Pomoc

Započeo Stefan23
25. Apr. 2021. Zaključano
680
pregleda
6
3
Street Runner
25. Apr. 2021.
Da li mi moze neko poslat npr sta znaci include,new,enum,define i ostalo da bi lakse razumeo skriptu.
HVALA! 😁
Stefan23
3
Street Runner
25. Apr. 2021.
ili kako najbolje da razumem skriptu.
Lucas.PwN
4
Shot Caller
25. Apr. 2021.
Stefan23 wrote on April 25, 2021, 9:04 pm:
ili kako najbolje da razumem skriptu.
DEFINE - ti je kada npr kucas SCM i pise ti undefined symbol i onda negde na vrh skripte napravis "#define SCM SendClientMessage"
INCLUDE - to ti je #include, to ti treba za pokretanje srwa npr obavezno moras imat #include i onda sscanf i streamer
NEW - to ti je npr new string; ako radis nesto npr format(string, sizeof string, "{FFFFFF}Ja sam Stefan"); SCM(playerid, -1, string); ako to nemas newovano pisalo bi ti undefined string
eto ja sam ti malo pomogao
dekszy
4
Enforcer
25. Apr. 2021.
Lucas.PwN wrote on April 25, 2021, 9:56 pm:
DEFINE - ti je kada npr kucas SCM i pise ti undefined symbol i onda negde na vrh skripte napravis "#define SCM SendClientMessage"
INCLUDE - to ti je #include, to ti treba za pokretanje srwa npr obavezno moras imat #include i onda sscanf i streamer
NEW - to ti je npr new string; ako radis nesto npr format(string, sizeof string, "{FFFFFF}Ja sam Stefan"); SCM(playerid, -1, string); ako to nemas newovano pisalo bi ti undefined string
eto ja sam ti malo pomogao

svaka cast pomogao si mu kako da ne skripta 😄
Lucas.PwN
4
Shot Caller
26. Apr. 2021.
dekszy wrote on April 25, 2021, 11:43 pm:
svaka cast pomogao si mu kako da ne skripta 😄
ono sta je trazio sam mu probao nekako ukratko reci
Momenzi Scripter
5
Made Man
26. Apr. 2021.
https://sampwiki.blast.hk/wiki/Scripting_Basics

Pikaboot je besplatna, open-source platforma za strimovanje muzike. Bez reklama, bez zaključanih funkcija i bez kompromisa sa kvalitetom zvuka ( 24-bit FLAC ).

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.