Da li mi moze neko poslat npr sta znaci include,new,enum,define i ostalo da bi lakse razumeo skriptu.
HVALA! 😁
Pomoc
680
pregleda
6
Stefan23 wrote on April 25, 2021, 9:04 pm:
ili kako najbolje da razumem skriptu.
INCLUDE - to ti je #include, to ti treba za pokretanje srwa npr obavezno moras imat #include
NEW - to ti je npr new string; ako radis nesto npr format(string, sizeof string, "{FFFFFF}Ja sam Stefan"); SCM(playerid, -1, string); ako to nemas newovano pisalo bi ti undefined string
eto ja sam ti malo pomogao
25. Apr. 2021.
Lucas.PwN wrote on April 25, 2021, 9:56 pm:
DEFINE - ti je kada npr kucas SCM i pise ti undefined symbol i onda negde na vrh skripte napravis "#define SCM SendClientMessage"
INCLUDE - to ti je #include, to ti treba za pokretanje srwa npr obavezno moras imat #include i onda sscanf i streamer
NEW - to ti je npr new string; ako radis nesto npr format(string, sizeof string, "{FFFFFF}Ja sam Stefan"); SCM(playerid, -1, string); ako to nemas newovano pisalo bi ti undefined string
INCLUDE - to ti je #include, to ti treba za pokretanje srwa npr obavezno moras imat #include
svaka cast pomogao si mu kako da ne skripta 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava