Pomoc

Započeo Un.known
18. Jul 2020.
628
pregleda
6
3
Hustler
18. Jul 2020.
Problem(error/warning): TDEditor nes
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ] /// [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/3vP2nFa,,,  znaci radilo je sve i odjednom, razmiljao sam da nije do toga da sam nes slucajno izbrisao pa nece zbog toga ili nezz? help?
KUKI
5
Underboss
18. Jul 2020.
Kada skineš textdraw editor imaš jedan folder koji nije vezan za sam server u tom folderu ti je (.txd) file uzmeš taj file i preneseš ga u txd datoteku u svom gta sa folderu (primer = C:\GTA SA\models\txd\"imefile".txd)
Tox1c
3
Hustler
19. Jul 2020.
Svabо wrote on July 18, 2020, 10:03 pm:
Kada skineš textdraw editor imaš jedan folder koji nije vezan za sam server u tom folderu ti je (.txd) file uzmeš taj file i preneseš ga u txd datoteku u svom gta sa folderu (primer = C:\GTA SA\models\txd\"imefile".txd)
uradim to uvek i opt nece, a i TDEditor je radio samo jednom udje i ovk.. bude
bogisa99
3
Wheel Man
19. Jul 2020.
Zar to nije onaj mod da pomeras taj kao box sa alatima i trebas samo da kliknes esc, ili ti tako bude cim udjes?
Momenzi Scripter
5
Made Man
19. Jul 2020.

Pikaboot je besplatna, open-source platforma za strimovanje muzike. Bez reklama, bez zaključanih funkcija i bez kompromisa sa kvalitetom zvuka ( 24-bit FLAC ).

Tox1c
3
Hustler
19. Jul 2020.
M Ө M Σ N Z I wrote on July 19, 2020, 10:19 pm:
znam i opt nece

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.