Pomoc

Započeo Fergosonn
13. Jun 2021.
970
pregleda
13
4
Made Man
13. Jun 2021.
Problem(error/warning): Ne ispisuje tekst na OnPlayerConnect
Deo skripte:
if(PlayerInfo == 1 || PlayerInfo == 2 || PlayerInfo == 3 || PlayerInfo == 4 || PlayerInfo == 5 || PlayerInfo == 6)
{
new godina,mesec,dan;
getdate(godina, mesec, dan);
new istekmesec = PlayerInfo;
new istekgodina = PlayerInfo;
new istekdan = PlayerInfo;
if(dan < istekdan && mesec < istekmesec && godina < istekgodina)
if(dan > istekdan && mesec < istekmesec && godina > istekgodina)
if(dan > istekdan && mesec > istekmesec && godina < istekgodina)
if(dan < istekdan && mesec > istekmesec && godina > istekgodina)
{
va_SendClientMessage(playerid,-1, ""ZUTA" "BELA"Vas VIP Paket istice `%d.%d.%d`",PlayerInfo,PlayerInfo,PlayerInfo);
    }
//========================={ VIP PRODUZAVANJE }===========================//
if(dan > istekdan && mesec > istekmesec && godina > istekgodina)
{
SCM(playerid, -1, ""ZUTA" "BELA"Vas VIP Paket je istekao molimo vas da ga produzite");
    PlayerInfo = PlayerInfo;
    PlayerInfo = 0;
    PlayerInfo = 0;
    PlayerInfo = 0;
    PlayerInfo = 0;
}
}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):

Ovako odradio sam sistem produzivanje vipova al problem je sto ne izvrsava naredbu
Taylor Script
4
Made Man
14. Jun 2021.
Gore stavi if playerinfo pvip > 0 to ili ili ili ti je nepotrebno a za provjere isteka vipa uzmes iz nekog drugog gamemoda msm sto bi rpavio nesto od 0 ako vec ima jedino ako vjezbas onda sam kompajliraj to u glavi to su samo provjerice i tjt
Fergosonn
4
Made Man
14. Jun 2021.
Taylor Morelli wrote on June 14, 2021, 9:00 am:
Gore stavi if playerinfo pvip > 0 to ili ili ili ti je nepotrebno a za provjere isteka vipa uzmes iz nekog drugog gamemoda msm sto bi rpavio nesto od 0 ako vec ima jedino ako vjezbas onda sam kompajliraj to u glavi to su samo provjerice i tjt

Sistem sam odavno napravio ali problem je sto je bio i pvip > 0 i sve i ovo sam probao nista neradi
stevich
6
Kingpin
🔥2
14. Jun 2021.
I sto stavljate u ime Dv u pwn kad se ne razumete
Fergosonn
4
Made Man
14. Jun 2021.
stevich wrote on June 14, 2021, 10:38 am:
I sto stavljate u ime Dv u pwn kad se ne razumete

Desi ti u mom imenu video dev i pwn?
Sage
4
Enforcer
14. Jun 2021.
Au sine pa ti se bodes, sta mucis sebe ovako? Nauci da koristis UNIX vreme

Svakako, izvoli.
if(PlayerInfo) { // Da li je igrac VIP?
    new
        godina,
        mesec,
        dan;

getdate(godina, mesec, dan);

new
        istekmesec = PlayerInfo,
        istekgodina = PlayerInfo,
        istekdan = PlayerInfo;

if(dan > istekdan && mesec > istekmesec && godina >= istekgodina) {
        SCM(playerid, -1, ""ZUTA" "BELA"Vas VIP Paket je istekao molimo vas da ga produzite");
        PlayerInfo = PlayerInfo;
        PlayerInfo = 0;
        PlayerInfo = 0;
        PlayerInfo = 0;
        PlayerInfo = 0;
    } else {
        va_SendClientMessage(playerid,-1, ""ZUTA" "BELA"Vas VIP Paket istice `%d.%d.%d`",PlayerInfo,PlayerInfo,PlayerInfo);
    }
}
Muma Rascall
6
Forum Don
14. Jun 2021.
Kako ove ifove pravite ko vas je to naučio svega vam, ne znam kako compiler uspije i stvorit amx

Usput ako koristiš y_va dodaj i y_colors
Sage
4
Enforcer
14. Jun 2021.
'xza wrote on June 14, 2021, 11:45 am:
Kako ove ifove pravite ko vas je to naučio svega vam, ne znam kako compiler uspije i stvorit amx

Bukvalno, isuse dragi 5 if-ova vezanih nzm ni kako se compile ono
NegativeIQ
5
Kingpin
14. Jun 2021.
'xza wrote on June 14, 2021, 11:45 am:

Kako se compile? Lagano, ako razmislis malo bolje. Ukoliko je ispunjen uslov u prvom IF-u onda se poziva prva sledeca naredba. S obzirom na to da je if samo po sebi naredba bice pozvan isto ko da si koristio blok (viticaste zagrade). I u sustini blok je skup naredbi grupisanih u jednu cjelinu.

On topic: kako je vec Sage napisao iznad, koristi Unix Timestamp,  gettime() vraca timestamp i argumenti nisu obavezni. Pored toga imas masu pluginova i includova za rad sa nima to jest da konvertujes u godinu, mesec i slicno. Mozes cak da znas da li je prestupna i slicno (ako ti to treba...)
Sage
4
Enforcer
14. Jun 2021.
Deleted User wrote on June 14, 2021, 4:19 pm:
Kako se compile? Lagano, ako razmislis malo bolje. Ukoliko je ispunjen uslov u prvom IF-u onda se poziva prva sledeca naredba. S obzirom na to da je if samo po sebi naredba bice pozvan isto ko da si koristio blok (viticaste zagrade). I u sustini blok je skup naredbi grupisanih u jednu cjelinu.

On topic: kako je vec Sage napisao iznad, koristi Unix Timestamp,  gettime() vraca timestamp i argumenti nisu obavezni. Pored toga imas masu pluginova i includova za rad sa nima to jest da konvertujes u godinu, mesec i slicno. Mozes cak da znas da li je prestupna i slicno (ako ti to treba...)

Ne mislimo bukvalno kako se compile jebem mu miša ;-;
Muma Rascall
6
Forum Don
14. Jun 2021.
Deleted User wrote on June 14, 2021, 4:19 pm:

Razumijem ja da će se compile, al kažem da je debilno napisano
NegativeIQ
5
Kingpin
14. Jun 2021.
'xza wrote on June 14, 2021, 5:40 pm:
Razumijem ja da će se compile, al kažem da je debilno napisano

Kolko je takvih stvari ovde... 😄

Clan1,
Clan2,
...
Clan25

xD
Muma Rascall
6
Forum Don
14. Jun 2021.
Deleted User wrote on June 14, 2021, 5:56 pm:
Kolko je takvih stvari ovde... 😄

Clan1,
Clan2,
...
Clan25

xD
a jebiga ajde i to nekako nebitno kad se jednom napravi, ali ovakve stvari kao što su ifovi.. 😳

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.