Zaključano
Pomoc
1,031
pregleda
23
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 4 godine
V01D wrote on November 8, 2021, 9:35 pm:
A cek stani, da li ti izbaci .amx fajl? I da li mod radi nakon compile-a? Tacnije mozes pokrenuti samp-server.exe i ono sto si izmenio se zapravo izmenilo na serveru?
Ne, ne kreira .amx
pre 4 godine
Ja sam imao problem sa tim, greska je bila sto sam definisao jednu vrednost a uneo drugu u array-u. Nisam bio zavrsio ono sto sam planirao.
Preko sampctl-a izbaci error:
U sublime ne izbaci nista, izbaci kao tebi samo finished i tjt.
Primer:
Preko sampctl-a izbaci error:
ERROR: Error encountered during build: failed to compile package, run: 1: exit status -1073741819U sublime ne izbaci nista, izbaci kao tebi samo finished i tjt.
Primer:
#define MAX_BLA 20
new const bla [] = {
"bla1",
"bla2",
"bla3"
};
pre 4 godine
E pa brate lepo napisi, ti compile a ono se nista ne desava, ne izbacuje output i slicno, a ne 10-15 sekundi delay.
Posto vidim da koristis community, a poslednja verzija je 3.10.10 i ima par kritickih bagova gde ako header funkcije i forward deklaracije se razlikuju on ce da crash (to je jedno, ima ih jos par, ja sam prijavio nesto je fixed nesto nije, ali svejedno nije merged i released)
Ako hoces probaj ovo, to je custom verzija (znaci binarni fajlovi nisu sa github-a), sve je 3.10.10 samo je taj bug fix uzet iz dev brancha i manuelno ubacen pa recompajlovan sa Visual Studio 2019 (trebalo i meni pre par meseci)
https://www.mediafire.com/file/nz6y1ixhjwjo0bd/Pawno-3.10.10-Custom.zip/file
Ako ti hvali kakav msvc fajl, nemoj na google slucajno da trazis bas taj fajl nego skini Redistruible packages (mozes onaj all in one najbolje)
Posto vidim da koristis community, a poslednja verzija je 3.10.10 i ima par kritickih bagova gde ako header funkcije i forward deklaracije se razlikuju on ce da crash (to je jedno, ima ih jos par, ja sam prijavio nesto je fixed nesto nije, ali svejedno nije merged i released)
Ako hoces probaj ovo, to je custom verzija (znaci binarni fajlovi nisu sa github-a), sve je 3.10.10 samo je taj bug fix uzet iz dev brancha i manuelno ubacen pa recompajlovan sa Visual Studio 2019 (trebalo i meni pre par meseci)
https://www.mediafire.com/file/nz6y1ixhjwjo0bd/Pawno-3.10.10-Custom.zip/file
Ako ti hvali kakav msvc fajl, nemoj na google slucajno da trazis bas taj fajl nego skini Redistruible packages (mozes onaj all in one najbolje)
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava