. Apr. 2018.
daj neku liniju
Belegija
4
Enforcer
2. Apr. 2018.
Arnesos wrote on April 2, 2018, 11:19 am:
Stalno mi  izlaze razni errori tipa ovog: undefined symbol "playerid"
Kako mogu jednom za stalno rijestiti ovaj error ako moze neko da pomogne ali detaljno jer sam pocetnik.

I ubuduce postavljaj temu po formularu jer ce ti je moderator zakljucati,a niko nece da stigne da ti pomogne
Arnesos
3
Wheel Man
2. Apr. 2018.
#Mumi wrote on April 2, 2018, 11:40 am:
daj neku liniju

U ovom tu dijelu ima error: https://pastebin.com/82zHnyhP
Djole2
3
Hustler
2. Apr. 2018.
RemoveBuldingForPlayer stavljas ispod OnPlayerConnect, to ti znaci da kada se igrac konektuje obrise te objekte
Dragan_Milosavljevic
4
Shot Caller
2. Apr. 2018.
Vidi ovako kada brises neke objekte " RemoveBuildingForPlayer " te kodove koje dobijes stavljas pod " public OnPlayerConnect ", a objekte koje kreiras i menjas teksture stavljas pod " public OnGameModeInit ".
Sada sve kodove brisanja prebaci u public OnPlayerConnect, a kodove kreiranja objekata i menjanja tekstura ostavi pod public OnGameModeInit.
Ti sada u skripti mozes iznacavati pomocu //(ime mape) da bi kasnije znao koje ti je od koje mape.
muamerkadusic
5
Godfather
2. Apr. 2018.
sve remove objekte prebaci pod onplayerconnect
Arnesos
3
Wheel Man
2. Apr. 2018.
Dragan_Milosavljevic wrote on April 2, 2018, 12:06 pm:
Vidi ovako kada brises neke objekte " RemoveBuildingForPlayer " te kodove koje dobijes stavljas pod " public OnPlayerConnect ", a objekte koje kreiras i menjas teksture stavljas pod " public OnGameModeInit ".
Sada sve kodove brisanja prebaci u public OnPlayerConnect, a kodove kreiranja objekata i menjanja tekstura ostavi pod public OnGameModeInit.
Ti sada u skripti mozes iznacavati pomocu //(ime mape) da bi kasnije znao koje ti je od koje mape.
Ok sve sam tako uradio ali, bilo je nekih gresaka undifinded symbol onda sam na vrhu skripte dodao #include kada to dodam nema errora ali kada udjem na server nema ni gamemod-a ni nista kao da je server na kojem je sve deafult, pitanje je kako da stavim  #include a da mi ne brise GM
Arnesos
3
Wheel Man
2. Apr. 2018.
#Mumi wrote on April 2, 2018, 12:18 pm:
sve remove objekte prebaci pod onplayerconnect
Ok sve sam tako uradio ali, bilo je nekih gresaka undifinded symbol onda sam na vrhu skripte dodao #include kada to dodam nema errora ali kada udjem na server nema ni gamemod-a ni nista kao da je server na kojem je sve deafult, pitanje je kako da stavim  #include a da mi ne brise GM
muamerkadusic
5
Godfather
2. Apr. 2018.
Arnesos wrote on April 2, 2018, 12:19 pm:

server.cfg mi na pastebin postavi
Arnesos
3
Wheel Man
2. Apr. 2018.
#Mumi wrote on April 2, 2018, 12:21 pm:
server.cfg mi na pastebin postavi
https://pastebin.com/WR6zvsT9
muamerkadusic
5
Godfather
2. Apr. 2018.
Arnesos wrote on April 2, 2018, 12:24 pm:
https://pastebin.com/WR6zvsT9

obrisi filterscripts pa probaj
Arnesos
3
Wheel Man
2. Apr. 2018.
#Mumi wrote on April 2, 2018, 12:25 pm:
obrisi filterscripts pa probaj
Opet isto
Djole2
3
Hustler
2. Apr. 2018.
Stavi port 7777 i dodaj u samp client IP: :7777
Dragan_Milosavljevic
4
Shot Caller
2. Apr. 2018.
Druze udji u fasciklu plugins i vidi sta imas tamo, napisi mi sta ti tamo stoji.
Verovatno trebas da instaliras streamer i sscanf, verovatno su ti potrebni.
U server.cfg ispod filterscripts dosas  plugins streamer sscanf
ajde vidi u fascikli plugins sta imas i napisi

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.