[Pomoc]

Započeo mafica
13. Okt. 2010.
2,422
pregleda
19
4
Enforcer
13. Okt. 2010.
E moze pomoc ovako skino sam neki mod al bio mozda 30% samo preveden i bio je cijel zbagan.,...Ako mozete da mi nadete neki dobar po mogucnosti da je preveden 100% al da nema baggova..I ovo me zanima..Kako sebe postaviti za 1338 admina na svom kucnom serveru,,😁
UNAPRIJED HVALA!
Willy
5
Underboss
13. Okt. 2010.
1.Nigdje neces naci 100% preveden i da nema bugova
2.Odes u scriptfiles---users---tu najdes sebe i postavis se kao adminlevel 1338
mafica
4
Enforcer
13. Okt. 2010.
brate netrazim sad sve bez buggova i bas sve prevedeno trazim bar da je prilicno prevedeno i nemoj sad tamo buggove da letim..😄 hvala za ovo admina...Thanx
Willy
5
Underboss
13. Okt. 2010.
Odes u temu gamemodes i trazis,najvjerovatnije ces naci preveden ravens mod ili godfather...nece biti 100% ali ce biti oko 70-80%
mafica
4
Enforcer
13. Okt. 2010.
ee iskreno da ti kazem pregledo sam prvih 10 stranica i skido da vidim bola to nije sve 5% prevedeno ozb..Lik napise Raven's RolePlay Preveden 100% tamo nije ni 5% take igrace treba ban...znam sad svi mislite sve zelim na gotovo al nije tako trazio sam ev i dalje trazima al ako neko zna da mi javi jer hitno mi treba,.,, 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
filip_pnv
4
Made Man
13. Okt. 2010.
Koliko znam, ovo treba biti preveden mod. evo ti link, pa skini i pogledaj

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=6313.0
gonss
5
Crime Lord
13. Okt. 2010.
Ovo za 1338: Pogledas koji je rcon, pa odes na srv kucas /rcon login [tvoj pass] , Kad se ulogujes /makeadmin ID 1338 i head si!
GameMode: Nadji neki ovdde u pod forumu gamemodes ili idi na forum.samp i tamo nadji neki pa ga lepo prevedi i uredi
Na muci se poznaju junaci!
mafica
4
Enforcer
13. Okt. 2010.
Moonwalker wrote on October 13, 2010, 7:42 am:
Koliko znam, ovo treba biti preveden mod. evo ti link, pa skini i pogledaj

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=6313.0

sve je to super XD...a jos da radi ta stranica odakle se skida..:S
Willy
5
Underboss
13. Okt. 2010.
gonss.pwn wrote on October 13, 2010, 7:43 am:
Ovo za 1338: Pogledas koji je rcon, pa odes na srv kucas /rcon login [tvoj pass] , Kad se ulogujes /makemaster ID 1338 i head si!
GameMode: Nadji neki ovdde u pod forumu gamemodes ili idi na forum.samp i tamo nadji neki pa ga lepo prevedi i uredi

/makemaster ti je za gamemasere a ne za admine -.-"
gonss
5
Crime Lord
13. Okt. 2010.
Sub Zero wrote on October 13, 2010, 7:43 am:
Ovo za 1338: Pogledas koji je rcon, pa odes na srv kucas /rcon login [tvoj pass] , Kad se ulogujes /makemaster ID 1338 i head si!

Premino
Lol, radim nesto sa /makemaster pa mi to u glavi 😄
mafica
4
Enforcer
13. Okt. 2010.
gonss.pwn wrote on October 13, 2010, 7:43 am:

Premino
Lol, radim nesto sa /makemaster pa mi to u glavi 😄
  to nije ni vazno kad nemogu u ovom obicnom GM koji mi je dosao da ukucam bilo koju komandu skoro..😄 aj neki gamemod da je preveden bar 50% il dajte da je englesk ial 100% 😄
gonss
5
Crime Lord
13. Okt. 2010.
Zasto jednostavno ne bi trazio?
http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=71
ili
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=12.0
Mozes jednostavno da ih biras! Ne moze mi tebi da damo sve na tacni 😄
mafica
4
Enforcer
14. Okt. 2010.
ee pregledao sam al jedino sto sam nasao dobar GTARP al cijel zbagannn ajde neko jos nek posta svoj sto je editovao do pola il da ima neki na engleskom nesto..
..:::Eu:::...Nicky_Boss
4
Enforcer
14. Okt. 2010.
poslacu ti na pm  😁
mafica
4
Enforcer
14. Okt. 2010.
too brate hvala ti punoo!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.